Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2011. August 04. - 11:45
Posted 2011. August 04. - 11:43
Ott remélem azért felvenné a rider a sisakját...egyébként a legnagyobb perec majdnem ilyen lapos helyen jött össze...ha nincs rajtam sisak, akkor most legjobb esetben is rokikocsiba lennék...azóta sohasehova nélküle....
7 meters of Debrecen - YouTube
A bringás és a fotós mit hoznának össze az alpokban?
...
Posted 2011. August 04. - 10:53
Boldogóóóóóóóóóóóót!buek rave es savanyu!
Na erre iszunk vasárnap Savanya ha meglátlak a pálya szélén! Remélem lesz nálad ital, mer nálam csak iso lesz!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. August 04. - 10:33
Nekem is volt országútim, kb 2 hétig, amikoris pot emiatt törtem szarrá. Magammal együtt. Pedig akkor még csak az Avid CPS-sel kellett versenyeznie a Shimano 600 fékjeinek. Nem nyert. Azóta kétszer rákívánkoztam még országútira, de sose volt elég "felesleges" pénzkészlet erre a célra.Nem is akkor van vele gond amikor már megszoktad, hanem az elején, amikor az egyujjas tárcsafék után akarsz hirtelen megállni.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2011. August 04. - 09:44
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. August 04. - 09:38
Szombat-vasárnap BMX magyar-orsztrák kupa futam Sopronban. Remélem szombaton jó idõ lesz, akkor megvan a délutáni program. Igencsak látványos tud lenni egy ilyen verseny.
Posted 2011. August 04. - 08:04
Addig meg farkas póz.
(gyk: ül a lyuk mellett és vonít)
elég rossz lehet neked addig
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. August 04. - 07:05
ellopta?... 10 perc múlva jön egy dh-s srác kék Demo vázzal, hogy kié az a k.csapágy és eladó-e pont ilyet akar. Elvitte, pedig nem is akartam eladni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. August 04. - 06:33
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. August 04. - 00:01
A térdem azért nem kerül majd betonhoz kanyarokban?
és ha volt mûtve/csavarozva akkor még szikrázik is:)
ja az útminõség azért sokat számít, amerre én járok arra sajnos eléggé kapaszkodni kell, engem sokszor dobál pedig 100 körül vagyok most is.
Posted 2011. August 03. - 23:52
érdekes nekem fékkel semmi gondom nem volt, pedig akkor még 110 kg körül voltam.
igaz 73 volt a max sebességem kb.
Nem is akkor van vele gond amikor már megszoktad, hanem az elején, amikor az egyujjas tárcsafék után akarsz hirtelen megállni.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. August 03. - 23:34
Majd ha megjött és kipróbáltad mesélj róla. Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. Szerintem elsõre furcsa lesz neked, hogy teljesen másképp kell ülni rajta, furcsán kanyarodik és nem fog a fék (a montihoz képest).
érdekes nekem fékkel semmi gondom nem volt, pedig akkor még 110 kg körül voltam.
igaz 73 volt a max sebességem kb.
az én hozamommal még az utca végéig sem jutnék el kb. - 634 Ft-ot utaltak
én kb ultimatre tudnám fejleszteni a dawg-ot belõle a bankos cimbi számítása szerint.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. August 03. - 23:29
sala, pm menne, de nem fér.
gyühet
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. August 03. - 23:25
ugyan azon az aszfalton közlekedek majd lefelé, mit a mocival anno.
190-es hátsó, kb. ennyi ló és ennyi kg.
Van egy pár jóféle út, ami a Tour de France utvonal alatt lett újra épitve
A térdem azért nem kerül majd betonhoz kanyarokban?
Posted 2011. August 03. - 23:09
Amugy várom az országuti bringát
Majd ha megjött és kipróbáltad mesélj róla. Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. Szerintem elsõre furcsa lesz neked, hogy teljesen másképp kell ülni rajta, furcsán kanyarodik és nem fog a fék (a montihoz képest). Onnantól lehet élvezni az országútizást mikor jobban be mered dönteni kanyarban, mint a montit (ami nagyon jó benne, hogy nem csúszik ki oldalra, mint a terep gumi, hanem csak sodródik és csikorog a gumi).
Posted 2011. August 03. - 23:02
Ez a vid + a RMs elmenne egy horgászfórumban is. a vágás és természetesen a panoráma viszi ki a videókat.
Tehnika? hol?
A bringás és a fotós mit hoznának össze az alpokban?
Köszi @labinani a kinkért.
Posted 2011. August 03. - 22:26
Kishercegnek
Matt Hunter - Lone Wolfe - YouTube
Nem olyan tehnikás mint a RM vid, de lehet bejön a gyeröknek.
ma már nem, de holnap letesztelem. nekem tetszett, köszi!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. August 03. - 22:19
Ez mindig így van, nekem is mindig egyszerre viszik el az eladó cuccaimat.Nem tudom mi van ma....Felhívott egy srác, hogy jönne megnézni az Epic vázat, mondom gyere. El is vitte, még lemosni sem volt idõm Bevittük a klubom boltjába, mondván szedjük ki a Chris King kormánycsapágyat, azt mégsem adom ajándékba. Otthagytam a munkaasztalon a csapágyat, erre 10 perc múlva jön egy dh-s srác kék Demo vázzal, hogy kié az a k.csapágy és eladó-e pont ilyet akar. Elvitte, pedig nem is akartam eladni