Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
posta vagy utalás?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
megjött a reálhozam, többre számítottam de legalább a kocsit mozgásképessé tudom tenni (remélhetõleg))
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
És az a 200.000 nem tud összegyûlni több kisértékûbõl? Vagy ha naponta lopok 10.000-et, akkor hóvégére összejön a nagyértékû?

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
200.000 forinttól nagy értékû lopás. Vagy mázlijuk van mindig, vagy jól tudják, mi mennyi, így vigyorogva távoznak egy "ejnye-bejnyével".
:S

Azért szép történet.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Szóltak tegnap a rendõrségtõl, hogy megvannak a fülhallgatók...örülünk. Végül a 20-ból hoztak 5-t, egy gsm shop-ban találták meg, ennyirõl tudott (akart) beszámolni a tolvaj, akit ugye elkaptak, mert a sparban lopott. Ezután délután látom távozni a szarkát a rendõrségrõl (épp a bringás bolttal szemben van a police office). 1. Hogy van az, hogy elengedik úgy, hogy a többirõl nem számolt be hova lettek. 2. A gsm shop-ot miért nem veszik elõ, gondolom számlát a tolvaj pár perc alatt nem tudott elõállítani a fülesekrõl. Jah ami a hab a tortán, hogy állítólag 6 db-ot vitt a gsm shop-ba, abból egyet már eladtak... Klubtársam szólt, hogy pár percre hozzák át a boltba meglesz a többi fülhallgató is, de a rendõrök nem mentek bele :D Kis értékû lopás, nem tarthatják benn...A 140ezer forint (összesen 20 db Skull Candy fülhallgató) kis érték? Nem csodálom, hogy itt tart az ország a dakoták gyakorlatilag büntetlenül lophatnak el bármit.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Úszómester, kerékpáros, igényesség...

Úgytûnik meg kell néznem újra, rég láttam. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem esik le :(

Úszómester, kerékpáros, igényesség...

A sebesség mindent megold.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Ha olcsón vetted, nem gond. De ha drágán, nagy szop@s. Ritkán lehet igazán jó vételeket kapni, sajnos.

egykori kiskerárhoz képest jó, de azóta sokkal jobb bizniszeket is csináltak már ismerõsök. már nem is merem nézni az árakat. eléggé szopóroller, lett egy tákolt dh gépem annyiért amiért már YT Tues-t is kapnék... :) csak elõbb állt össze, minthogy feltûntek volna a porondon.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Pedálkirály. :)

Nem esik le :(

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

bírom ezeket a jófej hirdetõket, akik eladnak valamit karbantartott/épp most szervizeltként, aztán egy év alatt már a vételár 20%-át ráköltöttem a vázszettre, hogy egybe legyen végre...

Ha olcsón vetted, nem gond. De ha drágán, nagy szop@s. Ritkán lehet igazán jó vételeket kapni, sajnos.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ne haragudjon, hogy mondja? Mire igényes?

Pedálkirály. :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
bírom ezeket a jófej hirdetõket, akik eladnak valamit karbantartott/épp most szervizeltként, aztán egy év alatt már a vételár 20%-át ráköltöttem a vázszettre, hogy egybe legyen végre...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Full-Pool Kft.. Budapesti szállodába és zártkörõen üzemelõ uszodába, önmagára és munkályára igényes diákokat keresünk úszómester munkakörbe

Ne haragudjon, hogy mondja? Mire igényes?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli, Zeezoli: valamelyikõtök jönne ma este hozzám :D csak titeket mindig összekeverlek, szóval áll a mai randi?

Én biztos nem megyek, most, hogy csalódtál a nõkben, bármire képes lehetsz!:D
Zeezoli lesz a te embered!:P

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

azt szerintem buktad. az enyingi út késõbb kanyarodik le a 71-esrõl, tuti úgy álltak ki, hogy még lakott területen belül kapjanak el

Majd kiderül. Az M7 felõl mentem és hátulról fényképeztek, én a 71-esen voltam, õk voltak az Enyingin.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Balatonakarattya Enyingi út 35. 68-cal az 50 helyett (de nem csak nálam ugyanez a helyzet). Valamelyik nap a héten elgurulok arra és megnézem.

azt szerintem buktad. az enyingi út késõbb kanyarodik le a 71-esrõl, tuti úgy álltak ki, hogy még lakott területen belül kapjanak el

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

mennyivel mentél és hol lõtték a képet? mit írtak, mennyi volt a sebesség korlát?
de lehet, hogy nincs igazam és kintebb van a tábla, még az M7 és a Lukoil közt...

Balatonakarattya Enyingi út 35. 68-cal az 50 helyett (de nem csak nálam ugyanez a helyzet). Valamelyik nap a héten elgurulok arra és megnézem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Remélem igazad van.

mennyivel mentél és hol lõtték a képet? mit írtak, mennyi volt a sebesség korlát?
de lehet, hogy nincs igazam és kintebb van a tábla, még az M7 és a Lukoil közt...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem a körforgalom után, MOL kút és Lukoil (?) közt kezdõdik Akarattya.

Remélem igazad van.