Hány mm-t fogja a stucni a villanyakat? Ha megvan a 30mm akkor ne aggódj, jó a megoldás amit alkalmazni akarsz.
Egyébként ,hogy jött ki pont 30 mm?
Hány mm-t fogja a stucni a villanyakat? Ha megvan a 30mm akkor ne aggódj, jó a megoldás amit alkalmazni akarsz.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Ha picit "cinkes" a villanyak hossz (kábé a stucni felsõ csavarjánál vége is van), ti mennyire mernétek így használni? Én azt találtam ki, hogy a stucni okozta deformáció elkerülése érdekében egy pici gyûrût bevágok a tetejére (mint egy toldás, csak nincs összehegesztve), s szépen ráhúzom a csavarokat.
Ha picit "cinkes" a villanyak hossz (kábé a stucni felsõ csavarjánál vége is van), ti mennyire mernétek így használni? Én azt találtam ki, hogy a stucni okozta deformáció elkerülése érdekében egy pici gyûrût bevágok a tetejére (mint egy toldás, csak nincs összehegesztve), s szépen ráhúzom a csavarokat.
A sebesség mindent megold.
Vagy inkább Dante stílusa, nagy technika ,,gyilkosnak" tûnik...Ha nem akarsz heggesztetni,szerintem egy headlock azért adna némi plusz biztonságot.
Bár kérdés,hogy a bringa stílusa beveszi-e...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
sziasztok,
egyenes kormányt használok, viszont egy picit szélesebbre és kényelmesebbre vágyom. Olvasgatva, arra jutottam, ha nem akarok rizert, akkor a 9-10 fokban visszahajló kormányok lesznek jók.
Syncros Fixed Flat Top vagy Truvativ Stylo SS kormányokat találtam ilyen paraméterekkel. Ezek mennyire életképesek egy nomál 26-os CC bringában, irányításban az extra szélesség milyen hátrányokkal jár, ha van? (inkább 29er-re szerelve találtam képeket róla)
thx
xian: az
AGA: melyik az?