Nekem is Rock Shox Sidem van..már több , mint 3 éve nyúzom és semmi gondom nincs vele.
Attól, hogy egy eltört, még nem sz*r az összes...
Azt senki egy szóval nem írta, hogy „sz@r az összes”!
Elég régi típus lehet, ritkán látni zöld színben.
Nekem is Rock Shox Sidem van..már több , mint 3 éve nyúzom és semmi gondom nincs vele.
Attól, hogy egy eltört, még nem sz*r az összes...
Karbonvállas World Cup volt?
Ezt sajnos nem tudom.Karbonvállas World Cup volt?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Egy zöld színû ROCK SHOX SID tipusú villával történt az eset. Számomra ez egyszerre volt meglepõ és megdöbbentõ is. Az hogy konkrétan mi történt vele, az számomra nem teljesen világos, az is lehet, hogy nem a villa tört, hanem a felfüggesztésnél volt valami. A kerék kitört az egyik lejtõn és a srác elõreesett nagy sebességnél. Állítólag nagyon komoly sérülésekkel szállították kórházba. A srác akivel beszéltem, azt mondta, hogy a nyakcsigolyája tört.Mindenkit érdekel. Írjad nyugodtan.
Üdv! Valakit érdekelt, hogy milyen márkájú volt a szétört teleszkóp, ami miatt a srác elég nagyot esett. (Ezúton is jobbulást!) Ha még érdekel, beírom. Ha nem érdekel senkit, nem csinálok direkt antireklámot.
Mindenkit érdekel. Írjad nyugodtan.Üdv! Valakit érdekelt, hogy milyen márkájú volt a szétört teleszkóp, ami miatt a srác elég nagyot esett. (Ezúton is jobbulást!) Ha még érdekel, beírom. Ha nem érdekel senkit, nem csinálok direkt antireklámot.
A sebesség mindent megold.
Az idei verseny fõ vesztesei fotózásügyileg sztem a hosszútávosok voltak. Elég kevés képet találtam róluk, a legtöbb a rajtnál van ill. a gyorsabbakról. Én ezzel szemben elég lassú voltam, így esélyem sem volt, hogy menet közben megörökítsenek. Mondjuk 63-nál a nagy esés után igencsak belassultam, de azért a célban jólesett volna egy fotó...
Igen én voltam a köv. x-iont-os képen én vok Igen ez a a verseny elõzgetésekbõl, csatázásokról szolt:) Én felfele vok jobb, lefele még bátorodnom kell.Ááááá, Anna, te voltál a csontvázas Northwawe cuccban. Állandóan megelõztél felfelé, én meg visszaelõztelek lefelé.
http://www.x-iont.hu...s/IX6I5661.html
Ez vótam én.
Mango: Szerintem a mieink teljesen jók a színeikkel. Mindenkit kiszúrtam a kis képek nézegetése közben.
Ne aggódj, mire beérsz a hosszúról, addig Anna régen végez a rövidtávval.
Nem is tudom. Nehéz lenne így a versenyre koncentrálnom (fõleg ha hozzá illõ nadrágot viselnél hozzá).
Nem is tudom. Nehéz lenne így a versenyre koncentrálnom (fõleg ha hozzá illõ nadrágot viselnél hozzá).szeretnéd mi ?
A sebesség mindent megold.
Aki magas labdát ad, ne csodálkozzon.:D:Dszeretnéd mi ? bár a színek stimmelnek