Jelentkezz be Regisztrálj

Skarpea
Írta 2008. április 14. - 15:48

Írta 2008. április 14. - 15:42

Azt nem írtam milyen tervezõ!
"tervezõ"

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. április 14. - 15:40

Írta 2008. április 14. - 15:34

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. április 14. - 15:17

Írta 2008. április 14. - 15:01

Írta 2008. április 14. - 12:58

Sztem lehet, hogy új a cég, de nem fog eltûnni mielõtt érvényesíthetnéd a garit. A weblapjuk alapján elég komolynak tûnik a csapat...
Te külföldön élsz?
Írta 2008. április 14. - 12:46

Amúgy az örökélet-garit megkaptam. Valaki írta, hogy "jó reklámfogás". De vajon nem minden az? Fogkrémen a sok színes csík, túrórudin a +25%, OMO aktív részecskék... Na mindegy. Sztem lehet, hogy új a cég, de nem fog eltûnni mielõtt érvényesíthetnéd a garit. A weblapjuk alapján elég komolynak tûnik a csapat...
Írta 2008. április 03. - 09:22

Írta 2008. április 03. - 09:14

Írta 2008. április 03. - 08:08

De attól még jó, hogy jár hozzá, nem?Az élettartam gari csak egy reklámfogás, nem fair a vásárlókkal szemben (a magasabban pozicionált bringákhoz jár az örökélet gari), egyszerû termékdifferenciálás...
Nyugodtan vegyél, nem lesz vele gond.

Írta 2008. március 31. - 22:25

Írta 2008. március 31. - 21:56

Nyugodtan vegyél, nem lesz vele gond.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 31. - 21:55

Úgy értelmezem a hozzászólásaitokat, hogy esetleg érdemes bepróbálkozni akkor a Skarpeával. Még persze semmi nem dõlt el. Azért, ha van valakinek ilyen (annak ellenére, hogy új), vagy tervezi, hogy a közeli jövõben vásárol, azoknak is örömmel venném az észrevételeit!

Köszi!
Edwin
Írta 2008. március 31. - 19:03

Persze, nem rossz. Csak egyesek specializedhoz és trekhez hasonlítgatták, azért voltam egy kicsit negatív.
Szerintem itt egy kis félre értés tõtént.:chin: Én nem arra céloztam hogy a SKARPEA olyan mint a TREK vagy a SPECIALIZED,csak a élettartam garival hasonlítottam össze,vagyis hogy õk is bemerik válalni,persze nekem is TREK-m van és a SKARPEA tényleg egy vadi új márka stb stb,de kérdem én attól még miért ne lehetne minõségileg legalább olyan jó mint egy TREK vagy SPECIALIZED?:chin:
Vagy attól hogy egy új márka miért kell rögtön alá becsûlni õket?:chin:
Írta 2008. március 31. - 16:06

Írta 2008. március 31. - 16:03

Írta 2008. március 31. - 15:59

Írta 2008. március 31. - 13:43

Szia!
Annyira új, hogy szerintem tapasztalatokról nem tud senki beszélni.
Ha jól emlékszem a Bringaexpón ott volt a hétvégén,bevallom férfiasan,nem néztem meg......
Mi a haverral megnéztük a Skarpea standját és egy pár szót beszéltünk is az emberkével.:argue: Sajna csak nagyon keveset hallottunk az egészbõl mert a standjuk pont a másik csarnokban volt ahól a bemutatókat ill versenyeket tartották és nagy vólt a hangzavar.Címszavakban annyit mondott hogy bár a cég és a fejlesztés meg miegymás magyar,a vázakat ök is keletrõl kapják vagyis ott gyártatják szigorú minõségi elvárásokkal és ezért válalnak mint pld a TREK és azt hiszem még a SPECIALIZED mellet õkis élettartam garit a vázakra.
Meg valami olyasmit is mondott hogy a bringákat egy alkatrész családon belül szerelik vagyis ha egy bringán pld Alivió-s szett van akkor azon a bringán a többi felszerelés is az, vagy mi? és erre még példákat mutatott.:wtf:
Szerintem elég felkészûlt volt a srác vagyis mindent úgy mondot mutatott mintha könyvbõl olvasná,nálam ötösre vizsgázott volna.:chin:
Én ugyan TREK fan vagyok de ahogy a srác elõadta a mondókáját ami tõbb mint hihetõ vólt biszti be válaltam volna valamelyik bringát mert szerintem nagyon jó gépek úgy árban és minõségben is szerintem.:spoko:
Írta 2008. március 31. - 09:58

Szia!Sziasztok!
Skarpea márkáról tudok mondani nekem valami hasznosat?
(Egy barátomnak kéne új bringa (mtb), és a kereskedésben a Skarpeát ajánlották 70 ezer körül. De még az életben nem hallottunk errõl a márkáról. Van valakinek tapasztalata?)
üdv.
Edwin
Annyira új, hogy szerintem tapasztalatokról nem tud senki beszélni.
Ha jól emlékszem a Bringaexpón ott volt a hétvégén,bevallom férfiasan,nem néztem meg......
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy