Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2010. March 18. - 08:42
Posted 2010. March 18. - 07:08
na ezért nincs nekem tb-m
ha kellett eddig is magándokihoz jártam
amikor meg tb alapura kényszerültem, az többe került mint a magán, nem beszélve az elbaszott idõrõl meg a körülményekrõl
(amúgy hazuttam. nem elvbõl nincs, csak szimplán nem telik rá)
Ellenben,ha beüt valami nagyobb "gond" (NE üssön!),akkor Te maradhatsz "alul"...
Posted 2010. March 17. - 22:52
mármint trash metalt mint olyantot
azért Hetfield meg Araya még vadul a csattogós lepkét tologatta Mustain-el, mikor mondjuk Iommi már az Ironmant...
Ezért írtam aposztrófok társaságában, ugyanis igaz hogy nagy rajongója vagyok a metál zenének, de zenetörténeti ismereteim igen hiányosan a különbözõ mûfajok kialakulását illetõen
Máté: amennyiben nem jegyüzér fasz, és 30k-ért akarja adni a 13,5k-s jegyet, akkor érdekelne!
Posted 2010. March 17. - 22:47
Metallica-ra meg nem kaptam jegyet, lecsúsztam róla. De úgylesz, hogy fogok 15ezret, és jegyre vadászok majd a bejáratnál...abból kiindulva, hogy a 20ezres kiemelt állóhelyet tegnap este megkaphattuk volna helyben 15ért...remélem a metallica-ra is sikerül bejutnom
.
mintha havernak msn-en, iwiwen ki lett volna írva hogy van neki eladó állójegye. ha akarod rákérdek.
Posted 2010. March 17. - 22:45
Posted 2010. March 17. - 22:42
Volénak volt durva biztosítása, csak már nem tudom a nevét. Eu-s ellátással olcsóbb volt, mint a Tb.
Posted 2010. March 17. - 22:35
mai történet:
Ismerõsnek be van gyulladva a bölcsességfoga,elment szájsebészeti klinikára,közölték vele nem nyúlnak hozzá mert vérzik,majd átküldték a honvédba ahol ismét közölték vele hogy akkor látják el ha már ömlik a szájából a vér,ezek után elment magán klinikára 5perc alatt megcsinálták neki,10e!hétfõn mehet vissza.
mi a f.szonak van akkor a tb ha nem látják el,meg gyíkok az orvosok?
na ezért nincs nekem tb-m
ha kellett eddig is magándokihoz jártam
amikor meg tb alapura kényszerültem, az többe került mint a magán, nem beszélve az elbaszott idõrõl meg a körülményekrõl
(amúgy hazuttam. nem elvbõl nincs, csak szimplán nem telik rá)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. March 17. - 22:31
Ismerõsnek be van gyulladva a bölcsességfoga,elment szájsebészeti klinikára,közölték vele nem nyúlnak hozzá mert vérzik,majd átküldték a honvédba ahol ismét közölték vele hogy akkor látják el ha már ömlik a szájából a vér,ezek után elment magán klinikára 5perc alatt megcsinálták neki,10e!hétfõn mehet vissza.
mi a f.szomak van akkor a tb ha nem látják el,meg gyíkok az orvosok?
Posted 2010. March 17. - 22:25
Metallica-ra meg nem kaptam jegyet, lecsúsztam róla. De úgylesz, hogy fogok 15ezret, és jegyre vadászok majd a bejáratnál...abból kiindulva, hogy a 20ezres kiemelt állóhelyet tegnap este megkaphattuk volna helyben 15ért...remélem a metallica-ra is sikerül bejutnom
Ami még csábító, az a Megadeth....Be kéne szervezni még egy Slayer-t meg egy Anthrax-ot idénre, és akkor el lehet mondani, hogy ottvoltál azokon, akik 'kitalálták' a 'metál'-t...
mármint trash metalt mint olyantot
azért Hetfield meg Araya még vadul a csattogós lepkét tologatta Mustain-el, mikor mondjuk Iommi már az Ironmant...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. March 17. - 22:08
Nemigen voltak számok a reisereise környékérõl, volt pl Benzin (rosenrot..) de leginkább azelõtti számok voltak, meg természetesen az új albumról. De ha rákeresel hogy rammstein 2010 tour setlist, akkor kidobja. Najó, lásd kivel van dolgod:Kiskubai szakaggyámeg a Rammstein miatt
na jó csak irigykedem, mert nagyon szerettem volna elmenni rá, de választanom kellett vagy a Metallica vagy a Rammstein, a kettõ együtt nem fért bele a büdzsébe. A Völkerballos számokat nyomták? Youtubeon legalább 200szor meghallgattam/néztem az egész koncertet.
# Rammlied
# B********
# Waidmann's Heil
# Keine Lust
# Weisses Fleisch
# “Feuer Frei!”
# Wiener Blut
# Frühling in Paris
# Ich Tu Dir Weh
# Du Riechst So Gut
# Benzin
# Links 2 3 4
# Du Hast
# Pussy
# Encore:
# Sonne
# Haifisch
# Ich Will
# Encore 2:
# Engel
Posted 2010. March 17. - 21:42
albérlet miatt lett mobilnet
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. March 17. - 21:08
Kiskubai szakaggyámeg a Rammstein miatt
Posted 2010. March 17. - 20:58
tévedés ne essék:
csak este használtam
web böngészés
fórumozás
mailezés
néha egy két frissités letöltés, legnagyobb talán 120mega volt)
sokszori kérésemre hozzámvágtak egy hivásrészletezést, ami megmutatja naponta mennyitz használtam
mert ugye hivatalosan nem nézheti, hogy mit csinálok a neten. Csak egy korlátlannak hirdetett netelérésnél minek küldték ki nekem, hogy mikor mennyit használtam, érthetetlen
naná h nemhagyom magam
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. March 17. - 20:42
Posted 2010. March 17. - 20:02
Bár ha már megkaptad a csekket, úgyis mindegy.
Posted 2010. March 17. - 19:43
kaptam egy jó kis 86 ezres pannon számlát. sokszori kérésemre sem küldték el, mikor és h sértettem meg az ÁSZF-jüket, ami miatt korlátozták a korlátlan netemet
most meg fizessem ki a 86 ezret, mivel megszüntetik a szerzõdésemet.
irtam nekik egy utolsó levelet...
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. March 17. - 19:25
zsirsag
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. March 17. - 19:02
Szerinted?
Esélytelen volt szinte követni az eseményeket :/ messze volt így a színpad. A babák jók voltak
Ami még kurvanagy ötlet volt, az a háromrétegû szinpad
Posted 2010. March 17. - 18:12
Szerinted?Az elõzenekart láttad? Azért az nemkicsit nézett ki kurvajól, mikor leöntötte a dobot vízzel, és úgy ütötte. Na, ez storoszkóppal volt megvilágítva, és azt láttad hogy a dob felett lebegve villognak a vízcseppek...Megaztán RAmmstein-on a lézeres babák...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. March 17. - 16:25
Testalkatilag vonatkozhat rám, a 170 centimmel nem vagyok egy nagy termetLátom a lényeget megtaláltad
![]()
Öntöztél sört a nyakamba? Ugráltál ismeretlenként a hátamra közben kurvaanyádozva és fetrengtél a földön sík részegen?
Ha nem, akkor ne vedd Magadra... ÉN is bakancsban voltam, de szolídan, ráhúzva a nadrág, viszont ha pár fokkal melegebb lett volna akkor kat. gyakorló térdkoptató alatt elvágva
Szállingóznak a videók
YouTube - Rammstein Budapest 2010 - Christian Flake Lorenz to boat on human water

Sign In
Create Account

Back to top