Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2012. május 28. - 13:22
Írta 2012. május 28. - 13:18
Ilyen rejtett világbajnok jelöltek az én haveri körömben is vannak, csak .....
Õk is 10 percre vannak Blazsótól? Csak mert Kati 10 percre volt Dósa Esztitõl...
Hát ja.
(Azt azért tegyük hozzá, hogy mi pulzuskontrollon voltunk (aerob zónában), õ meg nem).
Meg is kaptuk Bibitõl, hogy mi ez a teadélután a Bükk-fensíkon.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. május 28. - 13:11
Ha tudnád, amit én...
Neki csak a puffin ad erõt és mindent lebíró akaratot.
Janibácsi vétel!
Addig riogattad az országútisokat, hogy a Fejes Gabesz revansot akar venni a montisokon?
Ez a félõrült ha jobban rákattan a montira, akkor remek móka lesz ott az elejében.
Írta 2012. május 28. - 12:06
Írta 2012. május 28. - 12:02
Ilyen rejtett világbajnok jelöltek az én haveri körömben is vannak, csak ......ha többet edzene....ha ráérne a sok meló mellett ...ha járna versenyekre.... ha jobb gépe lenne... de ha én mondom, el kell hinni, hogy tutti lenyomná az egész magyar mezõnyt !!
Ezt kb. már végigbeszélte a 70es-80as évek óta az egész ország pl. a magyar futballról. Ha ....., akkor .... de ..... csak hát ....
Azt lehet nem tudjátok, de tavaly mindkét számban Magyar Bajnok lett master1-ben másfél év bringázgatás után. Ki tudja, a jelenlegi edzéseivel lehet maraton szakágban a legjobb, mivel bringán 3 vagy több éves ciklusok vannak.
A foci az nem sport, hanem játék, szóval azt ne vegyük ide.
Ha tudnád, amit én...De õ se a bundás-kenyértõl megy...
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. május 28. - 12:01
Írta 2012. május 28. - 11:46
Ilyen rejtett világbajnok jelöltek az én haveri körömben is vannak, csak ......ha többet edzene....ha ráérne a sok meló mellett ...ha járna versenyekre.... ha jobb gépe lenne... de ha én mondom, el kell hinni, hogy tutti lenyomná az egész magyar mezõnyt !!Tudom, hogy akkor lazán megverné az egész magyar nõi mezõnyt (Barbinál is erõsebb lenne), de szerintem nem fér bele az életébe ez. A technika már megvan neki.
Ezt kb. már végigbeszélte a 70es-80as évek óta az egész ország pl. a magyar futballról. Ha ....., akkor .... de ..... csak hát ....
Írta 2012. május 28. - 11:45
Lassú a feltöltés.Fotoalbummal amugy mi baj van miért kéne a picassa?
ezeni nagy méretben meg tudod nézni kicsiben is!
nem értem mi a bajod vele!
Szerintem nem. Én látom benne a lehetõséget.Csak a kérdésre nem válaszoltál, de rendben.
Igen.ALBERT Katalin VKE-NELSON
Õ volna?
Hát ja.Nem érted - simán lerakott minket, pedig nem megyünk "annyira" szarul (na jó, de).
(Azt azért tegyük hozzá, hogy mi pulzuskontrollon voltunk (aerob zónában), õ meg nem).
Írta 2012. május 28. - 11:36
Írta 2012. május 28. - 11:32
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. május 28. - 11:12
Szerintem nem sértõ. Aki a legjobbak közt van és nincs elszállva magától, az tudja, hogy mi a helyzet.
Csak a kérdésre nem válaszoltál, de rendben.
Írta 2012. május 28. - 11:10
ezeni nagy méretben meg tudod nézni kicsiben is!
nem értem mi a bajod vele!
Írta 2012. május 28. - 11:07
Jani, azért ez elég erõs megjegyzés. Kicsit sértõnek is lehet érezni, látva Barbi eredményeit és akarását. Nem lenne célszerûbb akkor tenni ilyen kijelentéseket, amikor Barbit már megverte, legalábbis nagyon megszorította az illetõ hölgy?
Szerintem nem sértõ. Aki a legjobbak közt van és nincs elszállva magától, az tudja, hogy mi a helyzet.
Írta 2012. május 28. - 10:50
Tudom, hogy akkor lazán megverné az egész magyar nõi mezõnyt (Barbinál is erõsebb lenne), de szerintem nem fér bele az életébe ez. A technika már megvan neki.
Jani, azért ez elég erõs megjegyzés. Kicsit sértõnek is lehet érezni, látva Barbi eredményeit és akarását. Nem lenne célszerûbb akkor tenni ilyen kijelentéseket, amikor Barbit már megverte, legalábbis nagyon megszorította az illetõ hölgy?
Írta 2012. május 28. - 10:42
Írta 2012. május 28. - 10:32
Tudod Janó ez olyan,mint a F1... nincs "ha".... "Ha nekem nem kellene dolgozni..." stb
Amúgy? Hogy esett?
Lehet akkor sem lennél jobb.
De van "ha" a jövõre nézve. Esélye mindennek van.
Röviden sz@rul, bõvebben nagyon sz@rul. De nem is számíthattam most másra, csak reménykedtem, hogy hátha mégis jobb lesz, igazából kész csoda, hogy egyáltalán végig tudtam menni. Holnap majd megírom a beszámolómat is.
Írta 2012. május 28. - 10:20
Amúgy? Hogy esett?
Írta 2012. május 28. - 10:16
Írta 2012. május 28. - 10:11
Írta 2012. május 28. - 10:01
Jani ti tegyetek egy edzõt a csaj-versenyzõtök mögé, meg egy profi technikát, nagyon durva lesz.
Tudom, hogy akkor lazán megverné az egész magyar nõi mezõnyt (Barbinál is erõsebb lenne), de szerintem nem fér bele az életébe ez. A technika már megvan neki.