Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Elõadtam angolul (environmental impact assessment), erre gondolták mivel ez német ösztöndíj németül kérdeznének. Mondtam, hogy oké jöhet...azt a döbbenetet, hogy akkor minek angolul adok elõ :D Mondtam, hogy az impact study (v. assessment) vs. umweltverträglichkeitsprüfung közül az elõbbi gyõzött. De, hogy szakmai kérdésekkel bombázzanak 20 percig angolul és németül....nem kicsit volt kínos, értettem én mindent (mondtam is), csak válaszolni nem tudtam néha :D
2 zsûritag a 3-ból német volt. Na most azoknak próbáltam elmagyarázni, hogy a hatásvizsgálat téma valóban ugyanaz nálunk, mint a németeknél, de higgyék már el, hogy nálunk a környezetvédelemmel kapcsolatos dolgokat finoman szólva nem veszik olyan komolyan. Erre a nõ...de a határérték az határérték...mondom neki az lehet, de nálunk nem feltétlenül a mért érték kerül a papírra. Lesett, hogy mirõl beszélek. Mondtam neki, hogy ezt csak az érti, aki itt él...röhögött is a magyar tag :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
hogy mûködik a drukkertabella? Melyik csapat jut tovább?

Nekem a CLB csinálta a teljes papírmunkát. GFB

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
nekem meg mától megint nincs a nevem mellett zöld x az oep-nél. mongy túl sokat én se vettem igénybe, amikor igen az meg tényleg a tékozló koldus elven volt megoldva.

más. elvileg ha biztosítót vált az ember (kgfb) vagy újat köt, nem az új biztosító dolga lenne beszerezni a bonúsz igazolást ? úgy rémlik egy 2 éve az õ reszortjuk lenne.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
én kb. 6-7éve nem voltam olyan dokinál, ami a TB-bõl lenne térítve, szóval nekem is fáj a baromság. emellett örülök, h rengeteg embernek segítek is ezzel :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
annyit nem
de rosszul vagyok, amikor látom hogy kb 50E megy ilyen célokra a zsetonomból a bérjegyzékem szerint, s ha rendes ellátást akarok, tokoljak vhol vkinek
Nincs ezzel semmi gondom, de akkor az a lé hadd' maradjon az én tökeim mellett, a zsebemben
Ha küzdeni akarok, meg valahová tartozni, lemehetek az ismerõseimhez/cimboráimhoz öklözni, vagy vissza cseppet shotokanon megrugdostatni magam, de leginkább elmegyek cimbikkel tekerni
s teljesen más filozófiát kreálok mögé
de mindegy nem vunk egyformák
remélem, legalább fogvédõt tesznek be

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
jah, abból a tb lovéból annyi lélegeztetõgépet lehetne venni, h mindenkit újraélesztenénk és sosem halna meg senki ebben az országban :)

lengyelországban van konkrét tabellája ezeknek a bunyóknak, mint a focicsapataiknak.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nono
akinek nincs érvényes TB-je, nem vehet részt egy ilyen illegális szabadidõs rendezvényen.
Nehogymá' az én pénzemen ragasztgassák vissza a retardált, terhelt polcfeltöltõk fogait.
...
megnéztem a videot
kimunkált, fasza technikák, igazi, balfasz parasztlengõk láthatóak
jelzõimet inkább frusztrált segédmunkásokra változtatnám

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
gyere msn vagy valami ,)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Kellene nekem SOS 55 dollár paypalon. Ki tudna valaki segíteni? Ha budapesti az illetõ akkor még maeste személyesen oda tudom adni az árát, ha nem akkor holnap befizetem a bankfiókjában a számlájára.

Na? Valaki?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ennek egyébként is sok éves "hagyománya" van, bár akkoriban szinte csak Újpest-Fradi összecsapások voltak, merthogy a többi csapatnak nem volt ütõképes brigádja és/vagy kedve az ilyesmikhez.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Teljesen korrekt. Nem törnek össze semmit, csak egymást. Aki akar kimegy megcsépelik, aki nem az otthon marad. :) Még a rendõrök sem .asztatják õket. ;)

Így csinálják ezt már nagyobb focinemzetek is jó ideje. Jó szokás, csak így tovább. A stadionba és a környékére meg nyugodtan lehet menni kisgyerekkel, családdal, barátnõvel, stb.

Mondjuk annyit még fejlõdhetnének, hogy földön fekvõt és/vagy eszméletlent tovább már ne üssenek, de ez biztos túl sok lenne már a kulturáltságból.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Sport Géza - Futball - Újra szervezetten, a szántóföldön verték össze egymást a Debrecen és a Fradi ultrái szimpatikus, a lényeg megmarad, kár nem keletkezik a réten :D

Teljesen korrekt. Nem törnek össze semmit, csak egymást. Aki akar kimegy megcsépelik, aki nem az otthon marad. :) Még a rendõrök sem .asztatják õket. ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

1986.04.26 (vagy környéke ) magyar híreket hol lehet megnézni? csak 8 éves voltam, alig emléxem rá. németül már megnéztem.

A Széchényi Könyvtárban emlékeim szerint van napilap archívum, ahol lehet - pénzért - másolatot kérni.

Holnap elõadok a Magyar Tudományos Akadémián, németül-angolul. És még sok mindenem nincs :o

Lett?

--Trifo

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Sport Géza - Futball - Újra szervezetten, a szántóföldön verték össze egymást a Debrecen és a Fradi ultrái szimpatikus, a lényeg megmarad, kár nem keletkezik a réten :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

az albiban van egy antenna dugalj a falban, majd arra rákötök, hátha történik valami :)

este szakadozva jött az adás a ház antennájáról, amikor fogtam a kábel végét, akkor jó volt - ezek szerint jobb antenna vagyok, mint a házé :)
reggel bekapcsoltam antenna nélkül - csak az 1,5 méteres kábel lógott ki a tv-bõl és kiválóan jött minden adás.
gondolom közrejátszik, hogy 15-20 km-re vagyunk Kab-hegytõl
tv blog off

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Koca gratula és amiatt érdekelt volna.

Amugy mekkora eszek itt a fórumon, de remélem egy jó fórumtalin lessz tüzbeszarás is (oda nem kell diploma)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
vaze, rendes tag vagy?
tegezhetlek?
a pince tényleg zsivány MTA-n.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Mirõl adsz elõ?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Decemberben voltam akadémiai székfoglalón, ott nem volt gond a kilinccsel, viszont nagyon komoly a "kis" borospince...:)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Holnap elõadok a Magyar Tudományos Akadémián, németül-angolul. És még sok mindenem nincs :o

Úgy fogdosd a kilincseket, hogy én raktam fel :D