Gyorsan meglehet azt szokni nálunk a szolnoki cukorgyárnál ez volt a téli edzés x kilométer futás aztán 30p görögözés anno 1985
Milyen sportot ûztél ott?
Gyorsan meglehet azt szokni nálunk a szolnoki cukorgyárnál ez volt a téli edzés x kilométer futás aztán 30p görögözés anno 1985
A sebesség mindent megold.
Tessék szabadgörgõn tekerni, még mindig nyomi dolog, de nem annyira, mint a drága kerékpárból szobabiciklit csinálni. Fõleg az olcsóbb görgõk esetén, amik abszolút hozzák a Metro Active szalagfékes hulladékok érzését hajtáskor :/
Melyik terhelést?
Nekem még soha nem volt görgõre való gumim, de soha nem kopott így egyik sem, sõt a futófelület közepén az illesztés sem kopott le. Mondjuk én eléggé rányomom a hengert a gumira és szemmel láthatóan beül a gumi.Igen, a nem görgõre való. És mivel tökéletesen derékszögben érintkezik, szép szabályos négyzet lesz.
Melyik terhelést?Nekem 2 télen is benn volt a karbon oszrágúti a görgõben, baja nem lett, bár túl sokat nem hajtottam. Nem a tengely viseli a terhelést?
Nálad kopik a gumi a görgõn? Nálam egyáltalán nem.
Nálad kopik a gumi a görgõn? Nálam egyáltalán nem.Ha szeretnél négyzet keresztmetszetû gumit, akkor használd.
nézek én már mindent, enyit az életemben nem neteztem. már rojtosra irom a szám
Görgözés ügyben.
karbon országutit görgöbeszoritani o.k?
Vredestein Fortezza Tri Comp guma van az országutin az elmegy gondolom. gögöguma az csak 26"van, de a mojóval nem görgözöm és cserelni sem tudnám a gumit.
nézek én már mindent, enyit az életemben nem neteztem. már rojtosra irom a szám
Görgözés ügyben.
karbon országutit görgöbeszoritani o.k?
Vredestein Fortezza Tri Comp guma van az országutin az elmegy gondolom. gögöguma az csak 26"van, de a mojóval nem görgözöm és cserelni sem tudnám a gumit.
de már olyat álmodok, hogy rakom az ösvényeken
léteznek még sörért csokiért dolgozó drehások ?
amúgy de, le tudja
Én is csak olyat ismerek, aki ingyen dolgozik.léteznek még sörért csokiért dolgozó drehások ?
Szerintem darabja annyi, és az eye a forgáspont lehet.
Lehet hülyeség, de esztergályos nem tudja ezeket legyártani 1 Kõbányai/darab áron?
mert finom és szeressük :)
és -meglepõ- de egészséges
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy