ÍÍÍÁÁÁÁÚÚÚÚÚ! Ez még belegondolva is fájt! :scared:a levegõben a villa lába simán lecsúszott a becsúszó szárakról, értelemszerûen kerekekkel együtt és õ úgy landolt a becsúszókon.
Jobbulást neki!
ÍÍÍÁÁÁÁÚÚÚÚÚ! Ez még belegondolva is fájt! :scared:a levegõben a villa lába simán lecsúszott a becsúszó szárakról, értelemszerûen kerekekkel együtt és õ úgy landolt a becsúszókon.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Tényleg jó. A versenyeken az utolsó 1,5-2 órában ketten is ilyet eszünk a csapatból.Pont ilyen esetekre való az x-fuel speed gélünk, próbáld csak ki!
A sebesség mindent megold.
Vmi tanács, ha elfog a HÉV...
Pont ilyen esetekre való az x-fuel speed gélünk, próbáld csak ki!Most nagyon elszánt vok a középtávra, de félek h úgy fogok menni mint röviden és elfogyok idõ elött. Vmi tanács, ha elfog a HÉV...
Nem is szándékoztam itt folyatni az eszmecserét csak vmit kérdeztem.sorry..nem akarok beleszólni, de ez bükk marci topic :/
Rád én is emlékszem, folyton elõztél, majd vissza, végül meg eltûntél valahol. Szerintem az elsõ komolyabb lefelénél hagyhattalak ott, de addig jól húztál fel a hegyre. Kösz érte. A nadrágodról ugrottál be. Loholtam utánad. :-)
Igen én voltam a köv. x-iont-os képen én vok Igen ez a a verseny elõzgetésekbõl, csatázásokról szolt:) Én felfele vok jobb, lefele még bátorodnom kell.
S. O. S.
elvben ma még lehet átnevezni más távra, mint mint amin jelenleg vok. hogyan kell??? mert az ODIn-nak írtam, de nem kaptam vissza jelzést .
A sporttárs a Bánkút utáni elsõ hosszú meredek alján, egy 100m-es vízszintes szakaszon bukott. Ahogy én láttam a villát, mintha szétesett volna, és a mozgó rész repült volna le a becsúszószárakról, legalábbis a villanyak és a becsúszók a helyükön voltak (nem azt néztem, hanem a sérültet, ezért tévedhetek).
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem a sérült srác csapattársa a következõket mondta...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
beszéltem a munkatársával, javul az állapota szerencsére
beszéltem a munkatársával, javul az állapota szerencséreEgy zöld színû ROCK SHOX SID tipusú villával történt az eset. Számomra ez egyszerre volt meglepõ és megdöbbentõ is. Az hogy konkrétan mi történt vele, az számomra nem teljesen világos, az is lehet, hogy nem a villa tört, hanem a felfüggesztésnél volt valami. A kerék kitört az egyik lejtõn és a srác elõreesett nagy sebességnél. Állítólag nagyon komoly sérülésekkel szállították kórházba. A srác akivel beszéltem, azt mondta, hogy a nyakcsigolyája tört.