Hát nem Budapest a világ közepe, szóval elõfordul, hogy ha ott süt a nap vidéken esik
jó az igaz:)
Hát nem Budapest a világ közepe, szóval elõfordul, hogy ha ott süt a nap vidéken esik
Hi!
Most értem haza, bejártuk a közép táv útvonalát! Eláztunk rendesen, kemény saras, dagonyás tolós, húzós tekerhetetlen lett a vége.
Jó éjt,
rpk
Néztem az új pályatérképet, hát fotózni elég nagy szívás a régihez képest.
A régi jól bevált helyimet elfelejthetem és ráadásul nem egy nyomon ér a célba a három táv.
F.sz kivan az állandó kombinálással, nem fogok ott szaladgálni össze-vissza, hogy valahol értelmes képeket csináljak.
A sebesség mindent megold.
végre valami jó hír!! jobbulástHa minden igaz akkor Tibor barátomról van szó,aki a csapattársam is...Úgy néz ki,hogy nincs maradandó sérülése...tegnap látogattuk meg otthonában .Fel tud már kelni néhány lépést tud menni....6 hét fekvésre ítélték az orvosok...3 hónapos rehabilitáció....Talán novemberben már bicajra ülhet...gyorsan javul az álapota.
De mindkét szárban van egy-egy csavar, ezekszerint mindkettõ megadta magát. Nagyon nem volt szerencséje szegénynek.
Jobbulást neki. Szerencsére egyik sérülés sem maradandó, tehát jövõre ismét nekivághat!
Pont ilyen esetekre való az x-fuel speed gélünk, próbáld csak ki!
Rád én is emlékszem, folyton elõztél, majd vissza, végül meg eltûntél valahol. Szerintem az elsõ komolyabb lefelénél hagyhattalak ott, de addig jól húztál fel a hegyre. Kösz érte. A nadrágodról ugrottál be. Loholtam utánad. :-)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Viszont tudta már a verseny elõtt is, hogy a villát összehúzó csavar menete enyhén szólva is sz@r, megszakítás gyanús.