Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ma volt a habzsi-dõzsi, csak Budaörsön meg Törökbálinton meg Gazdagréten összejött egy szûk 100 kili, így húsvét óta szûk 200nál tartok. ami nem rossz, és ez csak város meg egy kis fõút...

az elõzõ tank (65 liter) az hamar elfogyott, a kezdeti kifinomulatlan (még mindig az egy 20 éve vezetõhöz képest, de már nem annyira gáz:D) pedálkezelés meg a hülyéskedések miatt a hóban. olyan 11 jött ki átlagra...:( ezzel most a 9 a cél, eddig tudom tartani, a kompjúter szerint 8.7nél tartok átlagosan.

hegesztõpalackra ráapplikálható a gázduda? vagy egy kamionról szedjem le a kürtöt, és az jó lesz?:D

tam: wtf r u talkin' about?:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
miles olt ashton vs cnn temaban. lol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

ezt nem értem...:D alapból bringával mennék, azzal is lehet hülyéskedni ott fent a körforgalomban;), kocsival vagy teszkóbusszal csak akkor mennék, ha a holnap esti össznépi grillpártira való nagyobb/kisebb bevásárlás nekem jut...

porral oltó? van itthon, egy két kilós. de valami léggel oltó kellene - vagy búvárpalack.:D

én meg alapból úgy gondoltam, hogy kaptál eletankot, úgyhogy habzsi-dõzsi:D nem tudom pugnál hogy van, de nekem 70 literhez jut 6,7-es fogyasztás:D
szombat este óta megint sikeredett 400km... nem jó ez így.
vegyél hegesztõpalackot, aztán vigyed haza bringán:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

de nehogy bicajjal gurulj odáig!:)

ezt nem értem...:D alapból bringával mennék, azzal is lehet hülyéskedni ott fent a körforgalomban;), kocsival vagy teszkóbusszal csak akkor mennék, ha a holnap esti össznépi grillpártira való nagyobb/kisebb bevásárlás nekem jut...

porral oltó? van itthon, egy két kilós. de valami léggel oltó kellene - vagy búvárpalack.:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
de nehogy bicajjal gurulj odáig!:)

Izomtéridõninja-geológus!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én úgy tudom az ilyen kis palackokat nem nagyon lehet.de porral oltóból szép kis kürtöt lehet csinálni:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
praktikerben bringas autos lofaszok korul van
meg tan obiban is

utan lehet tolteni csak szelepet kell hozza csinalni
meg tudni, hogy mekkora nyomasig fasza

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
teszkóba elgurulok holnap, meg a praktiker is ott van akkor már. obi kint van a francba...de melyik osztályon kell az ilyet keresni???:D

lor: simán után lehetne tölteni, nem, ha van megfelelõ szeleped hozzá..nem?

szelepet kell csinálni jól, a nyomást meg kitesztelni.:D

praktiker nyert, a weblap szerint van nekik 2 rugóért palack+kürt meg 1500ért palack. kösz a tippet:D meg van ilyen egy szólamú 2 meg 3 kürtös dolog, az milyen?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
obi praktiker tesco
miskolcon ezekben van
/palack praktikerben van/

en azon gondolkozom utan kene tolteni

ll tudom, hogy valami mar nem annyira pinas autod van de hat frabcia bazz
azok mind pinasak

rebell a szo amit keresel az idopont

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Dave!
Bár a futballmeccseken is sokszor van nagy tömeg, a Critical Mass neve ne tévesszen meg, ez utóbbi rendezvényre kerékpárt kell vinni, nem gázdudát!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

teszkóban sincs, ha nekem írtad.:D

ja,neked. majd valószínû, az esõ lesz a teszkóban. bár ott lehet:D ott nem akarok bringázni.
de az, hogy felhívod õket, nem jelent semmit. ha meg nincs, akkor csapatsz egyet a körforgalomban és máris pozitív a dolog:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
teszkóban sincs, ha nekem írtad.:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
esõbõl a hétvégére elég volt. mennék már bringázni, de nem dagonyázni
ja, tuskó elég közel van, és nyitva is van mindig.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a legolcsóbb talán a mûszaki boltokban kapható sûrített levegõs tisztítópalack, de azok közül kevésnek jó a szelepje a dudákhoz. de amúgy túra- vagy horgászboltban érdemes érdeklõdni, nekem is ott ajánlották, hogy van ilyen, szokták vinni gázdudához is a horgászversenyekre...csak hát nekem dudám sincs.:D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
közelben lennél,tudnék adni vagy 6-ot.rally alaptartozék :)tartályt merre lehet venni?eddig paintball utánatölthetõ tartállyal nyomtam,de nem túl kifizetõdõ....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

srácok, hol a fészkes fenébe lehet kapni gázdudát?? az összes létezõ sport-, horgász-vadász- és játékboltot végignéztem, az összes nagyáruházat felhívtam, de sehol nincs itt a környéken...a fradi pályához meg nem akarok menni, pedig ott tuti van.:D

nézd meg a tescoban. én ott vettem egyszer. ott mindig van minden szarság

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
egyél sok babot, és sima duda...:D

aki pedig az esõért felelõs: köszönjük, elég vót máról.:)

Izomtéridõninja-geológus!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
valami drukkerbolt kéne, vagy nem tudom...de ha valaki tud adni egy gázdudafejet, akkor az is elég lenne, palackot tudok szerezni, az van sok helyen, csak maga a duda része nincs.:( mi lesz így velünk a CM-en?:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

srácok, hol a fészkes fenébe lehet kapni gázdudát?? az összes létezõ sport-, horgász-vadász- és játékboltot végignéztem, az összes nagyáruházat felhívtam, de sehol nincs itt a környéken...a fradi pályához meg nem akarok menni, pedig ott tuti van.:D

szilveszteri-farsangi szezonális kellék:D ezért nem találsz most sehol. és ötletem sincs, hogy hol lehet

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás