Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2010. március 15. - 13:15
az, hogy valószínûleg túl vastag lett a réteg és a perem amibe bele kéne kapaszkodni a külsõnek az kb eltûnt. plusz alacsony nyomás, nagy kanyarsebesség -> folyamat lefordult a külsõ a felnirõl. így a felni aztán idõvel szét lett baszva a köveken -> pattogzott le róla a festék. így a szétkrt felnin még könnyebben ütötte fel a gumit. meg szintén a szinter vastagsága miatt nehezen jött le/ment fel a külsõ a felnire így a végén már mindenfélével feszegette a srác ami fokozta a dogot .) lényeg hogy a végén már kb rocketlauncher-es smiley állapotban volt
Írta 2010. március 15. - 13:07
õ szopott a szinterezett doubletrackjeivel kint, és a végén szinte már toporzékolt hogy nem tud lejönni egy kört defekt nélkül .)
Lehet én vagyok a buta, de mi a baj a szinterezett felnivel? Nekem is volt, és semmi baj nem volt vele -mondjuk nem is helyen használtam-.
Írta 2010. március 15. - 12:29
mi múltkor havernak csináltunk egy kis füzetet, "hogyan menjünk semmeringen 7kört kevesebb mint 6 defekttel?" címmel. benne defektszerelési tippek, paint-es ábrák, ezer baromság. nyíilván csak neki vicces mert õ szopott a szinterezett doubletrackjeivel kint, és a végén szinte már toporzékolt hogy nem tud lejönni egy kört defekt nélkül .)
valami hasonló saját magad által készített cucc szerintem örök emlék.
valami hasonló saját magad által készített cucc szerintem örök emlék.
Írta 2010. március 15. - 11:44
Ti mit vennétek egy Niva õrült és Simsonos 18. születésnapjára?
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz." kiáltással locsold le benzinnel a két jármûvet, lobbantsd lángra, majd rázz vele kezet és mondd a szemébe: szabad vagy.
lakótársaimtól néhány éve egy kis kék Trabit kaptam, most is itt figyel az asztalon.
Írta 2010. március 15. - 11:34
Írta 2010. március 15. - 11:20
egy éjszakára megvenném neki azt a csajszit amelyik ott a 4-esen a tisza hid elõtt (debrecen felõl jövet asszem) a gátnál szokik dolgozni....(legalábbis tavaly még....)
persze a nivában "tálalva"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 15. - 11:15
Képzelem ahogy odaadod; "ezt kapod tõlem, mert számodra vadidegen emberek egy briongás fórumon ezt tanácsolták".
Biztos, hogy...?
Biztos, hogy...?
Írta 2010. március 15. - 11:10
Cj! szeszt.
én egyszer egy ismerõsöm szülinapjára (nagy dohányos) pár doboz cigit vittem, olyant, amit szeret.. pont nem volt neki, megmentettem az életét, azóta is emlegeti, hogy milyen király ajándék volt..
én egyszer egy ismerõsöm szülinapjára (nagy dohányos) pár doboz cigit vittem, olyant, amit szeret.. pont nem volt neki, megmentettem az életét, azóta is emlegeti, hogy milyen király ajándék volt..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2010. március 15. - 11:09
Mindkettõ van neki. Valami jelentõsebb, illetve emlékezetesebb dolog kéne, elvégre csak 18 lesz. Ja és nem szakadt rám a bank. : D
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2010. március 15. - 11:04
Írta 2010. március 15. - 10:53
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2010. március 15. - 09:46
Írta 2010. március 15. - 09:15
Ez egyike a Világegyetem nagy talányainak.
A másik a gravitáció. Ha az emberiségnek van még pár évszázada,
a gravitációt megértheti, de Hókuszpók megértéséhez ez kevésnek tûnik.
A másik a gravitáció. Ha az emberiségnek van még pár évszázada,
a gravitációt megértheti, de Hókuszpók megértéséhez ez kevésnek tûnik.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2010. március 15. - 08:48
bekapcsoltam a rajzfilmet tv-be, és azon gondolkoztam el Hókuszpók mér' utálja a Hupikék Törpikéket?
ezen még sosem gondolkoztam....
ezen még sosem gondolkoztam....
Írta 2010. március 15. - 01:12
.
Kala, péntek dél, kora d.u.
F12-tõl kb. 2-ig nem, de amúgy benne vagyok akármiben. Péntekre már olyan hõfokokat is írnak, h elképzelhetõ, h az ember ujja nem fagy le a sziklákon, tehát ha össze tudjuk egyeztetni, akár kintre is mehetünk.
Írta 2010. március 15. - 00:02
jah burce
honap ott vagyunk 7.45-8 korul majalis parknal
30km-re megyunk
maggi gyerek meg nem jelentkezett nalunk, hogy hajlando kijonni velunk.
a roka az egy geci allat
elvitte a bogrem!
honap ott vagyunk 7.45-8 korul majalis parknal
30km-re megyunk
maggi gyerek meg nem jelentkezett nalunk, hogy hajlando kijonni velunk.
a roka az egy geci allat
elvitte a bogrem!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. március 14. - 23:11
nem nagyon hivtak még....biztos mer horkolok, meg farkaesemberré változok....vagy nem tom
nem õk nem, de a roka eszi Lor cuccait, egy bögréjét már meglovasította....
nem õk nem, de a roka eszi Lor cuccait, egy bögréjét már meglovasította....
Írta 2010. március 14. - 23:10
Írta 2010. március 14. - 22:24
Írta 2010. március 14. - 21:45
egyszer egy ilyen kint alvós elütött rókát vacsorának megsütõs mókában én is részt vennék....ha lehet

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére