Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Zorg: Utánanéztem ennek hogy és mint nem akarja a fórum szabályzatot frissíteni. IE-ben beírtam a böngészõbe és nem voltam bejelentkezve és 2008-as szabályzat van. S most jön a fordulat. Firefox-ban ha rákattintok hohy kilépés kilép, viszont amikor visszamegyek a fórum fõoldalra újra bevagyok jelentkezve. Jha és a 2004-es szabályzat van. Nem értem... töröltem a Cookie-kat is. Esetleg valami help?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

zOrg: nálam az új van, már csak azért is, mert legalább 5 éve nem néztem meg a szabályzatot. (és ezzel együtt is csak egyszer kerültem sárga lap közelébe :) )

Amúgy a http headerben meg lehet mondani a júzerédzsentnek, hogy ne kesseljen ez a noCache. Ezt a webszerver teszi hozzá a letöltött cucchoz. Illetve a html meta tag-ek között is lehet ilyet mondani, azt meg a php kanyarítja bele a kimenetébe. Elvileg a júzerédzsent figyel arra, hogy a kessében található dokument dátuma nem felel meg a letöltött fejlécnek és le kellene töltenie újra. Meg még valami serial dolog is rémlik amit nézni tud, de lehet, hogy keverem és az a PKI cuccban volt, amivel mostanság szöszmötöltem.

--Trifo

Add No-Cache HTTP Headers
Selecting yes will cause vBulletin to add no-cache HTTP headers. These are very effective, so adding them may cause server load to increase due to an increase in page requests.

Ezt a vBulletin adminjában of course aktiváltam pár éve.

Bakker: a "zúj biciglimbe" annyira beleszerelmesedtem, mint egy kissrác. Asszem a hajnali etap után egy aszfaltos tókört is tennem kell majd estefelé.
Alapvetõen funkcionalista csákó volnék, de ezeket a fekete alu Avid fékkarokat simogatni... Az X.0 pedig TriggerShifterrel - és "prosztó" Jagwire bowdenezéssel is atomvillanás.

"In idem flumen bis non descendimus"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
zOrg: nálam az új van, már csak azért is, mert legalább 5 éve nem néztem meg a szabályzatot. (és ezzel együtt is csak egyszer kerültem sárga lap közelébe :) )

Amúgy a http headerben meg lehet mondani a júzerédzsentnek, hogy ne kesseljen ez a noCache. Ezt a webszerver teszi hozzá a letöltött cucchoz. Illetve a html meta tag-ek között is lehet ilyet mondani, azt meg a php kanyarítja bele a kimenetébe. Elvileg a júzerédzsent figyel arra, hogy a kessében található dokument dátuma nem felel meg a letöltött fejlécnek és le kellene töltenie újra. Meg még valami serial dolog is rémlik amit nézni tud, de lehet, hogy keverem és az a PKI cuccban volt, amivel mostanság szöszmötöltem.

--Trifo

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Kinn vagy a továrisoknál máris?:) A vizecskével óvatosan :D mert együtt lesztek ,mint a gemenci szarvasok....

Tomidny,jók a képek :)

Jé most akkor ott kinnt van? Hehe, csajom ugye Moszkvában volt a tavasszal, akik velünk voltak még csajok azok közül 2 is ott volt, de az egyik félig orosz, a másik meg félig örmény származású. Csak úgy érdekességképpen :D
Szóval õk hárman voltak Moszkvában
Meg conor1326 csaja is velük volt ;)

De mintha ezt beszéltük is volna... Hehe, na mindegy :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

zOrg: amúgy meg pragma noCache...

--Trifo

Túlbecsülsz: nem mond semmit...
Nálad is a "régi" szabályzat van?

Próbáltam délelõtt egy netcafében (a friss volt látható) plusz idehaza a láptoppon: ott is stimmel.
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

:)

Kinn vagy a továrisoknál máris?:) A vizecskével óvatosan :D mert együtt lesztek ,mint a gemenci szarvasok....

Tomidny,jók a képek :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
zOrg: amúgy meg pragma noCache...

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Olyan jó lenne nekem, ha sose tanultam volna francuául. Akkor nem fájna úgy ez a sok ósön, áken, ajhan meg miegymás.

OSAN wazze, orrhangzós n-nel.

Morcongós vagyok, mert megint b@szakszik a térdem.

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Jé: akkor mégsem cserélnék Veled :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ezt sosem találtam volna ki
:shy:

alsó-óegyiptomi kis urdu beütéssel

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Milyen akcentussal beszélsz? :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Auchan. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
mijaza áken?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nálad már rég észleltük :)

Kösz :)

A sebesség mindent megold.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Kullancs témához.
Ha fertõzött,akkor egyre megy,hogy mit csinálsz vele.
Egyetlen megoldás,ha idõben eltávolítod.
Ugyanis,ha létrejött a "kontakt",akkor a "belédakaszkodástól" számított kb.2-3 órán belül átadja Neked a cuccot.
Ezért kell folyamatosan vizsgálódni,ha rizikós helyeken járunk.
A többi,hogy belédhányja,meg jobbról-balra forgatva,fejet beléd ne szakítva távolítod el:szemfényvesztés.
(ha beleszakad a feje,akkor max.egy helyi gyulladás után idõvel kilökõdik és heg marad utána)
Nem oszatni akartam az észt,hanem ideggyógyász orvos tapasztalatát adtam közre.
;-)

Feltöltött kép
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jah, nekem meg áken jön be elsõre. Az tök jó reklám volt, hogy "Zalahusi, zalahusi, kópé, kölyök", vagy valami hasonló.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Jorcinál még 2004-es
frissítve meg 2008.

Mint ahogy nálam is. Otthon a régi gépen, otthon az új gépen, és melóhelyen a fönök laptopján is.

Nálad már rég észleltük :)

LL, ha nem csípett meg , akkor hogy vagy pöttyös? Pattanást hiába nézel! :)

Megcsípni lehet megcspett, nem értek hozzá... egy piros kis induripinduri folt van a dög helyén. De szvni szerintem nem szívott.. akkor ilyen nagy fehérseggû valami lesz belõle, nem? ez icipici fekete volt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

tök durva hogy ha beírod a google képkeresõ részébe hogy zalai felvágott, akkor a nestlé fitness jön be:)

Hát ez nálam nem jön be. Valószínû elõtte már olyanra kerestél rá, ami alapján a nestlé fitness közelebbi találatot adott. Amúgy zala felvágott a rendes neve...

Amúgy azért kaptad a találatot, mert azon az oldalon szerepel az egy listában: Gombás zalai felvágott, 4dkg (1 szelet) (82 kcal) :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
nemtudom az internet és telefon szolgáltatók miért nem felejtik már el ezt a beltelfonálós számítógépes ügyfélszolgálatos témát...
engem ma délelött kb 3 perc alatt sikerült felidegesíteniük, és még egy szót nem mondtam...

zalai kullancs?
ez olyan mint a felvágott?:)

tök durva hogy ha beírod a google képkeresõ részébe hogy zalai felvágott, akkor a nestlé fitness jön be:)
Tominak:
Feltöltött kép
amúgy ha i betû nélkül írom be, akkor nekem a 2. oldalon van

http://www.kullancsinfo.hu/terkep.html

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
:)

Feltöltött kép

azzazzzzújverzijó.

Jé: cserélünk? kéne a 26°c, meg a felhõs ég ide is!

ilyen messze van ferihegy? :) vagy merrefelé vagy? :)