Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ll tudom, hogy valami mar nem annyira pinas autod van de hat frabcia bazz
azok mind pinasak

na ja.. ribanc - ribanc..

Mosás téma looool...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is ma voltam bringazni a szep napsutesben. ha sz@r ido van nem megyek ki

akinek nem tetszik az bekaphatja a bal heremet :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
praktikerben 2k volt a gázduda+300 ml levegõ hozzá. akartam venni pótpalackot, nézem van ilyen kicsi 100 ml, de nincs kint ár. információnál mondja a hölgy, hogy 1600. mondom, hogy igen, tudom, az a 300 ml-es palack, ami nincs. erre leolt, hogy "ez az, 300as nincs, ez van!". mondom oks, kösz.

végül vettem fél liter sûrített levegõt 700 forintért, próba-szerencse alapon. szerencsére ugyanolyan szelepe van, mint amit a dudához kell. és kurvanagyot szól.:D de találtam máshol literes levegõt ugyanennyiért...

az viszont nem para, hogy a gyárinak frankón ugyanolyan szaga van, mint az öngyújtó utántöltõnek? rá is van írva, hogy "do not smoke when in use", de a tartalmáról semmi...szerintetek?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
hihetetlen milyen viták vannak...
DE kérdem minek? Szerintem az egészséges merészség és bátorság legyen meg mindenkiben, ne csak elfásultság, és a mindennapi robot, vagy mókuskerék ki hogy hívja.
A bringának meg szerintem egyáltalán nem baj ha használják és ez mellett rendben van tartva. Ami állandóan csillog és csak felhõmentes napsütésben van használva évi pár km -t úgy hívom vitrin bringa és a tulaját vitrin bringás. Vagy a másik a koca turista aki megy több száz kilométert kocsival tetején a bringával és aztán amikor odaért ahova akart menni megy pár kört a bringával az autó körül majd haza megy és azt mondja de jót túráztam és bringáztam. ÉS hú de elvagyok fáradva. ÁÁÁ hagyjuk már.
Bár ez a vége nem pont a fent említett vitába vág mégis... :)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Te kz! Van a ki a mozdonyokra bukik.. ;)
Az jobb, hogy 30 évesen rájöttem, streetelni akarok? Az átlag 15 éves társaságba nehezen illek bele, (nem is teszem..)

Szerintem addig élsz amíg "nem nõlsz fel" befásulva nem is akarnál kimenni zúzni.

Kapuzárási akkor lenne, ha emellett eszedbe jutna, hogy üzemszerûen bunge jumpingolni, és sebessségrekordokat döntögetni akarsz egy rakétában, mert azt még nem csináltad :)

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

37 évesen freeride gépre-, árkon-bokron lezúzásra vágyás, az kapuzárás elõtti pánik, vagy színtiszta hülyeség?

ezzel semmi gond
ugy hivjak, hogy megjott az eszed ;-)

akkor master telen pl naponta mossa az autot nehogy rajta maradjon a sos le
a szaraz sar nem korrodal a por sem.
gondold at

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Bazz menj már inkább rájdolni ilyen idõben!
Éncsak ezért nem megyek:
Posted Image
Nem sikerült ráfokuszálni, de nagyobban itt
Épp javítom, sõtt le is fogom mosni ;) :P

Ride everywhere.

.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
OK
akkor sok sikert!! es hasznaljatok minel tobbet retkesen, mert ugye a kosz, retek, sar, mocsok az nem indit el korrodalast... es leginkabb telen, amikor jol fel vannak sozva az utak ;) remelem ez is vedi az alvazat...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem eeeee?
es az mond nektek valamit, hogy megfelelo apolassal hosszabbodik az elettartam??? (de biztos hulyesegeket beszelek...)
vagy ti is a fogyosztoi tarsadalom megszallottai vagytok ugye!!!???
mindig, mindenbol ujjat es nem mebecsulni, megjavitani amitek van???
ez eleg szomoru....

Attól, hogy nincs lemosva sem a bringánk sem az autónk még megfelelõen szervizelve van. (különben is a sár véd a sérülésektõl :) )
edit: közben tigger is leírta

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

nem eeeee?
es az mond nektek valamit, hogy megfelelo apolassal hosszabbodik az elettartam??? (de biztos hulyesegeket beszelek...)
ez eleg szomoru....

amivel az élettartamát hosszabítani lehet azt 2 posttal feljebb leírtam. azt meg kötve hiszem hogy a viz meg a mosókefe sokat lök az élettartamon. - sõt egy gépi mosó rommá kopott keféi többet ártanak a fényezésnek mint egy jó kis konzerváló koszréteg-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

vegre valaki aki erti a hegyikerekpar fogalmat

akkor én néha túlértelmezem.:D

Izomtéridõninja-geológus!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Ki is kereste az Egyszer volt az ember c. francia rajzfilmsorozatot?

Én voltam Kala!
Tudsz ebben segíteni?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

ilyen?
http://img.carstylin..._1240005776.jpg
http://img.carstylin..._1240005829.jpg
http://img.carstylin..._1236700571.jpg
http://img.carstylin..._1219240295.jpg
http://img.carstylin..._1219422564.jpg
helyieké. nagyon igényes gép!

Hát igen, pont erre gondoltam. A sárga annyira nem jön be.

A Bécsi úton pár éve állt egy fekete a spár elõtt, azonnal elkezdtem fényképezni (mihejst visszaraktam a leesett állam ;) ) Csináltam pár képet, majd kijött a boltból egy majdnemszõke csaj nájlonyszatyorral, Beszált és elzúgott..
A képek persze szarok lettek, mert nem volt elég szufla a vakuhoz...
Pedig azok a gyönyörû finom ívek a kasznin, mint a '08 elõtti saint kar vagy szintén '08 elõtti xt.. kar...néha csak leülök elé és nézem..

A mosás meg: egy családi/munkaautó-t persze, hogy csak kényszerbõl mosnék, (vagy sem) de egy pl L.D.I. -t naponta.. kétszer :)
Bikeomat, csak ott ahol épp szerelem ;) merhát ahogy mondtátok MTB vagy mifene, ammeg azé van hogy rájdolj vele!
Rat style! :D

Ride everywhere.

.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Én sem értem ezt a kocsi mosásos hülyeséget. Minek? Ez csak egy autó. A lényeg, hogy elvigyen A-ból B-be.

nem eeeee?
ez eleg szomoru....

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
37 évesen freeride gépre-, árkon-bokron lezúzásra vágyás, az kapuzárás elõtti pánik, vagy színtiszta hülyeség?
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én sem értem ezt a kocsi mosásos hülyeséget. Minek? Ez csak egy autó. A lényeg, hogy elvigyen A-ból B-be.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

ja, de az egy autó, nem pedig egy hegyikerékpár!
azért van különbség, már csak ha a használatot nézzük is
az én bringám is sokszor retkes, de a kocsi azért néha le van mosva, és nem a fogyasztás miatt:)

figyelj én leszarom hogy koszos, nem érdekel, mindig azt mondtam akinek nem tetszik ott a slag meg a kefe neki lehet állni. ennyi.

mûszakilag + bõven megkapta amit kell (pugnak 15Knként votl a kötelezõ szervize minden másodiknál volt elõirt olajcsere, berkingónak 20K-nklént. én 10 ezrenként vittem és mindig cseréltettem olajat meg szûröket etc). innentõl egy kis poros felület kevéssé érdekel na.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ja, de az egy autó, nem pedig egy hegyikerékpár!
azért van különbség, már csak ha a használatot nézzük is
az én bringám is sokszor retkes, de a kocsi azért néha le van mosva, és nem a fogyasztás miatt:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vegre valaki aki erti a hegyikerekpar fogalmat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

ez kerlek mindent elarul a tulajdonosrol... ;)

a bringad jo szar allapotban lehet!!! :S

kérlek, tökéletesen mûkõdik...az hogy sáros meg a fa..t sem érdekli. hegyikerékpár vagy mi a tök. tisztán olyan mint kurva egy csokor liliommal.