Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Valaki szétcsaphatna az elméleti kerékpárosok között! Kis tudorok, melyikõtök mennyit ment? Vagy nem is indultatok? :-P

Én "egykerekûvel" mentem, legalábbis a célban a szpíker ezt mondta. :D A pályán többen lefixiztek, szerencséjük, hogy túl fáradt voltam a megtorláshoz.
Ez pálya teljesen idegennek tûnt a megszokott sarak nélkül, több helyen úgy éreztem, biztos benéztem valamit és eltévedtem. Az utolsó 40km-en már csak a koffeines géleket tömtem magamba, hogy meglegyen a megálmodott 7órás idõ, de 25 másodperccel sikerült beférni.

És megint bizonyítást nyert az a mondás, hogy "A váltó átb@sz!". :D
Nagykovácsiig gyúrok karra, megint az volt a szûk keresztmetszet, a végén majdnem beleállt a görcs.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
par klasszist megnezve latszik, hogy milyen az idelis alkat :) tobbnyire 170-180cm, 60-70kg.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Persze, de ez szerintem itthon csak az elsõ 5-10-re vonatkozik igazán.
Fontosak az adottságok is, elõnye van pl egy kissebb termetû embernek, mert egy 190 centis ember sosem lesz 55-60 kiló. Aki izmosabb fajta az nem bírja annyira a hegyeket, van akinek könnyebben savasodnak az izmai. Van sok.
De ezek nagyja egy bizonyos szintig fejleszthetõ, mert a test tud azért a terheléshez alkalmaszkodni. Persze nem elhanyagolható szempont.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Szerintem is szükség van mindkettõre egy bizonyos szint felett.
Hiába jók az adottságaid amatõr szinten, egy szorgalmasabb sporttárs föléd tud emelkedni.
Komolyabb szinten viszont hiába edzel akármennyit, ha jelentõsen rosszabbak a képességeid, nem tudsz olyan eredményes lenni.

Hibásan vélekedtek.

Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ahhoz csak edzés kell.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Egyik nélkül nem ér semmit a másik.

ez ok, de milyen szintig? :) aki fejlodni akar, es tobbet edz, tobbet is fog elerni. elsportoloknal evidens, hogy mindegyik kell, hiszen nem nagyok a differenciak. de pl egy magyar versenyen az elso harmadba valo bekeruleshez?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Felkerültek a készülõdés és rajt képei:
https://picasaweb.go..._keszulodesRajt
Töltöm a verseny képeit is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hibásan vélekedtek.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
És milyen adottság kell ami nem fejleszthetõ?

én is úgy véekedem, mint arn.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mennyi mulik az adottsagon es mennyi az edzesen? ugy gondolnam, hogy egy eleg magas szintig inkabb edzes kerdese.

Egyik nélkül nem ér semmit a másik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mennyi mulik az adottsagon es mennyi az edzesen? ugy gondolnam, hogy egy eleg magas szintig inkabb edzes kerdese.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Neki csak a puffin ad erõt és mindent lebíró akaratot. :)

Janibácsi vétel!

Addig riogattad az országútisokat, hogy a Fejes Gabesz revansot akar venni a montisokon? :D :D :D
Ez a félõrült ha jobban rákattan a montira, akkor remek móka lesz ott az elejében. :)

Ráadásul egy nem túl jó bringával megy. Kérdeztem, csak egy hobbi neki. Érdekes, én még ennél is jobb eredményt vártam tõle, mert tartós teljesítményben õ a legjobb a mezõnyben, de úgy látszik terepen még nem tudja rendesen leadni.

Meg is kaptuk Bibitõl, hogy mi ez a teadélután a Bükk-fensíkon. :D

Igaza volt, nem? Beszélgettünk meg kulacsot töltöttünk versenyzés helyett a fennsíkon. :)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
hm.
nyami. :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Tessék, egy hasonló alkatú hölgy: Facebook
Persze ez nem minden, még igen sok munka vár rá! :)

Majd ha ilyen testalkatú lányokat látok a magyar mezõnyben is elhiszem hogy van esélyünk ez elitbe (top 10) kerülni...

Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hm
nyami.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Jönnek a képek: Szilvásvárad Maraton 2012 fotók by Nutrixxion
A cél elõtt 1.5km-re készültek, a hosszútáv elejét még megvártam. A késõbb érkezõktõl elnézést kérek, de elfáradtam.
Gratulálunk minden résztvevõnek!
Köszönjük a sátrunknál megforduló sok érdeklõdõt! :)
Jani

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Tudom, hogy akkor lazán megverné az egész magyar nõi mezõnyt (Barbinál is erõsebb lenne), de szerintem nem fér bele az életébe ez. A technika már megvan neki.

Majd ha ilyen testalkatú lányokat látok a magyar mezõnyben is elhiszem hogy van esélyünk ez elitbe (top 10) kerülni...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Egyik haver fényképei is töltõdnek fel...

Szilvásvárad maraton - szilvasmaraton.devilv8.fotoalbum.hu

Cruxa

Cruxa

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Mindenkinek gratulálok a teljesítéshez, jó kis verseny volt.
Néhány kép a versenyrõl: https://picasaweb.go...vasvaradMaraton

AEr

AEr

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Kölcsön pumpákat visszaadnám !!! középtávon 9-10 km-el a cél elõtt elõtt feléltem a defekt javitó készletemet. Hálás köszönetem ezúton is a belsõkért (bár az egyik lyukas volt) és a kölcsön pumpákért. A verseny után nem sikerült megtalálni a tulajdonosokat (bár elég késõn értem a célba), kérem jelentkezzenek vagy írjanak priviben.