Az jó ár. Ha megjött megírhatnád a magasságát.
most jött meg, 41 mm magas és 167 g (90mm)
Az jó ár. Ha megjött megírhatnád a magasságát.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Sziasztok!
Olyan stucnit keresek, aminek a villanyakra fogatandó része kb 38 mm magas. A jelenlegi 41 mm, és a vett villám rövidebb nyaka miatt kellene. Sajnos ezt az adatot nem találtam meg a gyártóknál.
1 1/8 villanyak, 31.8 mm kormánybefogó, 60-70 mm hossz, 6 és 20 fok közötti emelkedés, túra felhasználás, semmi durvulás, árban középkategória.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Én azt tapasztaltam a 25,4 lassan kimegy a divatból, így az OS-ra egy szavazat.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
mindenképp a 26,2-es. csakis azt vennék, de legalább 3 darabot.
amúgy ezt hogy értetted ?
Sziasztok Monti, ......egyrészt nem ismerjük Montit, másrészt mindjárt többen van ?
A sebesség mindent megold.
Sziasztok Monti kormányba a 26.2 es vagy a 31.8 as jobb szerintetek?
Köszi
Köszi mindenkinek!
Annyira nem vészes a dolog, hogy toldani kelljen. Jelenleg van egy 10 mm-es távtartó a stucni alatt, azt kiszedem, alatta van egy kúpos 22 mm magas távtartó, ebbõl le tudok esztergáltatni pár mm-t, de ha találok alacsonyabb stucnit akkor nem kell esztergáltatnom. Picit nagyobb emelkedésû stucnit mindenképpen szeretnék venni, de ha nem lesz alacsonyabb, akkor leszedetek a kúpos távtartóból 2-3 mm-t és kész.
Ezt az FSA-t néztem ki: 70mm, 17 fok.
Szia!
Hasonló problémával szembesültem, s több megoldást is találtam. Az a baj, hogy olcsó, az nincs - inkább a felsõ-csúcskategória gyárt 35-38 mm magas stucnit. Hogy példákat mondjak, FSA, Sunline, Syncross.
Olcsóbb megoldás pár mm-t rátoldani a nyakra - az X-faktor csinál ilyet, s nagyon szépen, hõzsugorítással belepréselnek egy dugót, a kért méretben. Ez 3500 Ft, s nekem nagyon szépen megcsinálták. A helyedben 5 mm-t toldanék, s felülre rátennék egy pici gyûrût a stucni fölé, hogy ennyi tartalék legyen benne - mert ezt már csak flex alkalmazásával lehet majd kiszedni.
Sziasztok!
Olyan stucnit keresek, aminek a villanyakra fogatandó része kb 38 mm magas. A jelenlegi 41 mm, és a vett villám rövidebb nyaka miatt kellene. Sajnos ezt az adatot nem találtam meg a gyártóknál.
1 1/8 villanyak, 31.8 mm kormánybefogó, 60-70 mm hossz, 6 és 20 fok közötti emelkedés, túra felhasználás, semmi durvulás, árban középkategória.
Sziasztok!