szólj, mielõtt eladnád.
ott azért még nem tartunk
szólj, mielõtt eladnád.
L-es a váz?
a változás az lesz, hogy nem fogsz tudni vele biciklizni, annyira érzékeny lesz. nem tudom, mekkora teló van benne, de az anthem kb 72 fokos fejcsõ szöggel az egyik leggyorsabban forduló bringa a gyári 80-100mm-s telókkal. ha erre 90mm stucni + 580mm kormány kerül, akkor kezdhetsz újra megtanulni biciklizni, annyira idegen lesz a 110+660 kombináció után. szerintem. én 600 vagy 620mm-es egyenes kormányt vennék rá, 100vagy110mm-es 0-5fokos stucnival.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Sziasztok,
a stucni hosszát, hogyan kell megmérni, mettõl meddig kell nézni (villanyak közepétõl, vagy teljes hosszot), illetve az emelést figyelembe kell-e venni(mint négyzetnél, hogy az átló hosszabb az oldalaktól) a hossznál, vagy csak a hosszirányú vetülettel kell dolgozni?
Sziasztok,
a stucni hosszát, hogyan kell megmérni, mettõl meddig kell nézni (villanyak közepétõl, vagy teljes hosszot), illetve az emelést figyelembe kell-e venni(mint négyzetnél, hogy az átló hosszabb az oldalaktól) a hossznál, vagy csak a hosszirányú vetülettel kell dolgozni?
A sebesség mindent megold.
Pedig szerintem jobban néz ki az Anthem az egyenes kormánnyal, de a te dolgod.
nah valaszolok magamnak
pontosan megmerve a kormany vegenek tengelye 29mmel kerult feljebb egy 20as emelkedesu kormannyal az egyeneshez kepest. kivancsi leszek, hogy menetkozben milyen lesz, mert kenyelmesnek kenyelmesebb... remelem a hatam is jobban preferalja.
a kormany emelkedesenel mit adnak meg? a kormanyvegi max magassagot a felfelehajlasi szoggel, vagy a kozepso resz emeleset? tehat ha van egy 20mm 5 fok emelkedesu kormanyom, akkor az hol 20mm?
milyen lowriser kormanyt ajanlanatok, ami nem nez ki furan egy 29er xc gepen? 670mm koruli, 15-20as emelkedessel.