Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

nem az szamit hogy mennyit tekersz ha egy fel oras maszassal kezdesz 20%-os emelkedon nagytanyer-konusz fokozatban :D

20 km az alföldön? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem az szamit hogy mennyit tekersz ha egy fel oras maszassal kezdesz 20%-os emelkedon nagytanyer-konusz fokozatban :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

erre mondjak hogy ha az oroszlan megenne akkor utanna egy hetig rongyot sz@rna :D [bocs]

foltokban lilul be, vagy az egesz vagy hogy? es meddig marad ugy? ha az esti furdessel lejon akkor csak fog a harisnya :)

edit: ja latom. hidegben amugy konnyen serul az izom, oda kell figyelni hogy be legyel rendesen melegitve mielott nagyon terheled

foltokban. esti fürdés után lesz kép úgyérzem :D
lehet, hogy a bemelegítés hiányzik, de nem tekertem tényleg sokat :( és eszméletlenül fáj mostmár amikor ki akarom nyújtani..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nadrág, harisnya, cicanaci, térdzokni, sízokni*2... nem elég ruha? :D

erre mondjak hogy ha az oroszlan megenne akkor utanna egy hetig rongyot sz@rna :D [bocs]

foltokban lilul be, vagy az egesz vagy hogy? es meddig marad ugy? ha az esti furdessel lejon akkor csak fog a harisnya :)

edit: ja latom. hidegben amugy konnyen serul az izom, oda kell figyelni hogy be legyel rendesen melegitve mielott nagyon terheled
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

És hol lilul be? Mennyi ideig marad meg?

azt hiszem fél-1 napjra lehet (nem vettem észre), a térdem felett, de a combom külsõ oldalán, sõt a bal lábamon a vádlimnál is. egyenlõre megvan, elég érzékeny is és úgy járok mint egy kacsa :D
Térdvédõ elõvéve, bár nem tudom erre miért lenne jó..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
akkor csak a benned fejlõdõ Alien output termékeibõl adódó elszínezõdés lehet, gondolom. :-)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
És hol lilul be? Mennyi ideig marad meg?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

hidegtõl nekem is szokik néha, mondjuk nem lila, hanem cseppet ilyen piros, mintha a szél fujta volna ki /mint az arcod/
megoldás, rendes bringásruha, vagy ha getzi hideg van, de mégis menni kell, sínaci,vagy autó! :-)

nadrág, harisnya, cicanaci, térdzokni, sízokni*2... nem elég ruha? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hidegtõl nekem is szokik néha, mondjuk nem lila, hanem cseppet ilyen piros, mintha a szél fujta volna ki /mint az arcod/
megoldás, rendes bringásruha, vagy ha getzi hideg van, de mégis menni kell, sínaci,vagy autó! :-)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Sziiiiiiasztok.
Létezhet, hogy a tekeréstõl lilul be a combom? Nem mentem sokat, fel voltam öltözve és nem, nem vertem be sehova...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hátigen
én a négysáv forgalmát imádom nyáron, amikor a spagettikezû robogós nyáriszünetes arcok huzzák neki éjjel tizenegykor
mondjuk, a multkor nagyon csendesek voltak a lépcsõházi "harcikutyás", TUCTUCTUCéjszakaizenés"szomszédaim is, akik elõszeretettel dohányoznak köpködnek a bejáratnál/ tesók, kollegák, cigányok jöttek még fel inni, 4-en, úgy 450kg élõtömeggel, merhogy "nemláttukmégagyereketHe'"/

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

...Ezután még egyszer próbálkoztak, ekkor megkapták a PanSonic "Osasto" zenedarabját, közepes hangerõn maximális loudness hozzáadásával. 5 évig csend volt.

"eredeti zOrg találmány" mint a ZF-1? :)
...amúgy hatásos technika, egy ideig lakott fölöttem egy kisgyerekes család, alkalmanként a San Francisco-i Filharmonikusok és a Metallica közös koncertjét élvezhették...a gyerek nem tudta túldübörögni

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
zoom: neked semmisejo
olyan fasult alak vagy

zorg ez az?

hmm erdekes

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

5 évig csend volt.

...amíg megtalálták a holttesteket.:)

Nálunk itt lent van egy játszótér. Rendre csakis kizárólag vizsgaidõszakban bírnak üvölteni a kölykök. A gyerek azért mert hülye, a szülõ meg azért, hogy a gyerek ne üvöltsön (de a szülõ is legalább olyan hülye...). Ebbe ugye nem szólhatok bele, mert nem enyém a játszótér.
Este meg jönnek a bulizós partipicsák, zseléfejûköcsögök, azok itt leülnek vihogni/sikítani/baromkodni/recsegõsen hallgatni a dévidgettát. Aztán jönnek a részeges kukaveregetõk, merthogy õk mennyire kemények (bakanccsal rugdosni a kukát tényleg nagyfiús). Tömegesen...
Én meg nem csinálhatok sajnos semmit, de amit csinálnék, már az is elborult aggyal lenne. De akkor meg én lennék a bunkó.
Nagy divat még a sörös/boros üveget földhöz vágni.
Hét közben pedig azt hallgathatom, hogy ki mennyire baszott be hétvégén.
Ez van, ezt kell szeretni.:)

Izomtéridõninja-geológus!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nekem meg ma ért ide egy nagy boríték az APEHtõl. Ezt már nem értem, én sosem írtam nekik, akkor meg mire válaszolnának. Ha meg nem válaszolnak, mit akarnak tõlem. Kinyitom és tele papírokkal és betûkkel. Ráadásul jó kicsi betûkkel, hogy ku.tya sok elférjen rajta. Most meg nekem kiszabott jobb dolgom sincs, mint elolvasni ezt a 40 oldal 6-os betûs szösszenetet?! Nagyon nem érdekel! Ami jövedelmem van, az után már mind adóztam, ha meg feka pénzem lenne, úgysem írnám itt rá a papírra. Ha meg vállalkozó lennék biztos nem vonatkozna rám. Akkor meg?!

Bah!

(Sok ez így már mára.)

Én agyhalott vagyok minden ilyenhez, soha nem is néztem bele. Könyvelõ csinálja, asszem tavaly komoly 3kFt volt a tarifa.

Baromira át tudom érezni a szitut. Néhány éves házban élek, amibõl már szerették kispórolni az anyagot meg a hangszigetelést. Mióta itt lakom, kb május óta, vagy milliószor keltem arra éjszaka, hogy a szomszéd gyerekei üvöltenek mint a sakál. Hajnali 3kor a legjobb arra ébredni, hogy üvölt az egyik, elkezd üvölteni a másik, hogy ne üvöltsön az egyik, és jön az anyjuk üvöltve, hogy ne üvöltsenek. Reggel nyilván pihenten és kisimultan szoktam ébredni.
Tavasszal fixen csináltatok utólagos hangszigetelést, bármennyibe is kerül...
Vagy ha nem ez van, akkor a felsõ szomszéd gyerekei rohangálnak a sarkukat jól odacsapva, egész áldott nap.
Vizsgaidõszakban füldugóban ülök itthon.

dohogó off

Régebbi albérletünknél volt ilyen az elején.
Elõször Gyûrûk Ura trilógia csatajeleneteibõl válogattam "emelt" hangerõn, pihentetésképp a VHK "Ki vele az istenért" opuszával.
Ezután még egyszer próbálkoztak, ekkor megkapták a PanSonic "Osasto" zenedarabját, közepes hangerõn maximális loudness hozzáadásával. 5 évig csend volt.
"In idem flumen bis non descendimus"

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás

ugy dontottem hogy ha az also szomszednak szabad ilyentajban sikitva uvolteni a gyerekkel [es vice verza] akkor en is berakhatok egy adag mosast. szpjon ponit

Baromira át tudom érezni a szitut. Néhány éves házban élek, amibõl már szerették kispórolni az anyagot meg a hangszigetelést. Mióta itt lakom, kb május óta, vagy milliószor keltem arra éjszaka, hogy a szomszéd gyerekei üvöltenek mint a sakál. Hajnali 3kor a legjobb arra ébredni, hogy üvölt az egyik, elkezd üvölteni a másik, hogy ne üvöltsön az egyik, és jön az anyjuk üvöltve, hogy ne üvöltsenek. Reggel nyilván pihenten és kisimultan szoktam ébredni.
Tavasszal fixen csináltatok utólagos hangszigetelést, bármennyibe is kerül...
Vagy ha nem ez van, akkor a felsõ szomszéd gyerekei rohangálnak a sarkukat jól odacsapva, egész áldott nap.
Vizsgaidõszakban füldugóban ülök itthon.

dohogó off

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Tam, igen köszönöm!

akkor josag. most mar van sok ihleted tessek szepen nekiallni flexelni :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

végül is számomra logikus a következtetésed...
egyébként sem értem, mi a fenéért fizettetnek az emberrel egy kalap pénzt, csak azért, mert leparkol egy szabad helyre vhol az országban, amivel nem sért törvényt/KRESZ-t
Nem õrzik, nem mossák, nincs szervízelve... szal a szolgáltatás nulla

Ráadásul az elvileg közterület, ahol parkolsz...enyém, tiéd, mindenkié...legközelebb ha a parkba megyek sétálni belépõt kell fizetni?!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Thez:
Akkor téged nagyon bírhatnak! Nekem csekket is küldtek, így felteszem a szándékuk nem az, hogy pénzt adjanak nekem :) No meg a csekk látványa még inkább elvette a kedvem az egész szar átolvasásától.

az, hogy csekket kaptál, az nem jelenti azt, hogy fizetni kell.
meg kell nézni a fizetéseidnél a mérleget, hogy tartozol-e vagy kapsz-e vissza...
ha tartozol, fizetsz.
nekünk azóta nem küldik, mióta egyik évben elektronikusan adtuk be. azóta nem kapunk adóbevallás csomagot. gépen egyszerûbb, beírod, hogy mi az ábra, aztán egybõl dobja is ki, hogy tartozol-e vagy sem.
én pl. kapok vissza csomót, mert 3 hónapig magas fizetésem volt, sok adóval, és azt most visszaigényelhetem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Tam, igen köszönöm! :) :love:

burce: igen, jóban vagyunk még :)