Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Megjött, lepucoltam, karcmentes, megmértem: taggal, nyeregcsõbilinccsel, láncvillavédõ fémlappal meg tépõzáras izével együtt 2298 gramm. Könnyebb lesz 150-250 grammal plusz 40-40 mm rugóúttal a bringa, mint volt (sok mindenre számítottam csak erre nem) :) Már csak egy Talas kellene, aztán Rebell szervezheted a találkozót :)

Képek remélhetõleg holnap a ki milyen bringával...topikban, ha apám épségben hazaért a nikon-nal.

De aztán te is lejössz ott, ahol Rebell... :D

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Megjött, lepucoltam, karcmentes, megmértem: taggal, nyeregcsõbilinccsel, láncvillavédõ fémlappal meg tépõzáras izével együtt 2298 gramm. Könnyebb lesz 150-250 grammal plusz 40-40 mm rugóúttal a bringa, mint volt (sok mindenre számítottam csak erre nem) :) Már csak egy Talas kellene, aztán Rebell szervezheted a találkozót :)

Képek remélhetõleg holnap a ki milyen bringával...topikban, ha apám épségben hazaért a nikon-nal.

Nem olvasom pár napja folyamat a fórumot, de MILYEN bringád lesz? Mindenhol csak félrészletek, leszarom hány gramm, de MILYEN? :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ótejóég

Na a Bershka-val megaztán mi a baj? Otthon bemész egy akárhová és veszel egy farmert 10ezerért (vagy mondjuk nem veszek mert nincs rá ennyi pénzem), itt meg bemész az olcsósított Zarába és mivel leárazások vannak, kapsz 10euróért egy gatyát. Ami még menõ is otthon, mert otthon szintén drága.

szerk.: 168/58, és még tudnék honnan fogyni

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Igy sosem lessz meg az idális suly : magasság cm, minusz 100, minusz 10% kg (tizenévesen megvolt talán)

nem vagyok hive ennek a "mazsa folott ferfi az ember" elmeletnek, de ez alapjan 177centimhez 70kg alatt kellene lennem. az azert eleg vekony. most vagyok ilyen 75 es meg felsotestre [nem gyomorra] johetne par kilo egesz nyugodtan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
De jó azzal a tudattal ébredni, hogy leszakad a fél arcom és valószínûleg gyökérkezeléssel kell elb*ni az idõmet majd. Már ha tényleg a fogam gyulladt be. Ha mákom van, akkor csak az ínyem....
Ott virágozz, ahova elültettek!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
As wonderful as insane the Apple

ma jót mentem, kezdem összeszedni magam:)
utána lazulásként megittam egy liter tejet, és közben beleolvastam MJani blogjába :xD
nyomtam rá egy Like-ot.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

7végén péntek/szombat voltam bicózni, most meg a tourt néztem a TV-ben (esik) és sört nyitottam.
Kicsit lelkiismeret furdalásom van, de kb. ezt csinálja sok millió focibolond is.

Igy sosem lessz meg az idális suly : magasság cm, minusz 100, minusz 10% kg (tizenévesen megvolt talán)

Hagyd a fenebe... Csinald azt ami jolesik. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Amúgy italport edzéskor/versenyen ti mit használtok és mennyiért?

Van topicja. http://forum.bikemag...fogyokura-2112/

Írtam róla múltkor:KATT

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy italport edzéskor/versenyen ti mit használtok és mennyiért?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Nektek megy az apróhirdetõ? Nekem két napja nem jön be:(

most jó
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
7végén péntek/szombat voltam bicózni, most meg a tourt néztem a TV-ben (esik) és sört nyitottam.
Kicsit lelkiismeret furdalásom van, de kb. ezt csinálja sok millió focibolond is.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

191/98 a jó teljesítményhez tapasztalatból olyan 86-90 között kell legyek, addig elég nehéz elõrelépni
nézzétek a Tourt, aztán gyerünk kifelé:)

Sport Géza - Sport - Nem nyert, kicsit csalódott a triatlonos

Én is csalódott vagyok! :(

Amúgy hétvégén hazahozom a bringát és awesome lesz, utána nyáron még tudok itthon bringázni, mint régen! Napi 60-80km is akár. Tiszta jó lesz. :)

/e: és mind ezt tiszta levegõn, a hegyek között, nem úgy, mint pesten.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor lehet nem is dán volt, hanem egy átlagos magyar. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Gondolom akkor nem érted utol. Hogyan szorított le, melléd jött és tolt az út széle felé vagy csak elsuhant melletted?

Nem sprinteletem utána, csak gondoltam hátha leparkol valahol útközben. Csak kicentizett, nem húzta rám a kormányt.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
191/98 a jó teljesítményhez tapasztalatból olyan 86-90 között kell legyek, addig elég nehéz elõrelépni
nézzétek a Tourt, aztán gyerünk kifelé:)

http://sportgeza.hu/..._ex-triatlonos/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
valami van a levegõben amiért ennyi a balfasz. kemény egy hete riksázom, azóta zamárdiban elvitték a tükrömet, szombaton meg a clark ádámon oldalról belém csapódott egy taxis aki úgy gondolta, hogy nyilván elférünk a körforg. elõtti járdaszigetes szûkületen.
mindkettõ punci volt megállni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Elkanyarodtam arra, amerre õ, de tényleg csak elbeszélgetni szerettem volna vele.

Gondolom akkor nem érted utol. Hogyan szorított le, melléd jött és tolt az út széle felé vagy csak elsuhant melletted?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem mentél utána? Megmutathattad volna neki, hogy nálunk ezért komoly verés jár. :)

Elkanyarodtam arra, amerre õ, de tényleg csak elbeszélgetni szerettem volna vele.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha jól emlékszem pixelnek volt egy írása Dániáról, mint bringás Paradicsomról. Ebbõl rémlik egy mondat, hogy ha valaki nem használja a kerékpárutat/sávot, azt kíméletlenül leszorítják az autósok. Na, ma megcsinálta ezt velem egy dán rendszámú autó. Szívesen elmagyaráztam volna neki, hogy nálunk nem feltétlen azért épül a kerékpárút, hogy a bringásnak jó legyen. :)

Nem mentél utána? Megmutathattad volna neki, hogy nálunk ezért komoly verés jár. :)