Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szerintem neked még mindig komoly kihívást fog jelenteni a közép így is.

Pedig ahogy látom, a DH pályát is kivették Tárkány után. A középtáv 60%-a ott is tolta.:)
Valaki megsaccolná nekem az távok várható beérkezését?
A tavalyi gyõztes a hosszún, 100km-en 4:09-et, a középen 55km-en 2:14-et és röviden 44km-en 1:32-t ment.
Az új pályákon is hasonló, vagy még kevesebb lesz az idõ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Még a tavalyinál is? akkor mekkora átlag jön már ki?

Igen. Nem tudom.
A hosszútávosok könnyen vannak, mert szilváson is benne van az elsõ hosszú emelkedõ, így ismerjük.
Rövid távon lesz majd nagy tolás az emelkedõ 2. felében. :)

ne már....ugy uncsi lesz a középtáv....

Akkor gyere hosszúra. :)
Szerintem neked még mindig komoly kihívást fog jelenteni a közép így is.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ne már....ugy uncsi lesz a középtáv....

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Könnyebb lesz az összes táv.

Még a tavalyinál is? akkor mekkora átlag jön már ki?
Team Heavy Pedál Szeged

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Örülök neki, én meg átneveztem középre a hosszúról. Bár az lehet húzós lett volna, sajna nem sokat tekertem mostanság.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
rövidtávról tudok nyilatkozni:gyakorlatilag végig "erõbõl" lehet menni,technikás rész kb 1km lesz benne

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jól tudod, bár most változott a pálya egy része, de nem hiszem, hogy sokkal nehezebb lesz.

A sebesség mindent megold.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Szerintetek akkor most mire számítson az ember a Bükk középre? Ez a maraton eddig mindig kimaradt, de úgy hallottam ez a legkönnyeb a 4 top maraton közül. Jól tudom, vagy érhet meglepetés? :)

Jól tudod, bár most változott a pálya egy része, de nem hiszem, hogy sokkal nehezebb lesz.

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Szerintetek akkor most mire számítson az ember a Bükk középre? Ez a maraton eddig mindig kimaradt, de úgy hallottam ez a legkönnyeb a 4 top maraton közül. Jól tudom, vagy érhet meglepetés? :)

bitangjoe

bitangjoe

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy hely (bringával együtt) az autómban a Bükk Maratonra, ha érdekel valakit. Útvonal: Szekszárd - M6 - M0 - M3 - Eger. Szállást még nem foglaltam, de a lehetõségek nem merültek ki.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Terepversenyt a faluban fotózni olyan, mint atlétikát az öltözõben.

Ez nagyon találó, és jó duma. :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A beérkezés minden távnak ugyanott lesz, a rövideseknek is meg kell kerülni a versenyközpontot é hátulról a patak mellett jönnek be egy kis hídon keresztül, tehát itt esetleg lehet minden távot fotózni. A közepet és a hosszút pedig lehet a tónál Tárkányban, így nem is kell autózni. Tudom még esetleg javasolni a rajt után az elsõ emelkedõt, odáig nem kell sokat gyalogolni és minden táv elhalad ott.

Egyik lehetõség sem az igazi, nem szeretek ott fotózni, ahol mások is fényképeznek, ezért megyek ki mindig terepre.
Terepverseny a faluban fotózni olyan, mint atlétikát az öltözõben.
Majd meglátom, de szerintem a rövidtávról most nem nagyon lesz képem. Ez van.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

Néztem az új pályatérképet, hát fotózni elég nagy szívás a régihez képest.
A régi jól bevált helyimet elfelejthetem és ráadásul nem egy nyomon ér a célba a három táv.
F.sz kivan az állandó kombinálással, nem fogok ott szaladgálni össze-vissza, hogy valahol értelmes képeket csináljak.

A beérkezés minden távnak ugyanott lesz, a rövideseknek is meg kell kerülni a versenyközpontot é hátulról a patak mellett jönnek be egy kis hídon keresztül, tehát itt esetleg lehet minden távot fotózni. A közepet és a hosszút pedig lehet a tónál Tárkányban, így nem is kell autózni. Tudom még esetleg javasolni a rajt után az elsõ emelkedõt, odáig nem kell sokat gyalogolni és minden táv elhalad ott.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bükk közép férfi nevezés eladó, közép táv (Master 2) érdeklõdni a 06/30/994-6463-as számon (5 000,-HUF).
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Tervez valaki autóval menni Bp-rõl reggel és vissza du/este?
Egy bringával és szerény személyemmel betársulnék...

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Nem tudom mi a neve a rétnek de nagyon beleragadtunk az út sarába. Nagy Egedrõl lefelé a Nagy- Tiba után elhaladva a kék jelzésen keveredtünk valami füves részre ahol nem akart elengedni a sár.

Ja akkor meg van.

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Nem tudom mi a neve a rétnek de nagyon beleragadtunk az út sarába. Nagy Egedrõl lefelé a Nagy- Tiba után elhaladva a kék jelzésen keveredtünk valami füves részre ahol nem akart elengedni a sár.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Szia Anna!

Csak a Nagy Eged után volt igazán gond az esõ okozta sár, de ott nagyon. Sem ülni a kerékpáron, sem megállni lábon nem tudtunk a hegyrõl lefelé egy két szakaszon, aztán a réten...

Milyen réten? Az Egres völgyben vagy hol?
Anna a sárgumit felejtsd el ezen a pályán (esõben is)...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Szia Anna!

Csak a Nagy Eged után volt igazán gond az esõ okozta sár, de ott nagyon. Sem ülni a kerékpáron, sem megállni lábon nem tudtunk a hegyrõl lefelé egy két szakaszon, aztán a réten tekerni és tolni sem tudtuk már a ránk ragadt sár miatt a kerékpárokat. Igaz nem sárgumival mentünk de szerintem itt már mindegy volt. Amúgy jó kis pálya lesz idén, gyors lejtõkkel, nem vészes mászásokkal.

s az addig nem tud majd kiszáradni? gondolom a sárgumival csak ezen a részen lenne elõny, a többin meg szenvedés....

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Szia Anna!

Csak a Nagy Eged után volt igazán gond az esõ okozta sár, de ott nagyon. Sem ülni a kerékpáron, sem megállni lábon nem tudtunk a hegyrõl lefelé egy két szakaszon, aztán a réten tekerni és tolni sem tudtuk már a ránk ragadt sár miatt a kerékpárokat. Igaz nem sárgumival mentünk de szerintem itt már mindegy volt. Amúgy jó kis pálya lesz idén, gyors lejtõkkel, nem vészes mászásokkal.