Jelentkezz be Regisztrálj

Red Bull Metro Ride - Budapest (HUN) - 2007. szeptember 22.
Írta 2007. szeptember 23. - 10:19

A komlói csapat nevében mondhatom, mi Veled vagyunk Ádám!!!
Gratula a szervezõknek!!!
Üdv: Csabi
Írta 2007. szeptember 23. - 10:04

Írta 2007. szeptember 23. - 09:58

Azért mondta félre mert a dupla visszafordítónál helyet nem cserélnek hanem az oldal cserélõdik fel. Aki a rajtnál bal oldalról indul, az ér a célba a jobb oldalon. Úgyhogy Byke ha nem a cseh 2 nézted volna akkor neked is feltûnt volna.
én is erre gondoltam, de a vernseny hevébe nem tudtam normálisan megfogalmazni:D
Írta 2007. szeptember 23. - 09:35

Írta 2007. szeptember 23. - 09:14

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. szeptember 23. - 06:52

Köszi, köszi Zsolo a szülinapi ajcsimat :*

Tudtommal Mexikóvárosban volt néhány éve hasonló. Misinek ez gyermekkori álma volt.De ahhh ez mekkora kamu ember, metroride nem is magyar talalmany...
mar evek ota rendezik mas kulfoldi varosokban... :S
Írta 2007. szeptember 23. - 05:58

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 23. - 05:09

...most sikerült hazaabszorválnom magam...s csak a korrektség kedvéért, aki nem látta mi s hogyan zajlott belül ezen a rendezvényen, az ne tõrjön pálcát a munkám felett...
...teljes jogi felelõsségemmel állítom, alkoholos befojásoltság alatt nem álltam...
...s hogy hangom, esetleg miért került az enyészet békájának segge alá, nem árulom el, mert nem hozom kínos helyzetbe a rendezõi gárdát...
...sok dolog nem úgy történt mint kellett volna, de nem írom le.
...aki ismer, tudja (még mata bebaszott állapotban is) tudok hangulatot, bulit, avagy komoly versenyt varázsolni...
...ha a feltételek nem túl rózsásak akkor is...
...ha nincsenek feltételek akkor is...
...és most jönne a mai futam...amit remélem egy "bennfentes" majd kommentál...
...de természetesen valóban alulmúltam önmagam...ezt láttad-hallottad TE...
...de én büszke vagyok magamra ( persze nem szálltam el) hogy ennyire-is meg tudtam csinálni...
...természetesen megértem, ha jövõre egy vérprofi mûs-vez lesz...de ájemöfréjd, már az elsõ 10 percben szerzõdéstbontottvolna s a márványburkolathoz vágja a miksit...
...részemrõl ennyi...aki tudja jobban csinálni, mutassa meg, fikázni meg a zsepcibe...
...aki azt mondja jó volt hazudik, de azért direkte lejáratni, ráadásul igazságtalanul nem ér...avagy IQ-szint kérdése...
...kedves fikantomán barétom...én már tudom a te IQ-szintedet...
...most megyek, mert 7.30-kor kezdek a Pannonmarcin...Gyõrújbaráton...ahol mindenkit majd jóól leköcsögözhetek, lebuzizhatok, miután tajrészgre ittam magam...
...hát ez GÁCIJÓÓÓÓÓ
Írta 2007. szeptember 23. - 04:10

zsírvolt
vhol nem lehet letölteni errõl 1 videot? ugye a tömegben nemtudtam 100%ig követni. meg kicsit elõbb eljötem.
Írta 2007. szeptember 23. - 03:24

Azért mondhatta félre, mert az elején párszor rosszul volt kiírva a gyõztes. Engem is megzavart, asszem Filip Polc már az elsõ körben kiesett a kiírás szerint...
Azért mondta félre mert a dupla visszafordítónál helyet nem cserélnek hanem az oldal cserélõdik fel. Aki a rajtnál bal oldalról indul, az ér a célba a jobb oldalon. Úgyhogy Byke ha nem a cseh 2 nézted volna akkor neked is feltûnt volna.

Írta 2007. szeptember 23. - 03:18

Írta 2007. szeptember 23. - 03:16

Írta 2007. szeptember 23. - 03:13

Egynek elmegy, sajnos se felhõkarcolóink, se aranybányáink nincsenek, marad a metró.
Írta 2007. szeptember 23. - 03:13

Írta 2007. szeptember 23. - 03:12

Hát nemtudom ln nem voltam konatalin....
de a cc6maraton versenyeken mindíg hozza a hangulatot:P
jo ez standard, CCsek birjak, az extremebb szakag kepviseloi meg ki nem allhatjak. de ezekszerint ez igy van rendjen

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. szeptember 23. - 03:11

2. Sam Blenkinstop
3. Filip Polc
4. Dan Atherton
Azert jo volt

Írta 2007. szeptember 23. - 03:09

de a cc6maraton versenyeken mindíg hozza a hangulatot:P
Írta 2007. szeptember 23. - 03:05

Írta 2007. szeptember 23. - 03:04

Bíró Ádám az bíró ádám!Szentem tök nagy arc a csáávó
tok nagy arc igen, csak: Flegma, erolteti a gagyi poenjait. ezenfelul konatalin csak a buzikrol es a kocsogokrol tudott dumalni.
de ezen kivul semmi bajom nincs vele.
UI: bocs a nem valogatott szavakert.
Írta 2007. szeptember 23. - 03:03

akik feladják soha sem gyõznek.