Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2010. január 22. - 23:55
Írta 2010. január 22. - 23:40
nem mondod, hogy nem tölt el jó érzéssel, hogy a neadj' Isten majd befizetett adóforintjaidból milyen szép alagutakat rántottak fel/le az M6-oson
pl.
Írta 2010. január 22. - 23:34
Akkor téged nagyon bírhatnak! Nekem csekket is küldtek, így felteszem a szándékuk nem az, hogy pénzt adjanak nekem
Lcs:
szopó, részvét.
Tam:
nincsen.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. január 22. - 23:34
Aminek persze a központi gondolatmenete az: "Azé' merén' ciggán' vagyok?" lett :-)
3oldal vördben :-)
Ha bejön, megyek a Máuuunikkába'
Írta 2010. január 22. - 23:32
edit
ugy dontottem hogy ha az also szomszednak szabad ilyentajban sikitva uvolteni a gyerekkel [es vice verza] akkor en is berakhatok egy adag mosast. szpjon ponit
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 22. - 23:26
Én kedvelem õket
(még)
Írta 2010. január 22. - 23:21
Az egy sima adóbevallás, nem?Nekem meg ma ért ide egy nagy boríték az APEHtõl. Ezt már nem értem, én sosem írtam nekik, akkor meg mire válaszolnának. Ha meg nem válaszolnak, mit akarnak tõlem. Kinyitom és tele papírokkal és betûkkel. Ráadásul jó kicsi betûkkel, hogy ku.tya sok elférjen rajta. Most meg nekem kiszabott jobb dolgom sincs, mint elolvasni ezt a 40 oldal 6-os betûs szösszenetet?! Nagyon nem érdekel! Ami jövedelmem van, az után már mind adóztam, ha meg feka pénzem lenne, úgysem írnám itt rá a papírra. Ha meg vállalkozó lennék biztos nem vonatkozna rám. Akkor meg?!
Bah!
(Sok ez így már mára.)
Mert akkor majd küldenek neked igazolásokat a kifizetõid meg azt, hogy mit hova írj be. Összesen 4 oldalt kell kitöltened és ráérsz vele május valameddig.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. január 22. - 23:21
nekem tegnap mondta államkincstár, hogy a pöpösömet fogja ritmikusan huzgálni pöttyözött cérnakesztyûben, síkporral, büntetõkamatostul :-) merhogy a lakcímkártyám lejárt anno.
köszönömmászépen a kedvességi'ket hogy szóttak!
Írta 2010. január 22. - 23:17
1 asszony, 2 gyerek, 1 tengeri malac, sok virág.
Reggel gyrek 1 iskola, gyerek 2 ithon az asszonyal.
Szünetben (ruhaszáritás, stb) apuci ithon föz/segit, gyerek 2 alszik, anyuci vásárol.
Anyuci (1) hazajon, gyerek 1 hazajon, gyerek 2 felébred, kaja, apuci felül.
Este apuci gyerek 1 ágybarak, anyuci gyerek 2 ágybarak.
Picivel késöbb 1-1-2 alszanak, apuci elindul terepre (nem vadász, nem kocsmás..)
Ritkán van ez igy, de családkompatibilis (apuci szabad)
Kicsit irigyellek. Csak kicsit... Jol csinalod.
Írta 2010. január 22. - 23:14
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 22. - 23:14
Leírom, mert hasznos mindenkinek. Ezt találtam:köszik.
én is attól félek, hogy nem kresz tábla.
behatoltam valahol egy "övezetbe"!!, aminek f**zom tudja hol a határa, azt bentvagyok és cumi.... ráadásul este 6 után, és mint kiderült ott este 8-ig fizetõs... ne legyen így, mert már drága, 4500 a bünti 5 napon belül.
- A Parkoló tábla Kresz tábla, de
- Ha fizetõ parkoló zóna van, akkor keresztezõdések nem oldják fel a parkolási zóna tábla hatályát. Azt a parkolási zóna VÉGE tábla oldja.
Okos, ügyes...ottrohadna meg az összes
Írta 2010. január 22. - 23:11
Bah!
(Sok ez így már mára.)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. január 22. - 22:56
Egy kedves csoporttársunk ezt írta a beadandóról:
Megpróbálom a kutatásmódszertan leckét elmagyarázni,mert látom senki sem vállalkozott rá! Mutatott és végigvezetett egy kutatását és azon a fea-ton keresztül mutatta be ,mit kér.Tehát a hozzá való anyagot bárhonnan veheted,nem kell neked végezni a kutatást. Minimun 20 megfigyelést( gyereket) kell venni,minimum 6 változó szempontjából. 2 nominális,2 ordinális és 2 intervallum változót.Röviden leírni milyen a vizsgálati probléma.Milyen eszköztárral vizsgáljuk,milyen változókkal tudjuk mérni.Kell minden változó gyakorisági eloszlása, a középértékek és a szóródási mutatók.Nominális változóra móduszt, ordinális változóra mediánt,intervallumra átlagot számítani.Legyen egy változó leírás/minimum-maximum/.Számítsunk szórást és korrelációs együtthatót.
Exell táblázatban kinyomtatni,legyenek benne a számítások.és pl fölé írni,hogy ez a korrelációs együttható. Plusz legyen szöveges rész: vmilyen értékelés.Pl.Az egy olyan módusz ami az összes gyakoriság 1/3-a ,tehát valamit jelent. Medián- az általam vizsgál 32 gyerek testsúlyváltozója...
Korrelációs együttható: a két változó között nincs együttjárás,van együttjárás. Na szóval ennyi,ha el tudsz menni rajta! Jó munkát!
SZIA! NOMINÁLIS:Település tipus, nem;ORDINÁLIS : apa iskolai végzettsége,könyvek olvasása;INTERVALLUM:betegség8napok száma9, lógás.És volt még:iskolai munka,tanulmányi átlag d
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. január 22. - 22:53
én is attól félek, hogy nem kresz tábla.
behatoltam valahol egy "övezetbe"!!, aminek f**zom tudja hol a határa, azt bentvagyok és cumi.... ráadásul este 6 után, és mint kiderült ott este 8-ig fizetõs... ne legyen így, mert már drága, 4500 a bünti 5 napon belül.
de megnézem autózz-t is.
Írta 2010. január 22. - 22:45
nemtom mi lett az eredmeny
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. január 22. - 22:34
asszony, gyerek, kutya, díszhal, virágok?
1 asszony, 2 gyerek, 1 tengeri malac, sok virág.
Reggel gyrek 1 iskola, gyerek 2 ithon az asszonyal.
Szünetben (ruhaszáritás, stb) apuci ithon föz/segit, gyerek 2 alszik, anyuci vásárol.
Anyuci (1) hazajon, gyerek 1 hazajon, gyerek 2 felébred, kaja, apuci felül.
Este apuci gyerek 1 ágybarak, anyuci gyerek 2 ágybarak.
Picivel késöbb 1-1-2 alszanak, apuci elindul terepre (nem vadász, nem kocsmás..)
Ritkán van ez igy, de családkompatibilis (apuci szabad)
Írta 2010. január 22. - 22:21
Elvileg kresz tábla azt meg feloldja a köv keresztezõdés de nem igazán szoktam vele foglalkozni mivel kocsim nincs rendörkocsival meg ingyenparkolok mindenhol
De nem tuti hogy kresz tábla igy leeht hogy a keresztezödés feloldja dolog nem vonatkozik rá
jo sokat segitettem:D
CUBE... your life!!!
Írta 2010. január 22. - 22:14
Máté85: jajdejó! Segíts lécci egy elméleti kérdésben, ha tudsz
A "fizetõ parkoló övezet" táblának is kint kell lennie minden utca sarkon, mint a többi táblának is?
Úgy értem, hogy ugye pl. ha a sebességkorlátozás az út teljes hosszán folyamatosan érvényben van, akkor azt minden keresztezõdésben újra ki kell táblázni?
Na ez érvényes e a fizetõ parkoló övezet táblára is? Magyarán, ha megállok egy egyirányú utcában és az utca kezdetén tábla nem jelezte nekem, hogy ha oda bemegyek fizetnem kell, akkor nem büntethetnek?
Nem mondhatják, hogy "de innen 1 kilóméterre kint van a tábla" - ha közben volt 5 keresztezõdés
Elõ is túrhatnám valahonnan talán a szabályt, de talán így egyszerûbb
köszi
végül is számomra logikus a következtetésed...
egyébként sem értem, mi a fenéért fizettetnek az emberrel egy kalap pénzt, csak azért, mert leparkol egy szabad helyre vhol az országban, amivel nem sért törvényt/KRESZ-t
Nem õrzik, nem mossák, nincs szervízelve... szal a szolgáltatás nulla
Írta 2010. január 22. - 22:11
Itt a forumon volt egy rendör, vagy rendör tanonc.
Mi is volt az @ neve?
Ma egész délelött bringáztam.
Hazajöttem, megszáritottam a ruhákat, megpucoltam a bringát, ettem, 1 óra pihenés és újra tekerni mentem.
Kb. 2 orája vagyok ithon, de már löktem egy mailt a havernak, hogy érdekelne egy éjeli tekerés ma
asszony, gyerek, kutya, díszhal, virágok?
Írta 2010. január 22. - 22:05
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére