Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2011. July 16. - 22:54
Posted 2011. July 16. - 22:20
A legtöbb gél ásványi anyag tartalma sokszorosa a mézének és a gélekben levõ szénhidrátok is egyenletesebben szívódnak (mézet kb folyamatosan enned kell, hogy ne essen le a vércukrod, míg egy átlag gélt 30-40percenként), mondjuk egy-két nagy gyártó géljét még mindig veri a méz. Meg nem mindenki ehet mézet, mert elõfordulhatnak benne allergén anyagok, mondjuk ez a géleknél is fennáll, de ott próbálják kiszûrni a gyártók. Ennek ellenére lehet piaca a méznek, jó izot kell mellé inni vagy valamit tablettát szedni és akkor mûködõképes lesz.
Melyek ezek?
Posted 2011. July 16. - 21:46
Múltkor volt téma, hogy mézet enne pár bicós verseny közbe, mint gyors energiaforrás. Nah szóval lenne most egy piackutatás részemrõl, hogy a mûanyag, mondjuk 200g tasakos vegyes (napraforgó+virág) méz mennyire lehetne kelendõ. A tubusos kiszerelés miatt könnyû és lényegében ugyanúgy zsebre vágható, mint a gélek, de még is természetes, mert méz. Nagy ásványi anyag tartalom, a vegyes méznek ugye, ha jól tudom szõlõcukor tartalma van (ezért kristályosodik ki). Szóval ideális lehetne akár. Kérdés, megérné-e ezzel foglalkozni?
Pár mintát akár potom áron (lényegében a csomagolás áráért is), megszámítva lehet, hogy kiszórnék, teszt céljából.
A legtöbb gél ásványi anyag tartalma sokszorosa a mézének és a gélekben levõ szénhidrátok is egyenletesebben szívódnak (mézet kb folyamatosan enned kell, hogy ne essen le a vércukrod, míg egy átlag gélt 30-40percenként), mondjuk egy-két nagy gyártó géljét még mindig veri a méz. Meg nem mindenki ehet mézet, mert elõfordulhatnak benne allergén anyagok, mondjuk ez a géleknél is fennáll, de ott próbálják kiszûrni a gyártók. Ennek ellenére lehet piaca a méznek, jó izot kell mellé inni vagy valamit tablettát szedni és akkor mûködõképes lesz.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 16. - 21:33
na ne rinyáljál.
én 177/118. mindenki döntse el magának melyik a magasságom.;D
mondjuk sokat visszaszedtem, mert az utsó 3 hónapban nem mehettem edzeni, meg még nem is megyek kb. 1 hónapig...
vagyis inkább átcsoportosultam lentebbre...
legalább mindig puhára esek, a kockás has meg amúgy is buzis.
Kockás has sosem volt nekem sem, vagy is biztos volt, csak sose látszott... :DD
Amúgy meg feléred az asztalt legalább? :'DD
Amúgy az apró tegnap nekem még ment.
Posted 2011. July 16. - 21:22
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. July 16. - 21:19
nektek megy az apró?
...Nem.
Nektek megy az apróhirdetõ? Nekem két napja nem jön be:(
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 16. - 21:17
Posted 2011. July 16. - 20:43
Kényelmetlen amúgy. Régen sem szerettem. Egy kicsi jól van, de ezt már sokallom. :/
na ne rinyáljál.
én 177/118. mindenki döntse el magának melyik a magasságom.;D
mondjuk sokat visszaszedtem, mert az utsó 3 hónapban nem mehettem edzeni, meg még nem is megyek kb. 1 hónapig...
vagyis inkább átcsoportosultam lentebbre...
legalább mindig puhára esek, a kockás has meg amúgy is buzis.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. July 16. - 20:39
Posted 2011. July 16. - 20:34
minek azt leadni? tartsad meg, hátha még jobban odab@sz a váccság.
Kényelmetlen amúgy. Régen sem szerettem. Egy kicsi jól van, de ezt már sokallom. :/
Posted 2011. July 16. - 20:27
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. July 16. - 19:39
Posted 2011. July 16. - 19:26
Múltkor volt téma, hogy mézet enne pár bicós verseny közbe, mint gyors energiaforrás. Nah szóval lenne most egy piackutatás részemrõl, hogy a mûanyag, mondjuk 200g tasakos vegyes (napraforgó+virág) méz mennyire lehetne kelendõ. A tubusos kiszerelés miatt könnyû és lényegében ugyanúgy zsebre vágható, mint a gélek, de még is természetes, mert méz. Nagy ásványi anyag tartalom, a vegyes méznek ugye, ha jól tudom szõlõcukor tartalma van (ezért kristályosodik ki). Szóval ideális lehetne akár. Kérdés, megérné-e ezzel foglalkozni?
Pár mintát akár potom áron (lényegében a csomagolás áráért is), megszámítva lehet, hogy kiszórnék, teszt céljából.
Lenne rá igény.
Posted 2011. July 16. - 18:58
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. July 16. - 18:16
Posted 2011. July 16. - 15:19
Posted 2011. July 16. - 14:13
az "átlag" és a "dolgozó" alatt azt értem hogy nem sokkal a minimálbér felett keresnek, van 1-2-3? gyerek, és talán autó is
kb. 105 a nettóm, van egy gyerek és egy kocsi ami 3 hónapja nem használok mert nincs pénzem megjavítatni
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. July 16. - 10:30
Posted 2011. July 16. - 10:22
Most a hiteles lakásomat kiadtam és ugyanannyiért bérelek egy kertes házat, hogy legalább jobb helyen szopjak, ennyi örömöm legyen legalább.
ez klassz, de ne nagyon reklámozd!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"