Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
A sors fintora hogy próbálok valami értelmeset írni, és elrontom...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
amúgy meg

Google Fight : make a fight with googlefight

a mai gyors bejegyzésben már csak központozási hibák vannak, amik miatt nem túl élvezetes olvasni semmilyen cikket sem..:(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Amúgy ha már leírtam valamit akkor utána az ember a saját írásában kicsit nehezebben veszi észre mint a sajátjában:)

ez nyelvtanilag helyes, ebben mar csak ertelem nincs. jo uton haladsz... csak lassan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Kicsit régen volt az a 3. osztály, de ez van becsúsznak hibák. De nem baj, kösz hogy szóltatok/szóltál;)
Amúgy ha már leírtam valamit akkor utána az ember a saját írásában kicsit nehezebben veszi észre mint a sajátjában:)

...mint máséban.

(sorry)

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

nem szokásom a rossz oldalát nézni semminek, de én addig biztosan nem reklámoznék semmilyen weblapot, amíg 4 mondatban 3 olyan helyesírási hiba van, ami már alsó tagozat harmadikban is gáz.:) a központozáson nem akadok most fent, megszoktam, hogy a mai interneten felnövõ korosztály a pont/felkiáltójel/kérdõjel funkcióját még ismeri; vesszõt csak akkor rak, ha nagyon zavarja a sok ömlesztett mondat - a pontosvesszõt és a kötõjelet pedig nem is ismeri.:D de azért drukkolok, még a végén a jövõ bikemag online szerkesztõje lesz belõled.:)

(mielõtt megkapnám: nem vagyok grammar nazi - de a neten vagy írjunk mindent szlengesen-rövidítve-minimálisan központozva, vagy ha már kilépünk a tõmondatok és a "nagyon adta" bûvkörébõl, akkor írjunk rendesen. meg olvassunk sok szépirodalmat, vagy akár csak újságot, mert az segíti a helyesírásunkat.)

Kicsit régen volt az a 3. osztály, de ez van becsúsznak hibák. De nem baj, kösz hogy szóltatok/szóltál;)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Már én sem emlékszem, melyik mikor volt, de akadt olyan, hogy vittem J-t és Hédit, aztán elkaptak a szervek a Deák térnél, pedig csak behajtottam a kivéve bkv utcába. :) J akkor másfél óra alatt ért haza onnan. :)

Szerintem Jorus errol az esetrol beszelt, akkor voltam ott en is. Trifora emlekszem, ahogy megtancoltatta a gimis lyankakat. :) Es persze Jorusra, amikor az ELTE elott bemutatja, hogy o meg igenis laza izomzattal rendelkezik. Na, az ott akkor nekem fajt egy kicsit. :)

Persze, megoldjuk, tudom a címét, majd postázom. :-)

Csak nehogy arra erjek haza, hogy a te gepeden figyel, es azzal varsz majd, hogy "Csak bekoptattam, ugye nem baj?" :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Errõl talán a többieket kellene megkérdezni. :D Barna tuti ott volt, meg Burce, és talán Buki, meg Trifo is, de ez már nem biztos. :) Egyébként nagy probléma nem volt, csak kimaradt néhány részlet a hazaútból.

Az elsõ FOO is hasonló sztori volt, nem? ;) (a mostani nekem emlékezetes lesz egy darabig)

Én arra emlékszem, hogy Jorus a koncert alatt nagyon meditált :D És mintha Hédi is ott lett volna, vagy keverem az eseményeket?

Már én sem emlékszem, melyik mikor volt, de akadt olyan, hogy vittem J-t és Hédit, aztán elkaptak a szervek a Deák térnél, pedig csak behajtottam a kivéve bkv utcába. :) J akkor másfél óra alatt ért haza onnan. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

20 órányi hóesés 40 másodpercben

na ez már hav

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A kevert "whisky" mindig blended és lehet skót vagy ír, a tengerentúliaknál viszont nem jellemzõ a keverés, általában egy szeszfõzdébõl származó italokat árulnak saját márkanév alatt.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nekem ez is pohar
a turmix idejen a vaza is poharra lett

20 órányi hóesés 40 másodpercben

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jot kerdezel...
nem nagyon találkoztam olyannal, a blended, gyakorlatilag mind scotch-ok

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Azt mondja meg inkább valaki hogy mi az a whiskyfajta, ami nem is scotch, nem is bourbon, hanem sokfélébõl keverik.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mint a turmixot Klára vázájából.....talán már sosem heveri ki

VV: WhiskyNET - Whisky s whiskey webruhz innen mazsolázgatok, van írva hozzájuk kis történelem, helyrajz, meg ízvilág....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A fél literes az inkább korsó, abból szoktam én is inni almás-fahéjas-narancshéjas-karis teát, még kis csíkos sál is díszíti a dobozt, nagyon hangulatos. A pudingról Tam azt mondja valami hurka, de szerintem kamuzik. A puding az aranka, vagy ötker.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem vagyok pocs angol
fel literes poharbol tolom vagy 1,5-es jenai kiontobol
es nem csak delutan 5-kor

es tudom mi az a puding veluk ellentetben ;-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

edit: Szilveszterkor átadnék neked egy szett tárcsaféket, le tudnád passzolni Bukinak?

Persze, megoldjuk, tudom a címét, majd postázom. :-)

@lor: és milyen fajtát? Milyen évjárat, lejtõ iránya? Szûz lányok kezei válogatták?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
jah teát iszik

rummal :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Angol-e vagy?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en teat iszom pocsok.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szerintem adj fel egy lottót, hátha.....

bár máig vallom, h ugy meg van bundázva mint annak a rendje....

és kezdjük el a napot, kezdésnek bolt, aztán fõzés, aztán felkészülés az albitársra, bár ne kellene idejönnie.... 2,5 éves a pici fiuk...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/