nem az szamit hogy mennyit tekersz ha egy fel oras maszassal kezdesz 20%-os emelkedon nagytanyer-konusz fokozatban
20 km az alföldön?
nem az szamit hogy mennyit tekersz ha egy fel oras maszassal kezdesz 20%-os emelkedon nagytanyer-konusz fokozatban
RAUH-Welt
B E G R I F F
erre mondjak hogy ha az oroszlan megenne akkor utanna egy hetig rongyot sz@rna
[bocs]
foltokban lilul be, vagy az egesz vagy hogy? es meddig marad ugy? ha az esti furdessel lejon akkor csak fog a harisnya
edit: ja latom. hidegben amugy konnyen serul az izom, oda kell figyelni hogy be legyel rendesen melegitve mielott nagyon terheled
nadrág, harisnya, cicanaci, térdzokni, sízokni*2... nem elég ruha?
RAUH-Welt
B E G R I F F
És hol lilul be? Mennyi ideig marad meg?
hidegtõl nekem is szokik néha, mondjuk nem lila, hanem cseppet ilyen piros, mintha a szél fujta volna ki /mint az arcod/
megoldás, rendes bringásruha, vagy ha getzi hideg van, de mégis menni kell, sínaci,vagy autó! :-)
...Ezután még egyszer próbálkoztak, ekkor megkapták a PanSonic "Osasto" zenedarabját, közepes hangerõn maximális loudness hozzáadásával. 5 évig csend volt.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
NE ÍGY! NE ÍGY!
...amíg megtalálták a holttesteket.5 évig csend volt.
Izomtéridõninja-geológus!
Én agyhalott vagyok minden ilyenhez, soha nem is néztem bele. Könyvelõ csinálja, asszem tavaly komoly 3kFt volt a tarifa.Nekem meg ma ért ide egy nagy boríték az APEHtõl. Ezt már nem értem, én sosem írtam nekik, akkor meg mire válaszolnának. Ha meg nem válaszolnak, mit akarnak tõlem. Kinyitom és tele papírokkal és betûkkel. Ráadásul jó kicsi betûkkel, hogy ku.tya sok elférjen rajta. Most meg nekem kiszabott jobb dolgom sincs, mint elolvasni ezt a 40 oldal 6-os betûs szösszenetet?! Nagyon nem érdekel! Ami jövedelmem van, az után már mind adóztam, ha meg feka pénzem lenne, úgysem írnám itt rá a papírra. Ha meg vállalkozó lennék biztos nem vonatkozna rám. Akkor meg?!
Bah!
(Sok ez így már mára.)
Régebbi albérletünknél volt ilyen az elején.Baromira át tudom érezni a szitut. Néhány éves házban élek, amibõl már szerették kispórolni az anyagot meg a hangszigetelést. Mióta itt lakom, kb május óta, vagy milliószor keltem arra éjszaka, hogy a szomszéd gyerekei üvöltenek mint a sakál. Hajnali 3kor a legjobb arra ébredni, hogy üvölt az egyik, elkezd üvölteni a másik, hogy ne üvöltsön az egyik, és jön az anyjuk üvöltve, hogy ne üvöltsenek. Reggel nyilván pihenten és kisimultan szoktam ébredni.
Tavasszal fixen csináltatok utólagos hangszigetelést, bármennyibe is kerül...
Vagy ha nem ez van, akkor a felsõ szomszéd gyerekei rohangálnak a sarkukat jól odacsapva, egész áldott nap.
Vizsgaidõszakban füldugóban ülök itthon.
dohogó off
ugy dontottem hogy ha az also szomszednak szabad ilyentajban sikitva uvolteni a gyerekkel [es vice verza] akkor en is berakhatok egy adag mosast. szpjon ponit
Tam, igen köszönöm!
RAUH-Welt
B E G R I F F
végül is számomra logikus a következtetésed...
egyébként sem értem, mi a fenéért fizettetnek az emberrel egy kalap pénzt, csak azért, mert leparkol egy szabad helyre vhol az országban, amivel nem sért törvényt/KRESZ-t
Nem õrzik, nem mossák, nincs szervízelve... szal a szolgáltatás nulla
az, hogy csekket kaptál, az nem jelenti azt, hogy fizetni kell.Thez:
Akkor téged nagyon bírhatnak! Nekem csekket is küldtek, így felteszem a szándékuk nem az, hogy pénzt adjanak nekemNo meg a csekk látványa még inkább elvette a kedvem az egész szar átolvasásától.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu