Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Mikor eljutsz a hévig, ott tudod meg, hogy újabb kör a gyártelepen, vagy ezen az átjárón már sikeresen át tudsz-e menni.. Nappal könnyû, sok birka mutatja az utat, éjszaka - ismeretlenként - még kifoghat az emberen. Gondolom azért elsõre te sem találtál meg mindent bent :)

De ezt tudod jól.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

ezzel a kijelentéssel óvatosan,szomszéd faluról az egyik füstölõrõl,múlthéten vittek el 50 szál kolbászt,nem hiszem hogy a kutya volt!:)

na lehet ezért nem lakom falun. :) paraszt lenni + itt is tudok.

Tig, egy füstölõnél tudod mennyi elõírást kell betartani?
De legalább tudod, hogy mit eszel. Én eleve kerülöm a füstölt húst, fájnak tõle az ízületeim.

hát mivel most intéztem melegkonyhás vendéglátó üzletre mûködési engedélyt, úgy sejtem. de nem szándékozom rá hatósági engedélyt kérni, saját használatra lesz. (a gyakorlatilag - hivatalosan leglábbis- nem létezõ házam, garázsában (közvetlen a pálinkafözõ mellett :) ))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Jaja... :P Vicces hely a vörös csepel :) Kész labirintus néha.

de csak ha ontudatra ebred?
vagy mikor?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Mi láttunk tranyó betment, 70 éves rokker öregurat, valami japán filmbõl elõbújt - amúgy is lombrágó 3-ast 40 centi magas buffalókban (nem is buffaló, full egyenes kemény talpú magasító). Mókásak voltak :)
Meg az ilyenkor amúgy felejtendõ rokkeridióták, de ezek sajnos mindenhol ottvannak.

Még így is megérte :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

..pár taknyot...

Most ezt vegyem magamra? :P Amúgy elég érdekes volt a társaság összetétele...Nem az volt amit Children Of Bodom-on tapasztaltam, hogy mindenki a tipikus hosszúzsíroshajú feketepulóveres rokker, hanem tök összetett volt a népség. Nekem speciel tetszett...Elõttem a pank gyerek, mellettem a motorosrokker a feleségével, tõlem balra pár 170centis kigyúrt német kopasz... :D

Szerk.: Ez az a tapasztalható különbség, hogy rengeteg normális ábrázatú ember volt. Rajtam is csak a bakancs volt a extra, de abba sem volt betûrve a gatya, és a bakancs is csak pusztán praktikussági okokból :D Sajnos a koncertezõs gatyámat nem tudtam felvenni, meghalt... Szanaszétszakadt már :( Pedig mennyi mindenen voltam benne...
Amorphis, Soilwork, Finntroll, Cannibal Corpse, Napalm Death, Iron Maiden, Children Of Bodom, Tool, és a legtöbb ismert magyar bandáén :D (Cadaveres, Subscribe, Kispál, Kiscsillag, 30y, Alvin, Prosectura, Auróra, PICSA...stbstb)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
JorcI: valami hasonlo igen.....arrol megismersz h mindig hülye neveim vannak....nagyritkán van az h Ákos mikor elfogy az ihlet...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

MMMMEEETTÁÁÁÁÁLL!!!!
Kuuurvanagy volt ez a RAMMSTEIN, volt hogy a negyedik sorban voltam (kiemelt állóhely, de ott elég csúnyán verekedni kellett érte hogy elõrébb legyen az ember :D), ráadásul fõleg középen. Azért dúrva hogy érzed, ahogy süti az arcodat a láng...

Mi a csóróbb állóban voltunk, de oda is érzõdött a perzselés szele :) pár taknyot telibe nyomhatott volna a lánggal Till bácsi :)

Tig, egy füstölõnél tudod mennyi elõírást kell betartani?
De legalább tudod, hogy mit eszel. Én eleve kerülöm a füstölt húst, fájnak tõle az ízületeim.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Magger: te vagy a pindúrpandúr, vagymi?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

azt, maximum a kutya....:)

ezzel a kijelentéssel óvatosan,szomszéd faluról az egyik füstölõrõl,múlthéten vittek el 50 szál kolbászt,nem hiszem hogy a kutya volt!:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
békaphatod :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
MMMMEEETTÁÁÁÁÁLL!!!!
Kuuurvanagy volt ez a RAMMSTEIN, volt hogy a negyedik sorban voltam (kiemelt állóhely, de ott elég csúnyán verekedni kellett érte hogy elõrébb legyen az ember :D), ráadásul fõleg középen. Azért dúrva hogy érzed, ahogy süti az arcodat a láng...

http://imagerz.com/Q...0tvAwINAApFFwVR

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

csak óvatosan,ki ne lopják belõle a portékát :D

azt, maximum a kutya....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Thez, jó lett volna mégis idegenvezetés... Ott kóvályogtam vagy negyed órát Csepelen :D
Megérte, a Rammstein, csak a közönség egy részét lehetett volna szaporítani, darálóval!

Jorci, mikor leszel hol elérhetõ?:)

Jaja... :P Vicces hely a vörös csepel :) Kész labirintus néha.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

most gondokodm rajta hogy építek itthon egy füstölõt.

csak óvatosan,ki ne lopják belõle a portékát :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hát én amikor megtudtam, hogy a bolti húsvéti sonkában nem csak sonka van, én akkor vesztettem el minden reményemet.

most gondokodm rajta hogy építek itthon egy füstölõt.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
FB-n napközben többször is. E! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Thez, jó lett volna mégis idegenvezetés... Ott kóvályogtam vagy negyed órát Csepelen :D
Megérte, a Rammstein, csak a közönség egy részét lehetett volna szaporítani, darálóval!

Jorci, mikor leszel hol elérhetõ?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

de azért nem lepõdsz meg azon, hogy ez a színvonal nem csak a bringára emlékeztetõ termékekben köszön rád . mûszki cikk, építõanyag, élelmiszer.........

Hát én amikor megtudtam, hogy a bolti húsvéti sonkában nem csak sonka van, én akkor vesztettem el minden reményemet.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Jóóó volt a Rammstein :)

Megérte.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts