Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

a levegõben a villa lába simán lecsúszott a becsúszó szárakról, értelemszerûen kerekekkel együtt és õ úgy landolt a becsúszókon.

ÍÍÍÁÁÁÁÚÚÚÚÚ! Ez még belegondolva is fájt! :scared:
Jobbulást neki!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pont ilyen esetekre való az x-fuel speed gélünk, próbáld csak ki! :)

Tényleg jó. A versenyeken az utolsó 1,5-2 órában ketten is ilyet eszünk a csapatból.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hüle tiggrincs:prosze:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Vmi tanács, ha elfog a HÉV...

sztem hasalj a sínek közé húzd össze magad és reménykedj hogy nem lóg ki egyik kocsi aljából sem semmi, és elférsz...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Most nagyon elszánt vok a középtávra, de félek h úgy fogok menni mint röviden és elfogyok idõ elött. Vmi tanács, ha elfog a HÉV...

Pont ilyen esetekre való az x-fuel speed gélünk, próbáld csak ki! :)
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

..nem akarok beleszólni, de ez bükk marci topic :/

Nem is szándékoztam itt folyatni az eszmecserét csak vmit kérdeztem.sorry

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
..nem akarok beleszólni, de ez bükk marci topic :/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát a sípályán oszd be az erõdet az utána következõ sziklás lefelén meg tényleg óvatosan mert ott szép meredek a pálya és elég nagyok a sziklák is
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Rád én is emlékszem, folyton elõztél, majd vissza, végül meg eltûntél valahol. Szerintem az elsõ komolyabb lefelénél hagyhattalak ott, de addig jól húztál fel a hegyre. Kösz érte. A nadrágodról ugrottál be. Loholtam utánad. :-)

Nincs mit :) Én a csajokat üldöztem, de nekem is volt segítségem aki az elsõ felfelén húzott :) lefelé meg hát igen ott nagyon óvatósan mentem fõleg az elsõ sodros részeken, esés nélkül akartam beérni, ami sikerült is. Mártán már gyömrõs nacim lesz, remélem.

Márt irtam a vuelta fõszervezõjének, remélem még nem késõn írtam.
Most nagyon elszánt vok a középtávra, de félek h úgy fogok menni mint röviden és elfogyok idõ elött. Vmi tanács, ha elfog a HÉV...

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Igen én voltam a köv. x-iont-os képen én vok :) Igen ez a a verseny elõzgetésekbõl, csatázásokról szolt:) Én felfele vok jobb, lefele még bátorodnom kell.

Rád én is emlékszem, folyton elõztél, majd vissza, végül meg eltûntél valahol. Szerintem az elsõ komolyabb lefelénél hagyhattalak ott, de addig jól húztál fel a hegyre. Kösz érte. A nadrágodról ugrottál be. Loholtam utánad. :-)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

S. O. S.
elvben ma még lehet átnevezni más távra, mint mint amin jelenleg vok. hogyan kell??? mert az ODIn-nak írtam, de nem kaptam vissza jelzést .

Melyik maratonra gondolsz?
A keró legyen veletek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
S. O. S.
elvben ma még lehet átnevezni más távra, mint mint amin jelenleg vok. hogyan kell??? mert az ODIn-nak írtam, de nem kaptam vissza jelzést .

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Ha jól mesélték nekem: koponyaalapi zúzódás,csigolyanyúlványtörés,és a száját is varrni kellett :(

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

A sporttárs a Bánkút utáni elsõ hosszú meredek alján, egy 100m-es vízszintes szakaszon bukott. Ahogy én láttam a villát, mintha szétesett volna, és a mozgó rész repült volna le a becsúszószárakról, legalábbis a villanyak és a becsúszók a helyükön voltak (nem azt néztem, hanem a sérültet, ezért tévedhetek).

Akkor mégis jól láttam, és a "törött" villa valójában nem törött el sehol?

Valaki megírná, hogy pontosan milyen sérüléseket kapott el a gazdája?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ettõl még akkor is jobban járt volna, ha elindul egy merevvillával
de már késõ bánat..

jobbulást neki

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Alternatív orosz rulett...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nekem a sérült srác csapattársa a következõket mondta...

Ub*zdmeg! Jobbulást neki!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

beszéltem a munkatársával, javul az állapota szerencsére

Nekem a sérült srác csapattársa a következõket mondta, remélem jól tudta a dolgokat.
Év elején épített a srác egy új, nagy értékû gépet (minden teljesen új volt) de a villacserét halogatta, mert ezt a régi (8-10 éves) sidet nagyon szerette és az maradt "Jó lesz az még!" felkiálltással. Viszont tudta már a verseny elõtt is, hogy a villát összehúzó csavar menete enyhén szólva is sz@r, megszakítás gyanús. Ennek ellenére elindult vele a versenyen és a baleset helyszínén, a kövesen ugratott egyet, amit nagyon nem kellett volna a sz@r villával, mert a levegõben a villa lába simán lecsúszott a becsúszó szárakról, értelemszerûen kerekekkel együtt és õ úgy landolt a becsúszókon.
A tanulságokat mindenki vonja le és örüljön neki, hogy nem vele történt ez a baleset.
A sérült versenyzõnek pedig mielõbbi gyógyulást!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Egy zöld színû ROCK SHOX SID tipusú villával történt az eset. Számomra ez egyszerre volt meglepõ és megdöbbentõ is. Az hogy konkrétan mi történt vele, az számomra nem teljesen világos, az is lehet, hogy nem a villa tört, hanem a felfüggesztésnél volt valami. A kerék kitört az egyik lejtõn és a srác elõreesett nagy sebességnél. Állítólag nagyon komoly sérülésekkel szállították kórházba. A srác akivel beszéltem, azt mondta, hogy a nyakcsigolyája tört.

beszéltem a munkatársával, javul az állapota szerencsére

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Azt nem írta, csak hogy nem akarja kiírni a nevét, mert nem akar antireklámot.