Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
vendég_Charon_*
Írta 2009. április 19. - 13:44

btw:
"Anything to declare?"
"Yeah, don'tgo to England."
Írta 2009. április 19. - 13:25

Írta 2009. április 19. - 13:21

irtam sms-t sala
de irom ide is: ha mas megoldas nincs, londonba meg mindig johetsz, valamit majd kitalalunk. idealis hely egy ujrakezdeshez.
remélem hallgat rád,ha másra nem is!!!
Egyetértek az elõttem hozzászólókkal. Sala lásd mennyien vannak akik segítenek neked.
Fel a fejjel mi veled vagyunk.
Írta 2009. április 19. - 11:55

irtam sms-t sala
de irom ide is: ha mas megoldas nincs, londonba meg mindig johetsz, valamit majd kitalalunk. idealis hely egy ujrakezdeshez.
remélem hallgat rád,ha másra nem is!!!
Írta 2009. április 19. - 11:43

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 19. - 11:28

Írta 2009. április 19. - 11:23

Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. április 19. - 11:06

Írta 2009. április 19. - 01:18

csak kezdesz észhez térni:)37 évesen freeride gépre-, árkon-bokron lezúzásra vágyás, az kapuzárás elõtti pánik, vagy színtiszta hülyeség?
az én pici autómnak az a baja, hogy a háta szíja magára a port, ergo lemosom, 20km múlva ismét poros. de azért havonta lemosom általában. télen is. aztán majd ha rohad, akkor lesz egy rat verdám. ócsó tuning hosszútávra.Ha valaki mossa a kocsit rendszeresen, akkor is százas, hogy az általad említett csapágyakat nem mossa ki (az lenne még szép) tömítés etc..minek van?
Master, ha lenne egy normális autód, amit szeretsz, mosnád. Ha egy fos lenne, amit utálsz, akkor nem érdekelne, csak láss ki az ablakon.
Tiggerben meg nem csalódtam, nem is õ lenne, ha...

egyébként meg kérdezz meg pár hómlesszt errõl a mosós dologról. kosz-piszok melegít...
Írta 2009. április 18. - 23:31

Valami gyengébb idegzetû a sokadik megnyomás után úgyis kiveszi majd a kezedbõl...
Ezen még most is röhögök, de nagyon...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. április 18. - 21:45

Ha valaki mossa a kocsit rendszeresen, akkor is százas, hogy az általad említett csapágyakat nem mossa ki (az lenne még szép) tömítés etc..minek van?
És én is lakásban tartom, ha tehetem.
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 18. - 21:43

szal ha tehetem megprobalok nem tengelyig merulni a mocsokban. es ha nagy a sar akkor ki se megyek. ha talalnek garazst a kozelben akkor persze nekem se lenne ilyen problema
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 18. - 21:42

nem ehes no meg magatol nem megy sehova
fogkefe mosas nem jo pelda
mert a szamba fogom venni nem pedig all a sarokban
utolso se jo pelda arrol volt szo, hogy meghibasodik ha koszos
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 18. - 21:36

es az pl. eszetekbe se jutott, hogy van aki szobaban tartja a brinyot, mert nem telik neki se kocsira, se kurva nagy kérora, hogy a biciklinek kulon szobaja legyen... es ha tengelyig merulnek aznap, akkor ugy rakom fel a falra a gepet
Nincs se nagy kéróm (2,5 szobás panel), se garázsom.
A szobában, ágy mellett tartok két biciklit (korábban hármat) és igen van, hogy jó ideig koszos, sáros, poros.
Ha sáros kint alszik az elõszobában --> megszárad, és másnap gurul be a helyére.
Autód meg nincs.. akkor mirõl beszélsz már ne haragudj? Majd ha lesz autód, akkor bizonyítsd az elméleted..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. április 18. - 21:31

És ha szabad kérdeznem, miért kell ez a CM-re? Valami gyengébb idegzetû a sokadik megnyomás után úgyis kiveszi majd a kezedbõl...

Írta 2009. április 18. - 21:26

Írta 2009. április 18. - 21:26

Master 3. bekezdésével egyetértek.

szerk.: mi lakótelepen lakunk, pincében most már nem tartom (tapasztalat szerint nem is lett volna szabad). úgyhogy muszáj vagyok felhordani, mert garázsunk sincs.
Izomtéridõninja-geológus!
vendég_Master_*
Írta 2009. április 18. - 21:21

akkor master telen pl naponta mossa az autot nehogy rajta maradjon a sos le
a szaraz sar nem korrodal a por sem.
gondold at
OFF
haaat lor fiam! nincsen autom, ezt rendesen benezted!!!! es ha rajtam mulik nem is igen lesz!!!! es eltalaltad, mert nem mosom minden nap

a por meg egybol szarazon kerul a brinyora.... ertem

de ha mar itt tartunk a fogkefet se mosod le fogmosas utan ugye... mert az sem korrodal nem teszi tonkre a fogkefet, meg ugyis fogmosasra valo, es kulonben is jobb esetben masnap ugyis ujra fogat mosol es akkor meg minek tisztan tartani

es az pl. eszetekbe se jutott, hogy van aki szobaban tartja a brinyot, mert nem telik neki se kocsira, se kurva nagy kérora, hogy a biciklinek kulon szobaja legyen... es ha tengelyig merulnek aznap, akkor ugy rakom fel a falra a gepet
AGA:bazzz te

ON
Írta 2009. április 18. - 21:16

Írta 2009. április 18. - 21:09

praktikerben 2k volt a gázduda+300 ml levegõ hozzá. akartam venni pótpalackot, nézem van ilyen kicsi 100 ml, de nincs kint ár. információnál mondja a hölgy, hogy 1600. mondom, hogy igen, tudom, az a 300 ml-es palack, ami nincs. erre leolt, hogy "ez az, 300as nincs, ez van!". mondom oks, kösz.
végül vettem fél liter sûrített levegõt 700 forintért, próba-szerencse alapon. szerencsére ugyanolyan szelepe van, mint amit a dudához kell. és kurvanagyot szól.de találtam máshol literes levegõt ugyanennyiért...
az viszont nem para, hogy a gyárinak frankón ugyanolyan szaga van, mint az öngyújtó utántöltõnek? rá is van írva, hogy "do not smoke when in use", de a tartalmáról semmi...szerintetek?
ugye nem a cmre?