Mondom tömény szeszt.
A Jäger inkább amolyan dzsúz-féle.
Hát aki melegen le tud nyelni egy üveggel ugye....

Mondom tömény szeszt.
A Jäger inkább amolyan dzsúz-féle.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Persze hogy sok a barom köztük, de ezt ne írd már le egy fórumon, a saját boltod nevével...
És nem mindent a vevõkért. Mert a vevõk jelentõs része egy fasz. És aki itt jön az olyan szöveggel, hogy a vevõért mindent meg kell tenni, és hogy mindig igaza van, az az, aki rohadtul meg akar gazdagodni...
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
A szerviz nagyrésze is egy nagy f..., ezért vásárol az ember a neten (most lehet összéálni kereskedök és közös pert inditani a CRC ellen)
Nagyot pofázni a forumon egy bolt ellen nem egyszerü. Komoly bajok kellenek azért oda.
anno egy Lapierre x control 913 al volt komoly problémám, zabálta a tagot. Hánytam a német forumon, az üzlet neve is felkerült töbször (cseréltek tagot, de az is tönkrement).
Vásároltam egy 3. tagot, ami szintén tönkrement. kideritettem, hogy a linkek okozzák a problémát. Az üzlettel már régen megszivtam, csak forumokon hánytak bele a dologba.
Felvettem a forgalmazóval a kapcsolatot és megkaptam az új linkeket. Az üzletbe vitte személyesen a forgalmazó, de én raktam öket a bringába;)
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.