este igyekszem leírni (de ttk frajz)én is földrajzolok! miket vesztek? hogy épül fel a kurzus? (csak ha van idõd)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Az óvodától az egyetemig
Started by
koca
, 2008. January 11. 17:57
Posted 2011. April 28. - 09:40
Posted 2011. April 28. - 09:28
multinacionális vállalatok - valamelyik konkrét vállalatról - stratégiájáról van valakinek esetleg írása. lazábbra venném a beadandóm írását...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. April 18. - 11:19
Posted 2011. March 10. - 13:54
Posted 2011. March 10. - 13:48
Posted 2011. March 10. - 13:11
Posted 2011. March 10. - 12:41
Valaki kap/kapott Bursa-ösztöndíjat? azt félévente vagy évente kell igényelni? illetve õszi vagy tavaszi félévben?
Posted 2011. February 11. - 20:03
én is földrajzolok! miket vesztek? hogy épül fel a kurzus? (csak ha van idõd)
öizé. ha felém irányul a kérdés, akkor én még nem földrajzolok, majd csak szeptembertõl.
meg futnék még egy utolsó kört.. Szombathely, vagy Pécs? elte is jelölve, de oda úgy érzem esélytelen.. szóval az elõbbi két lehetõség között megy a vacila. Szombathely mellett egyetlen dolog tartana, az országjáró szakirány. viszont két oldalt böngészve az egyiken szerepel, a másikon pedig már nem.
Szakismertetõ
Kezdõlap - Földrajz
hétfõn telefon..
Pécs mint környezet szimpatikusabb.
meg ahogy közben nézegetem, a lehetõségek is egyre inkább tetszetõsek. a turizmus, és a táj- és környezetföldrajz szakirány szimpatikus. utóbbihoz közel állt a veszprémi környezettan is, amit szerettem, csak qrvára nem voltam vegyésztípus..
eh.. kb 20perce szerkesztgetem ezt a postot és egyre inkább Pécs felé húzok. márcsak a Lánylényt kéne áttelepíteni. fakk..
ha van ismerõs, vagy aki az említett két intézmény valamelyikében végzett, ne tartsa magában a tapasztalatait..
Posted 2011. February 10. - 00:30
Posted 2011. February 04. - 11:14
Posted 2011. January 31. - 17:51
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2011. January 31. - 17:42
Én nem is tudtam, hogy itt vannak ilyen házak...de durca és akkor mennek az ilyen bemutatkozások is?
"Hello, Timi vagyok, ELTE-jog, griffendél..."
"Hello, Timi vagyok, ELTE-jog, griffendél..."
Posted 2011. January 31. - 15:53
Idõvel kiderül, alkotmányjogból Papp Imre lesz nekünk is, ha jól emlékszem a 2. szemeszter tanrendjére.
Posted 2011. January 31. - 15:49
Nem voltam, még vagyok, az államvizsgák még hátravannak
16-17-ben kezdtünk, mint Yakuzák, rákövetkezõ évben vezették be a házakat, addig minden évben random csoportok lettek kiosztva random instruktoroknak.Mivel 1 év plusszal zárok végül, ezért azt mondanám, Napházás vagyok
De nagyon jó tanárokat kapott a 16-os csoport minden évben ( büntetõjogot kivéve, ahol Polt meg Morvai volt, bár ilyen véleményeket már félve írok le ott, ahol bárki olvashatja ) Alkotmányjogból Papp Imre, Polgáriból Fuglinszky Ádám, Perrendtartásból Somlai Zsuzsa, Agrárból Kurucz Mihály vitt minket...
16-17-ben kezdtünk, mint Yakuzák, rákövetkezõ évben vezették be a házakat, addig minden évben random csoportok lettek kiosztva random instruktoroknak.Mivel 1 év plusszal zárok végül, ezért azt mondanám, Napházás vagyok
De nagyon jó tanárokat kapott a 16-os csoport minden évben ( büntetõjogot kivéve, ahol Polt meg Morvai volt, bár ilyen véleményeket már félve írok le ott, ahol bárki olvashatja ) Alkotmányjogból Papp Imre, Polgáriból Fuglinszky Ádám, Perrendtartásból Somlai Zsuzsa, Agrárból Kurucz Mihály vitt minket...
Posted 2011. January 31. - 15:33
Jah, 11-12. csoport, Rendõrpalota. Régen valami teljesen más néven futott. Örülök, hogy ide kerültem, mert a csoport nagyon jó, meg tényleg bármivel meg lehet keresni az instruktorokat. Hányas voltál Kala?
Posted 2011. January 31. - 15:30
Ez nem elte-különlegesség. Sõt, szerintem ott jobban jelenlévõ dolog, mint egyéb egyetemeken, a jellegbõl fakadóan
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2011. January 31. - 15:26
A facebook-csoportról nem tudok, csak érdekelt, melyik házba kerültél, azt meg nem írtad
Posted 2011. January 31. - 15:21
Melyik egyetemre jársz, és hanyad éven? Ha ELTE, akkor melyik ház?
elte, a facebook csoport alapján írtam. a ház teljesen rendben van, jófejek a csoporttársak és az instruktorok is segítõkészek, de ahogy egy-egy hallgató a másikkal beszél, vagy amilyen stílusban kommentel, mintha a legutolsó szakmunkásképzõben acsarkodnának azon, hogy ki viszi haza az osztály egyetlen valamire való nõjét.
Posted 2011. January 31. - 15:12
gyere jogra, a hangulat nem rossz, de jó sok a köcsög.
Melyik egyetemre jársz, és hanyad éven? Ha ELTE, akkor melyik ház?