Én is így állok hozzá, ez is egy olyan dolog, ami fejben dõl el. Az esõ nem rossz, mi tesszük azzá.
Meg a tüdõgyuszi, ha elkapod

Én is így állok hozzá, ez is egy olyan dolog, ami fejben dõl el. Az esõ nem rossz, mi tesszük azzá.
Poénból mentem el, Korda György imitátorként
"just chillin killin"
Ma valószínûleg benne leszek a Megasz(t)arban. Én egy kivétel vagyok a sok közül, aki tudja magáról, hogy nincs hangja. Poénból mentem el, Korda György imitátorként (szürke öltöny, nyakkendõ, hátra nyalt haj), ennek ellenére mégis izgultam az elõválogatáson, el is rontottam az egyiket, amit valszeg õk be is fognak rakni. Késõbb visszahívtak a legjobb 500-ba, oda már fogadásból mentem vissza, és Eszenyi Enikõtõl is kaptam igazolást, így igazoltan lógtam.
Ezt csak azért mondtam, hogyha esetleg valaki felismerne, akkor ne vonja le a következtetést, hogy nyomi vagyok.
Repasibalint: Te meg vegyél 1 pótbelsõt
A sebesség mindent megold.
cserébe aki méhekkel foglalkozik szívhatja a fogát, mert így nem lehet leröptetni az akácvirágzástKiskubai:Májusi esõ aranyat ér, legalább a mezõgazdászok örülnek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A kerékpáros szereti az esõt, mert ha nem szeretné akkor is esne!
NEM.Teljesen rendben volt a koncert.De az index-tõl nem várható el objektivitás semmilyen témakörrõl,nem arról híres...Metallica cikk
Tényleg?
A kerékpáros szereti az esõt, mert ha nem szeretné akkor is esne!
Nem ismerem, hogy szól?
Ismered a kerékpárosról és az esõrõl szóló mondást, amit Sipi mindig mondogat?
Májusi esõ aranyat ér.debazmeg, májusban EZ MI?! :@