Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2010. január 24. - 12:36
Írta 2010. január 24. - 12:32
A pozitív életfelfogás...ez jó!jobb esetben camambert sajt lesz belõle, azt meg szeretem
Hja kérem, néha áldozatot kell hozni!azért hiányzik belõle a "kolifíling", viszont így most lett a legjobb tanulmányi átlagom, mióta felsõoktatásban tengetem mindennapjaim..
valamit valamiért
Szólj, vagy üzenj, ha van nekik. Elugrok érte, és feldobom neked postán, csomagban, avagy futárral! (Már, ha sürgõs.)
Zsizsi, kösz a privit, irok nekik
Írta 2010. január 24. - 12:22
Írta 2010. január 24. - 12:20
Igen, igen, nem. A technorolban is voltam, ami elvileg a legnagyobb csavarbolt.
és a gamperben a városon kívül?
Írta 2010. január 24. - 12:14
Igen, igen, nem. A technorolban is voltam, ami elvileg a legnagyobb csavarbolt.A piacnál próbáltad a csavarboltban? Vagy a vizslaparki úton is van egy kisebb bolt. Vagy praktiker.
Megmondom én ismiért kell az utolsó sorát, vagy megjegyzését angolul írni?!
Tuti van oka, hátha megmondja valaki.
Oka, nincs, csak valaminek a következménye. Egyrészt az elmúlt 2 hónapban 600 (nem tévedés) A4-es oldalnyi szöveget (11es times new roman) fordítottam magyarra. Persze ez önmagában még nem lenne rá ok, de az MSN-beszélgetésekben megszoktam, hogy a lehetõ legrövidebben fejezzem ki magam, és benne van a zsizsi-féle magyarázat is, hogy a "kérlek segítsetek" az olyan nyomorultul hangzik
De ennek ellenére igazad van, nem kellene sem rövidítéseket, sem külföldi szavakat használnunk.
Zsizsi, kösz a privit, irok nekik
Írta 2010. január 24. - 12:12
azért hiányzik belõle a "kolifíling", viszont így most lett a legjobb tanulmányi átlagom, mióta felsõoktatásban tengetem mindennapjaim..Elitcsávó.
valamit valamiért
Írta 2010. január 24. - 12:10
A sajtnál is így kezdõdik. Aztán dobhatod az egészet a kukába.
Nézz utána egy szép mûlábnak!
Valószínûleg zúzódás.
Ha szerencsés csillagzat alatt születtél, nem lesz nagy baj.
Ma vicces napom van.
jobb esetben camambert sajt lesz belõle, azt meg szeretem
Írta 2010. január 24. - 12:10
Írta 2010. január 24. - 12:09
Írta 2010. január 24. - 12:09
Nézz utána egy szép mûlábnak!
Valószínûleg zúzódás.
Ha szerencsés csillagzat alatt születtél, nem lesz nagy baj.
Ma vicces napom van.
Írta 2010. január 24. - 12:07
Írta 2010. január 24. - 12:06
itt is van moniká-só:
"-mágdugott tíged az egész falú!
-nem is az egéééész!"
de innen legalább be tudok húzni egyetemre, ahol azért jó a légkör.
itthon meg akárhova megyek, utálom az egészet.
Dave, akkor megyünk hozzátok lakni.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. január 24. - 12:00
hogy legyen mibe belekötnöd .Rosszul aludtam az éjjel, (így kicsit nyûgösebb vagyok, és) így nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg: egy alapvetõen magyar fórumon, egy magyar nyelvû hozzászólásnak miért kell az utolsó sorát, vagy megjegyzését angolul írni?!
(A 'léci segítsetek' 4 karakterrel több, de mindezt végigszámolni több idõbe kerül, mint leütni azt a párat.)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. január 24. - 11:59
jó alvó vagyok. erre jött, hogy koliban megtanultam zajban aludni, azóta jöhet akármi
Majd megváltozik ez, ne aggódj!
20 éves koromban, a seregben, az üzemi fordulaton mûködõ 38 literes v12-es tankmotor mellet 20 centire is remekül tudtam aludni, mondjuk az k.rva hangos volt, de monoton, nem rikácsolás. Most már jobban zavarnak a zajok.
Írta 2010. január 24. - 11:58
Pszihó...Rosszul aludtam az éjjel, (így kicsit nyûgösebb vagyok, és) így nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg: egy alapvetõen magyar fórumon, egy magyar nyelvû hozzászólásnak miért kell az utolsó sorát, vagy megjegyzését angolul írni?!
(A 'léci segítsetek' 4 karakterrel több, de mindezt végigszámolni több idõbe kerül, mint leütni azt a párat.)
A kétségbe esett ember, ha külföldiül kér segítséget, úgy gondolja, hogy amennyiben idegen nyelven szól, tán idegennek is hat és a többiek tudatalattijában felébreszti a "szegény külföldieken segíteni kell" érzést. Mondjuk én jól aludtam.
Amúgy Rémhöri jó munkás ember.
Írta 2010. január 24. - 11:52
A piacnál próbáltad a csavarboltban? Vagy a vizslaparki úton is van egy kisebb bolt. Vagy praktiker.
Írta 2010. január 24. - 11:47
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. január 24. - 11:39
Szükségem lenne kb 10 darab M10-es hatlapfejû _mûanyag_ csavarra (20mm hossz, végig menetes) és anyára. Vannak ötletek, hogy esetleg pesten hol lehet ilyet beszerezni? Itt Zalaegerszegen nem hoznak ilyen kis mennyiséget, a kisebb csavarboltokban meg csak furán néztek amikor kérdeztem, ott esélytelen. Webshopot szintén nem találtam.
pls help me
Írta 2010. január 24. - 09:56
jó alvó vagyok. erre jött, hogy koliban megtanultam zajban aludni, azóta jöhet akármi
az meg azért nem jó, mert ha d*god a titkárnõdet, kihallatszik...azokat a papírfalú izéket meg max. irodának/üzletnek kellene eladni szerintem. hosszú távon sok idegbajos embert eredményezhet.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. január 24. - 09:42
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére