Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. május 15. - 15:17

Bár egy éve meg 30 fok volt:(
Írta 2010. május 15. - 15:13

Metallica cikk
Tényleg?
Hát Lars valóban szétverte helyenként, az One nagyon szétesett. Egyébként nekem nem volt bajom a hangerõvel, a hangminõség viszont változó volt. A pirotechnikára nem áll a cerkám, a nagy kivetítõt szerettem. Berekedtem, elfáradtam. Utána az egyórás dugóban ücsörgést kihagytam volna.
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2010. május 15. - 15:12

Írta 2010. május 15. - 14:23

de ha pl anyudek eladtak volna a yetidet mer csunyan neztel az ebednel te se koszonted volna meg....

sztem nem volt fair...
Írta 2010. május 15. - 13:42

mellesleg van aki nem sajat szorakoztatasra hanem kenyszerbol dolgozik iskolas koraban, es beadja a csaladi kasszaba mert kell villanyszamlara. vagy kajara. mert ozvegy rokkantnyugdijas anyu egyedul nevel 5 gyereket.
szal bele kell gondolni ennek a dolognak tobb oldalaba is.
ez a "en lazadnek" mentalitas nekem speciel kinyitja a bicskat a zsebemben.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 15. - 13:20

ha elkerülsz fõsulira majd meglátod, hogy Neked kell a tanárok után futni, lesni õket fogadóórán, szobrozni a folyosón órákat, hogy találkozz Velük és kikönyöröghess egy második/harmadik vizsgalehetõséget...
Órákat?

A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 15. - 12:06

ha elkerülsz fõsulira majd meglátod, hogy Neked kell a tanárok után futni, lesni õket fogadóórán, szobrozni a folyosón órákat, hogy találkozz Velük és kikönyöröghess egy második/harmadik vizsgalehetõséget...Ja egyébként tanárokkal kapcsolatban van egy jó sztorim
...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 15. - 11:38

Írta 2010. május 15. - 11:20

http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. május 15. - 11:05

Mondjuk nekem is volt egy cukrász tanárom, akinek elsõ félév közepén beszóltam, aztán bármit csináltam rossz volt, a pótvizsgán (amire nem tanultam semmit) kérdezték, hogy év közben miért nem ment ugyan így 4esre?
Mosolyogva mondtam, hogy ezt a tanár úrtól kellene megkérdezni... Erre majdnem megölt a tekintetével a kis genya

Írta 2010. május 15. - 10:53

15 saját (illetve ugyanúgy a szülõ) pénzébõl, persze a maradék milliók is az övébõl mennek.
Hihi

Mikor jön már a nyáááááááár?
Írta 2010. május 15. - 10:48

Hétõn mennék érettségizni informatikából (infó szakos szakközépiskolába járok), elõrehozottan. Alapvetõen szarok bele az informatikába, nagyon nem érdekel. A pénteki órarendem úgy néz ki, hogy 6 infó órám van. Ilyenkor általában fogom a laptopom, beviszem és film/photoshop/alvás. Ennek köszönhetõen az átlagom 1,21. Tegnap reggel közölte a tanár, hogy vagy megbukok és nem mehetek érettségizni hétfõ, vagy MOST AZONNAL írok egy osztályzóvizsgát. Hát, akkor osztályzóvizsga. Megírtam négyesre, ez azt jelenti hogy négyes lesz az évvégi jegyem. Utána a következõ szünetben átjött a másik infó tanár, aki összeállította a dolgozatot, és mondta hogy bocsi, mégis megbukok, mert az az osztályzóvizsga INFORMATIKA tantárgyból volt, nekem pedig INFORMATIKAI ALAPISMERETEK tantárgyam van.
Na ilyenkor mivan?
Egyrészt a tanár volt a balfasz, és iratott más dolgozatot, másrészt egész évben ezek mentek: excel, access, word, powerpoint, html, és a dolgozatban is ezek vannak. Valamint ha már ennyire fontos a két tantárgy közötti különbség, akkor annak, hogy INFORMATIKAI ALAPISMERETEKbõl megbukok, mi köze van az INFORMATIKA érettségimhez?
Hétfõn fél8ra ottvagyok, aztán lesz ami lesz. Igazából nem izgulok, mert az augusztusi pótvizsgán is ugyanúgy meg tudom írni négyesre, és októberben is le tudom tenni az elõrehozott érettségit...
btw, angolom 90% fölött

Írta 2010. május 15. - 10:42

Amit Saun Palmer mondd abban is látok igazságot..
Kitudja... Én így elolvasva, ez alapján tuti lázadtam volna.
De ez én vagyok.
Szerintem.
Írta 2010. május 15. - 10:40

Lehet, sõt kell is büntetni (meg dicsérni is), de a hirtelen felindulás nem a legjobb megoldás.
Ha elõre le volt zsírozva, hogy "OK, kis pöcsös, mehetsz metálvillázni, amennyiben normálisan tanulsz, nem kummantod el a feladataidat,... De, ha nem, akkor irgumburgum/teremburáját!" akkor teljesen helyén való a dolog. Viszont ha nem, akkor nem biztos, hogy a legkifizetõdõbb opciója a regulázásnak.
Ellenben így tuti, hogy megtanulod, hogy vannak elvárások, amiknek meg kell felelni. Akár tetszik, akár nem. Büdös kölke!
A szülõ a felnõtt (fõnök), aki gondoskodik rólad, míg nem tudsz "megállni a saját lábadon", s mindent (elbassza a szórakozásodat is) megtesz azért, hogy a lehetõ legstabilabban tudj mûködni, mire tényleg felnõsz. Ha csak ebbõl tanulsz, akkor ezt a módszert alkalmazza.
Lehet lázadozni,meg mondani, hogy Én tuti nem így fogom nevelni a gyerekemet baz+,.... De, Te is ezt fogod tenni, mert 10 év múlva rájössz, hogy baszki, igazuk volt, hogy minduntalan cseszegettek. (vagy azért mert kellõképpen bejött az élet, vagy mert pont, hogy nem)
Nem mondom, hogy jó megoldás, de olykor a legdrasztikusabb beavatkozás a legkifizetõdõbb.
ja, és ne verjétek a tanárokat sem

Írta 2010. május 15. - 10:12

jogok így, jogok úgy...
amíg nem vagyunk keresõk, nem vagyunk önellátók, addig függés van a szülõktõl. ezt be kell nyelni, meg kell keresni a közös nevezõt, ami néha nehezen megy...
az, hogy labidaniéknál ez mennyire volt erõs, nem tudjuk, helyzet/család/szokásfüggõ...
agree
Írta 2010. május 15. - 10:10

Írta 2010. május 15. - 10:09

A szülõ az szülõ, a gyerek az gyerek, metallica metallica, de 15ezer forint akkoris 15ezer forint. btw én jól belelázadtam volna a világba és elmentem volna, ott vettem volna jegyüzértõl jegyet.
De én amúgysem vagyok egy könnyû eset

Írta 2010. május 15. - 08:45

egy darabig nem állnk velük szóba az tuti....még jó hohy én már megneveltem anyut....
Tanárokat még nem pofoztátok meg a rossz jegy miatt?
Írta 2010. május 15. - 07:06

amíg nem vagyunk keresõk, nem vagyunk önellátók, addig függés van a szülõktõl. ezt be kell nyelni, meg kell keresni a közös nevezõt, ami néha nehezen megy...
az, hogy labidaniéknál ez mennyire volt erõs, nem tudjuk, helyzet/család/szokásfüggõ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 14. - 23:56

labidani: ha majd egy kicsit megnyugszol, en a te helyedben megbeszelnem anyuddal, hogy mit erzel, es hogy miert volt ez a buntetes? Probald meg.
Es igen, idealista vagyok. Nem kicsit.