Még csütörtökön megcsinálták a gépem, úgyhogy ma új hátsó felnivel suhantam a munkahelyem felé és már tettem is egy "x"-et a mai napra.

Arra számítottam, hogy jóval több biciklissel fogok találkozni, de ehelyett a bicikliúton gyalogló, ünneplõbe öltözött gyerkõccel és anyukával találkoztam. Jó több biciklis volt, de korántsem annyi, mint amennyire számítottam.
Epinefrin: Törõdj abba bele, hogy nagyon kevesen köszönnek vissza. Személyes tapasztalat alpaján, szinte csak azok, akiknek komolyabb felszerelésük van. Értsd bukó, szemüveg, ruházat. A kocabiciklisek tökéletesen idiótának néznek, ha köszönök nekik, ezért le is szoktam róla.
Milyen útvonalon jársz? Egyébként valahogy tényleg morcos nap van ma. Lehet, hogy az idõjárás is közrejátszik.
A reggelente megfagyok korszakot én azzal köszöbölöm ki, hogy csütörtökön vettem a Lidlbe 2 hosszú ujjú pólót. Ma már használtam is és nagyon jó meleg volt. Kulacs? Minek? A hátamon van egy 3 literes víztartály.
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."