Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6424 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Köszi...illetve lehet hogy nem megfelelõ kérdést tettem fel. Neten keresgélve gyakorlatilag 0 a választék a boltok polcain (én ugye csak ott vásárolhatok). És ez mindhárom márkára igaz.

értve vót
azért mondtam, ha van idõd menj be vmi jobb bótba és kérdezz rá
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszi...illetve lehet hogy nem megfelelõ kérdést tettem fel. Neten keresgélve gyakorlatilag 0 a választék a boltok polcain (én ugye csak ott vásárolhatok). És ez mindhárom márkára igaz.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
menj be valami nagyobb meridáshoz szoktak lenni bikefunnál merida házi cuccok, ha katalógban nincsenek is, delaer meg ha akar rá tud nézni a készletlistára.

speci meg szintén avex
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Köszi.

Hát, nem túl rózsás a helyzet. :(

Ricsi, Syncros, BBB orrbaszájba...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Ok, de melyiknek..? Három márkát is kérdeztem...

Trinity Caprine-os volt anno. Merida meg BikeFun-os, de a honlapon nincs kormány. Érdekes módon néhány webshopban van. Speci meg...

Ok ott a pont, a Trinity-re gondoltam, azt forgalmazza az Avex (ahogy a Caprine-t is).Szerintem a Bikefun csak Ritchey kormányt forgalmaz.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Ok, de melyiknek..? Három márkát is kérdeztem...

Trinity Caprine-os volt anno. Merida meg BikeFun-os, de a honlapon nincs kormány. Érdekes módon néhány webshopban van. Speci meg...

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Hi!
Úgy tudom az Avex kft. a forgalmazó

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Sziasztok,

Segítség kellene. Nem lelek Trinity forgalmazót továbbra sem. Merida, pontosabban X-mission is eléggé fehér folt, akárcsak a Specialized alkatrészek. Ötlet?

X

huru

huru

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy létezik-e 22mm-es markolatú (nem befogóméret) koskormány, vagy 23,6mm-es kormányhoz kompatibilis monti fékváltó?
Kössz

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás
syntace duraflite 64 0mm / 8 deg / OS
hasonló paraméterekkel bíró kormány kapható itthon? én nem nagyon találok
syntace-t meg itthon nem forgalmaznak, ha jól tudom!? köszi!

ritchey p29er custom

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Köszönöm a segítséget :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

sziasztok, 25.8 as országúti kormányszárhoz 25.4 es hajlított kormányt használhatok, vagy erõsen saját felelõsséges? Zoggie Ahead univerzális (Kormány | Kormányfej | Adapter) | Kerékpár Webshop ilyesmivel van valakinek tapasztalata?

a mostani kormányommal nekem is ez volt a helyzet, egészen tegnapig (megjött az új stucnim), és én 16 000 km-t tekertem bele a kormányomba sörösdoboz alátétes megoldással

Amúgy érdekes, hogy az új, 17 fokos kormányszáram hosszabb egy centivel a réginél, és felszerelve 18 mm-el magasabb is, mégis érezhetõen gyorsult a kormányzásom a felszerelés után, illetve terepen kicsit keskenynek tûnik az eddig tökéletes 520 milis kormányom. Egyébként ez a 18 mm nagyon sokat számít, most nagyon kényelmes a testhelyzet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok, 25.8 as országúti kormányszárhoz 25.4 es hajlított kormányt használhatok, vagy erõsen saját felelõsséges? Zoggie Ahead univerzális (Kormány | Kormányfej | Adapter) | Kerékpár Webshop ilyesmivel van valakinek tapasztalata?

Használhatsz. Úgy lehet tökéletessé tenni, hogy egy vagy két réteg sörösdobozt (a redbullos és a kólás is jó :) ) tekersz a kormányra. 0,1mm a sörösdoboz falvastagsága.
Az adapter is jó, használtam ilyet.

A sebesség mindent megold.

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

lgabster

lgabster

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Hi!
Nálunk van a boltban, de csak rózsával együtt, így 1100 píz!Ha érdekel, akkor elküldöm a címünket privátban.

Igen, érdekelne! :)
A lehetetlen egy tévhit, semmi több!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Hali!
Még mindig érdeklõdök üzletek, vagy eladó Ritchey kormányfej kupak iránt!
Köszi!

Hi!
Nálunk van a boltban, de csak rózsával együtt, így 1100 píz!Ha érdekel, akkor elküldöm a címünket privátban.

lgabster

lgabster

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

A segítségeteket kérem. Szeretnék egy Ritchey kormányfej kupakot (1 1/8"), viszont így külön csak magában nem találtam.
Ha valaki ismer valami üzletet, ahol beszerezhetõ, esetleg egy elfekvõ/eladó darab, az kérem szóljon, vagy küldjön egy linket.
Köszi!

Hali!
Még mindig érdeklõdök üzletek, vagy eladó Ritchey kormányfej kupak iránt!
Köszi!
A lehetetlen egy tévhit, semmi több!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez a PZ racing = pazzaz?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Sziasztok! Honnan tudnék beszerezni narancssárga/zöld Race Face Atlas kormányt? Sürgõsen kellene, de sehol sem találok :( Ennyire nagy hiány van belõlük?

elméletileg zöld itt, és itthon kb csak itt

MTB kormányok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
RF Atlast chainreaction-on nezted?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F