Jelentkezz be Regisztrálj

Red Bull Metro Ride - Budapest (HUN) - 2007. szeptember 22.
Írta 2007. szeptember 24. - 08:58

A baj az, hogy a fotógépen keresztül nézve kb az egészrõl lemaradtam:D
Remélem lesz valami videó belõle!
Asszem életem legnehezebben fotózható helyszíne volt:)
De mennyire más szinten bringáznak ezek a csávók...
Írta 2007. szeptember 24. - 03:51

Szánalmas volt viszont a tömeg az ingyenkajánál. Komolyan mondom csak sírni tudtam rajtuk. Meg a hülye hozzáálásukon. Volt akinek szóltam, hogy egy picit álljon már odébb amíg lövök két képet. Erre azt a választ kaptam hogy õ Viájpi és különben is, hagyjam békén. Ezen is csak mosolyogni tudtam. Meg a tolakodó embereken. Ha rajtam múlt volna, még ennyi embert sem engedtem volna le.
Aki nem volt ott, sajnálhatja!
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2007. szeptember 24. - 01:20

sztem a verseny maga iszonyuan jo volt, vegre valami igazan szokatlan, es vilag szinten is ujdonsag kis hazankban.
a szervezok gondolom osszegzik a tapasztalatokat, es legkozellebb mar minden jobb lesz.
lent en a hangulatot hianyoltam leginkabb, kicsit olyan volt, mint a Sting koncert, h. nagyon sok ember csak azert jott ki, mert hallotta mar a nevet, amerre mi ultunk kevesen ismertek az osszes dalt. itt sok olyan ember volt aki eleteben eloszor latott bringat kozelrol, es a legnagyobb elmenye az ingyen kaja+pia volt.
szamomra elkepeszto volt, ahogy hatalmas zajt csapva zugtak lefele a sracok a lepcsokon, whooooossssss

Írta 2007. szeptember 24. - 00:44

de nem akarom ismételni a többieket..
mindent összevetve azért durva volt látni mit müveltek a srácok! köszi a rendezõknek hogy elhozták ide õket és megszervezték az egészet .)
szintén remélem h lesz folytatás!
Írta 2007. szeptember 24. - 00:26

Az hogy valaki az egy (vagy több) óra hidegben várakozás közben tajtrészegre issza magát, mert már nem bírja nézni a rókásreklámokat nagyjából érthetõ...

Az összes kritikával és (szinte az összes) pozitívummal egyetértek amit fentebb írtatok, de még annyit:
Mivel az elõdöntõ (vagy idõmérõ.. ott nem derült ki.. :why: ) gyakorlatilag élvezhetetlen volt a kijelzõn, ezért lementünk a starthoz (legalább meleg volt

Mikor épp nem volt mozgás mentünk volna el, a bár valszeg a verseny még ment, a gödör szinte kiürült. (A kijelzõt..hát hagyjuk..)
Ádám! Tudod mikor hét éve próbáltam valami technikai dologban segíteni, te felháborodtál. Beszélgettünk egy keveset, majd elküldtél a pi...
Már akkor kérdeztem, hogyha nem megy miért nem hagyod abba? (mert már x éve csinálod?) Ami nem megy nem kell erõltetni.. Bazzeg, az általam rühelt trilla trlilla jobban csinálja.
Bocsi bárkinek akit ez az elõbbi zavart, de sajna nagyon rossz véleménnyel vannak róla a nem feltétlenül biciklis (de versenyre kilátogató) emberek, pedig nekik kéne hogy beszéljen..
Ride everywhere.
.
Írta 2007. szeptember 23. - 22:57

Az ora pedig nem tudom hogy mert, pontosabban azt nem tudom hogy a kepbe hogy volt bevagva, de a celban +2 sec -es elteressel irta ki az osszes bringas idejet. ( vegig ment a futoora ugyebar, aztan a celnal amint beertek hirtelen amikor megallt mar kb. +2 sec -et irt ki )
Az aktualis kamera valasztasa szinten botranyos volt neha.
Raadasul nagyon hianyzott a visszajatszas is. Egy - ket alkalommal volt, leginkabb fekete-feherben, de sokkal tobb kellett volna.
Remelem lesz jovore megint, sokkal jobb minosegben, esetleg tobb kivetitovel, nem csak a godorben. A rajtnal peldaul miert nem volt teve telepitve amin lehetett volna nezni a versenyt? Egy darabig alltunk ott, de az ottani teven csak a bkv sajat reklamja ment ( megjegyzem az is borzalmas minosegben ).
Ettol eltekintve az otlet jo, a szervezes jonak tunt, koszonjuk.

I`m as fast as nobody!
Írta 2007. szeptember 23. - 22:48

volt hatalmas DH rombolo, merevvaz, meg reba-val szerelt fully is.
btw a fentiekkel egyetertek, vegyesek az erzeseim a versenyt illetoen,
viszont a dontore osszekaptak magukat es rendesen ossze volt " vagva"
a kepanyag, a hang viszont vegig botranyos volt, a speakert meg el kene tiltani. Amugy respect a szervezoknek, lesz meg jobb is!!!
Írta 2007. szeptember 23. - 22:34

szerintem is a gödörös szekcióval volt a baj, a többiek már leírták, hogy mi. rövid címszavakban: elhelyezés (kevés hely, hideg lépcsõ), késés (ha elmész addig sörözni, akkor elfoglalják a helyed), az a ***** fox reklám.
ezeken még túl lehetett volna lépni, ha maga a verseny tényleg jól össze lett volna vágva, izgalmas lett volna, lett volna hang, vagy legalább egy kiírás, hogy kik versenyeznek, milyen idõvel, stb. így kicsit gagyi hangulata volt, sajnos el is mentem fél órával a kezdés után.
remélem lesz következõ, ahol már ezek a hibák sem dogják elvenni az élményt!
Írta 2007. szeptember 23. - 22:13

A megelõzõ videók változatosságát lehetett volna kicsit fokozni ez tény. De ez legyen legközelebb a legnagyobb baj. Nemtudom pontosan kinek a feladata az éppen a képet közvetítõ kamera kijelölése, (talán rendezõ?) de õ neki ilyen jellegû felvéterekhez még nagyon sok gyakorlásra van szüksége, mert sikerült a verseny 40%-árol kb. lemaradnunk... (üres területek mutatása miközben 2en versenyeznek a pályán) Hogy a lekésett jelenetek mellett még hang sem volt, megbélyegezte a fentieknek átnyújtott élményt, ami így egyenlõvé vált a 0-val. Emellett a 13-14 éves részeges csõcselék, (ennél sokkal csúnyábban nevezném õket, de ide nem illik...) még az egészet zavarta is végig... Mikor már semmi értelme nem volt fent a hangtalan üres metrojáratokat nézni az éppen odahányó tizenévesek között, lesétáltunk a rajthoz, ahol újabb meglepetés ért. Azért az, hogy egy világversenyen a rajt mellett 10méterre fexenek az ügyeletes hajléktalanok, az már a siralmas szint szerintem. Valahogy csak meglehetett volna oldani, hogy 1 éjszakát máshol töltsenek és a világ legjobbjainak ne ezt kelljen látniuk széphazánkban. Kb. ez volt az én (nem VIP-es) tapasztalatom. Akiknek sikerült lejutni, azoknak 1 életreszóló élménnyé vált a tegnap este. Nekünk csak egy felesleges virrasztás volt. Lehet, hogy neten többet látok/hallok az egészbõl...

A versenyzõknek és a versenyt "létrehozóknak" gratulálok, a versenybõl amit láttam, az bicós filmekbe illõen durva volt, mint magyar mint külföldi részrõl!!!
Írta 2007. szeptember 23. - 21:46

köszönjük!:spoko:
kalaplengetés és maximum respekta!
lentrõl nem volt számomra semmi negatívum, ha nem mondják, hogy van valami probléma a hangosítással fel sem tûnik.
viszont sirály volt élõben nézni õket.
Ami a képernyõn nem látszódhatott, amikor elesett az egyik a metrókocsiban, egy másik meg a duplaugratón repülve lefejelte az egyik lámpabúrát.
remélem tényleg lesz jövõre is ilyen, eljönnek a legnagyobbak is, nem amortizálják le magukat a verseny elõtt. És sikerül lejutni ismét.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2007. szeptember 23. - 19:47

Írta 2007. szeptember 23. - 14:59

Én személy szerint köszönöm az illetékeseknek a versenyt, és azt, hogy elhoztak nekünk olyan ridereket, akikkel egyébként 90%-unk szerintem sohasem találkozott volna!!! Ennyi....
Kritizálni mindig könnyû, mindig lesz aki jobban tudja, h hogy kellett volna csinálni! Én azt vallom, h " a kishitû ember kritizál, a nyertes elemez"! Szerintem mindig mindenbõl lehet, és kell is tanulni, ez visz minket elõre, ettõl leszünk jobbak!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki ezt létrehozta és lebonyolította, és gratulálok mindannyiuknak!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2007. szeptember 23. - 13:00

...nnna ha nick név után nem ugrik be, Bíró Ádám vagyok.
...most sikerült hazaabszorválnom magam...s csak a korrektség kedvéért, aki nem látta mi s hogyan zajlott belül ezen a rendezvényen, az ne tõrjön pálcát a munkám felett...
...teljes jogi felelõsségemmel állítom, alkoholos befojásoltság alatt nem álltam...
...s hogy hangom, esetleg miért került az enyészet békájának segge alá, nem árulom el, mert nem hozom kínos helyzetbe a rendezõi gárdát...
...sok dolog nem úgy történt mint kellett volna, de nem írom le.
...aki ismer, tudja (még mata bebaszott állapotban is) tudok hangulatot, bulit, avagy komoly versenyt varázsolni...
...ha a feltételek nem túl rózsásak akkor is...
...ha nincsenek feltételek akkor is...
...és most jönne a mai futam...amit remélem egy "bennfentes" majd kommentál...
...de természetesen valóban alulmúltam önmagam...ezt láttad-hallottad TE...
...de én büszke vagyok magamra ( persze nem szálltam el) hogy ennyire-is meg tudtam csinálni...
...természetesen megértem, ha jövõre egy vérprofi mûs-vez lesz...de ájemöfréjd, már az elsõ 10 percben szerzõdéstbontottvolna s a márványburkolathoz vágja a miksit...
...részemrõl ennyi...aki tudja jobban csinálni, mutassa meg, fikázni meg a zsepcibe...
...aki azt mondja jó volt hazudik, de azért direkte lejáratni, ráadásul igazságtalanul nem ér...avagy IQ-szint kérdése...
...kedves fikantomán barétom...én már tudom a te IQ-szintedet...
...most megyek, mert 7.30-kor kezdek a Pannonmarcin...Gyõrújbaráton...ahol mindenkit majd jóól leköcsögözhetek, lebuzizhatok, miután tajrészgre ittam magam...
...hát ez GÁCIJÓÓÓÓÓ
Kedves Adam!
Ha nem tetszett a velemenynyilvanitasom, elnezest kerek. Csak arrol tudtam velemenytnyilvanitani, amit lattam/halottam. Ha ez teged megbantott vagy zavart elnezest kerek. Bocsanat csak en olyan ember vagyok, hogy kinyilvanitom a gondolataimat es eszreveteleimet.
Reszemrol tema lezarva.
Udv: Grim
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. szeptember 23. - 12:46

Írta 2007. szeptember 23. - 11:57

kíváncsi lennék nagyon!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 23. - 11:55

Elszomorított,hogy mennyire kultúrálatlanul viselkedett egy csomó taknyos kölyök.
Nem mondom,hogy minden rendben ment a szervezéssel,de elsõ ilyen verseny és valjuk be jó nagy falat volt a szervezõknek.
A fox embléma rajzolását már nagyon untam,de a verseny jó volt.
Nos bevallom Ádám beszédébõl én semmit sem hallottam/ értettem mert eléggé gyenge volt a hangosítás a gödörnél(legalábbis hátul).
Azért gratula a versenyzõknek is és a szervezõknek is.
Írta 2007. szeptember 23. - 11:07

Pár kép, telefonnal, lentrõl..
http://picasaweb.goo...edBullMetroRide
köszönjük a képeket szerintem jók lettek thx
Írta 2007. szeptember 23. - 10:54

...nnna ha nick név után nem ugrik be, Bíró Ádám vagyok.
...most sikerült hazaabszorválnom magam...s csak a korrektség kedvéért, aki nem látta mi s hogyan zajlott belül ezen a rendezvényen, az ne tõrjön pálcát a munkám felett...
...teljes jogi felelõsségemmel állítom, alkoholos befojásoltság alatt nem álltam...
...s hogy hangom, esetleg miért került az enyészet békájának segge alá, nem árulom el, mert nem hozom kínos helyzetbe a rendezõi gárdát...
...sok dolog nem úgy történt mint kellett volna, de nem írom le.
...aki ismer, tudja (még mata bebaszott állapotban is) tudok hangulatot, bulit, avagy komoly versenyt varázsolni...
...ha a feltételek nem túl rózsásak akkor is...
...ha nincsenek feltételek akkor is...
...és most jönne a mai futam...amit remélem egy "bennfentes" majd kommentál...
...de természetesen valóban alulmúltam önmagam...ezt láttad-hallottad TE...
...de én büszke vagyok magamra ( persze nem szálltam el) hogy ennyire-is meg tudtam csinálni...
...természetesen megértem, ha jövõre egy vérprofi mûs-vez lesz...de ájemöfréjd, már az elsõ 10 percben szerzõdéstbontottvolna s a márványburkolathoz vágja a miksit...
...részemrõl ennyi...aki tudja jobban csinálni, mutassa meg, fikázni meg a zsepcibe...
...aki azt mondja jó volt hazudik, de azért direkte lejáratni, ráadásul igazságtalanul nem ér...avagy IQ-szint kérdése...
...kedves fikantomán barétom...én már tudom a te IQ-szintedet...
...most megyek, mert 7.30-kor kezdek a Pannonmarcin...Gyõrújbaráton...ahol mindenkit majd jóól leköcsögözhetek, lebuzizhatok, miután tajrészgre ittam magam...
...hát ez GÁCIJÓÓÓÓÓ
Kedves Ádám,
Én úgy gondolom, hogy kívülrõl hallgatva akkora baromságokat beszéltél, hogy az nem a hangosítás hibája... amúgy lenne még egy pár gondolatom a fentiekhez, de úgy érzem, hogy a hatalmas egódtól úgysem értenéd meg... te, speakerek gyöngye..
Üdvözlettel,
András
Írta 2007. szeptember 23. - 10:41

Írta 2007. szeptember 23. - 10:25