ne kerülgesd a forró kását: nem küldök magamról képet.
(Sajnos nuca sem küld.)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Köszi, ezt megtaláltam, de jó lenne egy természetes fénynél.
hát. várjatok erre még
nuca,
figyelj elmagyarázom.
Mivel te lány vagy, mi meg nem annyira, ezért csak azért kérdez mindenki
mert képet szeretnénk már látni végre.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nuca,
figyelj elmagyarázom.
Mivel te lány vagy, mi meg nem annyira, ezért csak azért kérdez mindenki
mert képet szeretnénk már látni végre.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Sziiiiiiasztok.
Létezhet, hogy a tekeréstõl lilul be a combom? Nem mentem sokat, fel voltam öltözve és nem, nem vertem be sehova...
Ha annyira bebugyoláltad magad mint írtad, és mindezt egy 20 kilométeres túrán mûvelted (országútival?) akkor nehezen képzelem el, hogy ENNYIRE megerõltetted magad.foltokban. esti fürdés után lesz kép úgyérzem
![]()
lehet, hogy a bemelegítés hiányzik, de nem tekertem tényleg sokatés eszméletlenül fáj mostmár amikor ki akarom nyújtani..
"Osasto" EP, de a címadó szám. SOKKAL durvább mélyei vannak, mint az általad linkelt "Murto"-nak. Mindenen átmegy. A két finn srác saját készítésû elektronikával zenél.zorg ez az?
hmm erdekes
Jean-Baptiste Emanuel Zorg - hamár..."eredeti zOrg találmány" mint a ZF-1?
I don't like warriors. Too narrow-minded, no subtlety. And worse, they fight for hopeless causes. Honor? Huh! Honor's killed millions of people, it hasn't saved a single one. Tell you what I do like though: a killer. A dyed-in-the-wool killer. Cold-blooded, clean, methodical and thorough. Now a real killer, when he picked up the ZF-1, would have immediately asked about the little red button on the bottom of the gun.
RAUH-Welt
B E G R I F F