Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

országútim is doboz nélkül jött,lehet megpróbálom elõször doboz nélkül,semmi kedvem most ekkora doboz után rohangálni

Nagyobb háztartási készülék dobozát is fel lehet esetleg használni, hogy dobozt készíts a váznak, vagy ha nem is dobozként, de ráhajtsd a váz két oldalára a kartonpapírt, így is jelentõsen megvédve a vázat külsõ sérülésektõl.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
országútim is doboz nélkül jött,lehet megpróbálom elõször doboz nélkül,semmi kedvem most ekkora doboz után rohangálni

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Szerintem doboz nélkül el sem veszik. Ha van bubifólia akkor azzal tekerd be a kényesebb részeket. Belülrõl meg szépen ki kell póckolni hogy ne mozogjon.

Láttam már pl fogast (nem a hal, ruhafogas. :D ), ami be volt folpackozva, és ráragasztva a címzés, simán elvitték.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Szerintem doboz nélkül el sem veszik. Ha van bubifólia akkor azzal tekerd be a kényesebb részeket. Belülrõl meg szépen ki kell póckolni hogy ne mozogjon.
"Ride today, heal tomorrow"

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ha postán küldenék el egy vázat,azt hogyan,mibe csomagoljam be?kell doboz is,vagy elég valamibe belecsavarni?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
menek menek!!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

vizsga utáni búfelejtõként én is szívesen megismerném a brancsot. :D \o

Nekem a héten volt 7 ZH, jövõhéten hétfõ + kedden lesz még 4... :D Azért gondolkodtam ilyenen, hogy akkor már megismerni ittenieket is, ha beleférek a keretbe. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Trifo: szilvapálesz speciál leszesz-e? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Csillaghegy amúgy hol a francban van? :D

3. ker, északi vasúti összekötõ budai oldalától kb 10perc bringával konkrétan.

stb: gyere, jó társaság :) Remélem zeezo megint sztriptízel majd a tábortûz sejtelmes fényében azzal az álcával, hogy a sebeit mutogatja... :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
vizsga utáni búfelejtõként én is szívesen megismerném a brancsot. :D \o

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Csillaghegy amúgy hol a francban van? :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Érettségi eredmények által fejbevágva, 3órás edzés által kifárasztva, és aquapark által kiáztatva Én, és 2-3 országúti kerékpáros kollega jeleznénk részvételi szándékunkat aznap estére :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
2 hely lefoglalva stipi-stopi :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Naemberek, akkor egy hirtelen témaváltással meghirdetem, hogy zsírégetõ estet tartunk Csillaghegyen jövõ kedden. Akinek van kedve, az jelentkezzen nálam, aztán hozzon magának égetnivalót :)

Tûzrakóhelyet/tüzifát biztosítunk, a többi piknik rendszeben, ahogy szokott :)

--Trifo

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Atkák ellen füstölünk, amikor kritikus idõszak van (Avatar nevû gyógyszert használunk)

otthon nagyboconádi kaptárak vannak (dupla akkora, mint a kisboconádi - ha jól tudom), de azért évente 1x szokott rajzás lenni (8 család van otthon)

Nekünk is van ilyen gázpatronos lángszóróból vagy mibõl készített befúvó. Egy méhész csinál ilyeneket, olyan mint az olaszok füstölõje, csak nem 60ezer, hanem asszem 14. :D Azzal szoktunk füstölni az uccsó pergetés után nem sokkal, 2szer (egymás között 1 hét telik el). Utána már nem is többet, ne gyengüljön le a család, mert azért megviseli õket is. Ezt én szoktam csinálni általában.

Nekünk utóbbi évekbe nem rajzott meg, ha már nagyon nyugtalankodnak, meg vannak bontva, kiszedve fiasítás belõle és gyengébbnek adva, azt akkor csendbe maradnak. Nagyboconádi (24-es) kaptárakat csak nevelni használunk, azzal nincs vándorlás. Amivel vándorlunk azok 16-osak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
x-atkák?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Meg az atkák, ugyebár.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tiszta filmajánló topik...álca, rajzás, avatar, kaptár :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tudom, mi is csak saját területen, saját megrajzásokat fogunk be, ha netán akad (bár boconádinál nem szoktak nekünk rajozni). Igazából meg kell vizsgáltatni mielõtt a méhészetedig elviszed és akkor nagyon kicsi az esélye, hogy ilyened lesz.

Atkák ellen füstölünk, amikor kritikus idõszak van (Avatar nevû gyógyszert használunk)

otthon nagyboconádi kaptárak vannak (dupla akkora, mint a kisboconádi - ha jól tudom), de azért évente 1x szokott rajzás lenni (8 család van otthon)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A kötélrothadáshoz:
Nyls kltsrothads

"az álca teste elfolyósodik". Akkor ezt bevethetnék a a Tranformers-ben!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"