Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Én is így állok hozzá, ez is egy olyan dolog, ami fejben dõl el. Az esõ nem rossz, mi tesszük azzá.

Meg a tüdõgyuszi, ha elkapod :P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
próbálj a mezõny elején maradni..:D:D:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
nnna, holnap verseny/nem verseny? Harmadfokú viharriasztás, 100km/h szél kilátásba helyezve? Érdekes lesz. :D

Szerk: nemhiszem hogy ebbõl versenyremenés lesz, áldom a fejem hogy nem elõneveztem. Inkább futok egy hosszút, meg kondizok egyet. Esetleg ha nem esik, akkor bringa is.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Poénból mentem el, Korda György imitátorként

Klárika miatt próbálkozol...vald be !

"just chillin killin"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Szegeden 1 órája már nem, volt már egy kis napfény is
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Celeb leszel.
Mindenhol zuhog egész nap?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Ma valószínûleg benne leszek a Megasz(t)arban. Én egy kivétel vagyok a sok közül, aki tudja magáról, hogy nincs hangja. Poénból mentem el, Korda György imitátorként (szürke öltöny, nyakkendõ, hátra nyalt haj), ennek ellenére mégis izgultam az elõválogatáson, el is rontottam az egyiket, amit valszeg õk be is fognak rakni. Késõbb visszahívtak a legjobb 500-ba, oda már fogadásból mentem vissza, és Eszenyi Enikõtõl is kaptam igazolást, így igazoltan lógtam. :)
Ezt csak azért mondtam, hogyha esetleg valaki felismerne, akkor ne vonja le a következtetést, hogy nyomi vagyok. :D

Repasibalint: Te meg vegyél 1 pótbelsõt ;)

Mész a napiszarra :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Uhh.. Nem hittem volna, hogy ilyen lavinát indítok el.
DE! Én egy szóval sem mondtam, hogy saját pénzbõl volt. Másrészt tényleg jogos volt, mert volt egy megállapodásunk, amit én nem tartottam be. Másképp már nem nagyon tudott volna büntetni. Az, hogy elvárja, hogy segítsek itthon érthetõ, mert családi házban lakunk, és míg 3 éve 5-en voltunk, mára maradtunk 2-en, viszont a házimunka nem lett sokkal kevesebb. Rengeteget dolgozik, minden nap fáradtan jön haza, és (én is) úgy érzem, hogy nem kér teljesíthetetlen dolgokat. Az, hogy most megbüntetett, talán ráébreszt arra, hogy változnom kéne. Meg kéne tanulnom beosztani az idõmet, ez az egyik legfõbb bajom. A tanulás dolog is érthetõ, mert eszem van, csak k.rva lusta vagyok.
Az a baj, hogy én nem nõttem még fel.
Szóval.. Én is úgy gondolom, hogy jogos volt, más lehetõsége már nem nagyon volt, csak hát rohadtul szar érzés volt, de erre mondják, hogy ilyen az élet. Ez legyen a legfõbb bajom.

Ma valószínûleg benne leszek a Megasz(t)arban. Én egy kivétel vagyok a sok közül, aki tudja magáról, hogy nincs hangja. Poénból mentem el, Korda György imitátorként (szürke öltöny, nyakkendõ, hátra nyalt haj), ennek ellenére mégis izgultam az elõválogatáson, el is rontottam az egyiket, amit valszeg õk be is fognak rakni. Késõbb visszahívtak a legjobb 500-ba, oda már fogadásból mentem vissza, és Eszenyi Enikõtõl is kaptam igazolást, így igazoltan lógtam. :)
Ezt csak azért mondtam, hogyha esetleg valaki felismerne, akkor ne vonja le a következtetést, hogy nyomi vagyok. :D

Repasibalint: Te meg vegyél 1 pótbelsõt ;)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Megamegamega durva koncert volt.. ez volt a 3. Metallica koncert amire eljutottam (MTK csarnok, Aerodrome és ez) a 3 közül az elsõ volt a legjobb, de pl az ausztriai monster mega fesztiválon halványabb volt a zenekar. Vagy a közönség volt más összetételû de ott nem volt olyan pörgés csápolás mint itt a magyar közönség amit mûvelt. Az indexes cikk írója meg szerintem a stadionon kívülrõl hallgatta a koncertet azért nem hallotta.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nekem anyámék múltkor éjszakai rally reggelén mondták,hogy akkor úgy gondolták,hogy mégse maradhatok este...aztán végül is mégis voltam,csak az eredeti tervhez képest másik szakaszon.ilyen is van.

nagy szopásnak lehet nevezni azt,hogy egy versenyen pályabejárásnál 2 defekt,verseny elõtt 1,és a 3 körös verseny elsõ körében emiatt kellett kiállnom?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én is így állok hozzá, ez is egy olyan dolog, ami fejben dõl el. Az esõ nem rossz, mi tesszük azzá.

Ebben is egyetértünk.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kiskubai:Májusi esõ aranyat ér, legalább a mezõgazdászok örülnek.

cserébe aki méhekkel foglalkozik szívhatja a fogát, mert így nem lehet leröptetni az akácvirágzást :(
kb. a megtermelt méz mennyiségének felét/harmadát ebbõl nyerik (nyernék). és az nem kis pénz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

A kerékpáros szereti az esõt, mert ha nem szeretné akkor is esne!

Látszik, hogy én nem vagyok kerékpáros, csak szeretek biciklizni. Én ugyanis gyûlölöm az esõs idõt. :)

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts

Metallica cikk

Tényleg? :)

NEM.Teljesen rendben volt a koncert.De az index-tõl nem várható el objektivitás semmilyen témakörrõl,nem arról híres...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem ismerem, hogy szól?

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Lehet lassan mi is kezdhetünk szerelni :D
Feltöltött kép

"just chillin killin"

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Az is igaz:D De itt mondjuk még nem sett olyan sok.
"Ride today, heal tomorrow"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ismered a kerékpárosról és az esõrõl szóló mondást, amit Sipi mindig mondogat?

Nem ismerem, hogy szól?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

debazmeg, májusban EZ MI?! :@

Májusi esõ aranyat ér. :) Csak nem ennyi! Úgy néznek ki a szántóföldek felénk mintha rizsföldek lennének...

Ismered a kerékpárosról és az esõrõl szóló mondást, amit Sipi mindig mondogat?