elvileg a pike-n is egy 6mm-es menetszár PONT belevaló abba a lyukba, a menetébe....
gondolom ott is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2006. január 29. - 14:52
Írta 2006. január 29. - 13:31
egyébként sem ütném végig a nyakon a rózsát. az olyan topis megoldás meg egy 66-nál vagy z150 elég nehezen kivitelezhetõ. tényleg azoknál csak diót vagy rózsát tudsz használni vagy létezik olyan headlock ami belemegy abba a pici lukba alul? vagy ott még a menetesszár se nagyon fér el?
Írta 2006. január 29. - 13:27
ez csak akkor jó ha tudod hogy változó falvastagságú
én nem tudtam:-)
de aztán megoldottam, szétfúrtam az egészet és darabokban kiesett
én nem tudtam:-)
de aztán megoldottam, szétfúrtam az egészet és darabokban kiesett
Autist Team:)
Írta 2006. január 29. - 13:25
miért?
fogsz egy csavarhúzot. 2 nyelvecskét behajlítassz, megfordítod a villát fejjel lefelé, és HOPP a körmös dió már ki is esett onnan. mindenféle teló roncsolás nélkül.
nem mindig a középkori módszerek a nyerõk ám...
fogsz egy csavarhúzot. 2 nyelvecskét behajlítassz, megfordítod a villát fejjel lefelé, és HOPP a körmös dió már ki is esett onnan. mindenféle teló roncsolás nélkül.
nem mindig a középkori módszerek a nyerõk ám...
Írta 2006. január 29. - 13:05
mondjuk azért egy változó falvastagságú alu nyakból kiütni a rózsát embert próbáló feladat......:-)
ordítós-toporzékolós, amint ellepi a vörös köd az agyadat:D
headlockkal nem lehet baj, az benne a jó
ordítós-toporzékolós, amint ellepi a vörös köd az agyadat:D
headlockkal nem lehet baj, az benne a jó
Írta 2006. január 29. - 12:53
ha nagyon zavarja az vevõt, hogy "gyengíti" lol a teló nyakát akkor majd kiveszi a rózsát a headlock talán jobb mert a. ki lehet venni b. én már téptem ki rózsából a menetes részt, ami azért a headlocknál nem egy gyakori eset senki nem mondta hogy nem jó, de érdemben nem jobb mint a rózsa vagy a dió.
Írta 2006. január 29. - 12:51
Írta 2006. január 29. - 12:50
Hi!
Szerintetek melyik a jobb a headlock vagy a csillag?
Ki melyiket használja illetve ajánlja ?
köszi
Mintha tegnap még nem sokat tudtál volna a témáról, ma meg már...:wtf:
Szerintem a headlock ,sokkal biztonságosabb és egy csillag/dió kombináció 50g egy headlock meg 80g mint már mondtam :]És ez nem nagy különbség súlyban és árban sincs túl sok.Meg könnyebb eladni a villádat úgy ,hogy max a villanyak van levágva és nuku rózsa a villanyakban ,ami meggyengítené
Írta 2006. január 29. - 12:41
a rózsa gyengít? egy rendes headlock 80 g? az semmire se jó csak mondhatod magadnak hogy "dehát volt, nemtom miért tört be az orrom, és hullottak ki a fogaim"
Írta 2006. január 29. - 12:37
Szerintem a headlock ,sokkal biztonságosabb és egy csillag/dió kombináció 50g egy headlock meg 80g mint már mondtam :]És ez nem nagy különbség súlyban és árban sincs túl sok.Meg könnyebb eladni a villádat úgy ,hogy max a villanyak van levágva és nuku rózsa a villanyakban ,ami meggyengítené
Írta 2006. január 29. - 12:00
mondjuk egy combosabb szárral (8-10-es) ellátott headlock vmilyen szinten merevíti a szimplavállasok nyakát, amik ugyebár azért hajlonganak picikét. de azért egetrengetõ különbséget nem fogsz észrevenni, az tény.
dig: az nekem volt, okéééés?
dig: az nekem volt, okéééés?
Írta 2006. január 29. - 11:42
Nekem is csak azért van mert nem volt rózsa a villához ez meg volt, de ezerszer inkább rózsa, mint hedlok.
Monstában is rózsa volt és nem volt kolbász:)
Monstában is rózsa volt és nem volt kolbász:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2006. január 29. - 11:40
+ ezersok súly, ami ugye dh-nál halál..(mint megtudtam a grammániás topikban mikor beuralta pár dh-s:p:o)
régen én is használtam kisvilláknál, boxxinál semmi értelme, a felsõváll a headlock kb. az vette át a szerepét. tartja a kcs-t össze, és összeköti a becsúszó által a kcs-t az alsóvállal.
húsevõ: minimális mértékben merevíti, de inkább tisztább szárazabb biztonságosabb érzést az ad, hogy ha tudod hogy törik a villa, akkor nem esik ki a helyérõl, mert a headlock megtarjta, sõt épp ezért nehezebben is törik ki nyakból. így tudod, hogy elkerülhetsz egy irgalmatlanul nagy föld/beton/lépcsõ letüdõzést, ha el találna szállni a teló.
régen én is használtam kisvilláknál, boxxinál semmi értelme, a felsõváll a headlock kb. az vette át a szerepét. tartja a kcs-t össze, és összeköti a becsúszó által a kcs-t az alsóvállal.
húsevõ: minimális mértékben merevíti, de inkább tisztább szárazabb biztonságosabb érzést az ad, hogy ha tudod hogy törik a villa, akkor nem esik ki a helyérõl, mert a headlock megtarjta, sõt épp ezért nehezebben is törik ki nyakból. így tudod, hogy elkerülhetsz egy irgalmatlanul nagy föld/beton/lépcsõ letüdõzést, ha el találna szállni a teló.
Írta 2006. január 29. - 11:40
Ezt a nyakmerevítést akkor sem értem. Egy pár mm vastag rúd sztem nem nagyon merevít semmit. Max nem a dió feszíti a nyakat belülrõl...
Írta 2006. január 29. - 11:16
hozzátenném, hogy duplavállas villánál nagyjából jelentõsségét veszti, hogy headlockot használsz-e. a nyakat nem merevíti, mivel a két becsúszó sokkal nagyobb merevséget kölcsönöz. a rögzítés is erõsebb, hiszen a felsõ váll csavarjai kiegészítik a stucni csavarjait. ha neadjisten integrált stucnit használsz akkor az már el sem tud fordulni mondjuk egy esésnél, de a sima is elfordulhat és újra tudod állítani, hiszen a felsõ váll még mindíg egyben tartja a kormánycsapágyat. összerakás után tehát maximum akkor van jelentõssége, ha valami eloxált azonic cuccod van, mert az nagyban fokozza a májerfaktort
Írta 2006. január 29. - 11:07
Hi!
Én tuti headlockot veszek ,hiszen nem cécózok ,hanem inkább freerideot szeretem.
Monsterrel meg Big Hittel nem hinném ,hogy túl sokan cécóznak )))))
Én tuti headlockot veszek ,hiszen nem cécózok ,hanem inkább freerideot szeretem.
Monsterrel meg Big Hittel nem hinném ,hogy túl sokan cécóznak )))))
Írta 2006. január 28. - 21:43
de neked jó egy 100 Ft-os cucc is, és az tutira van mindenhol...
ilyen neveken kérheted: csillag, körmös dió, rózsa
így néz ki (ennek az alsó felén lévõ körmös csavar...)
ilyen neveken kérheted: csillag, körmös dió, rózsa
így néz ki (ennek az alsó felén lévõ körmös csavar...)
Írta 2006. január 28. - 21:09
~2000ft lehet
nemtom, kb egy éve vettem 1500-ért, azóta lehet hogy picit több
nemtom, kb egy éve vettem 1500-ért, azóta lehet hogy picit több
Írta 2006. január 28. - 21:07
Írta 2006. január 28. - 20:43
kb bárhol
gyapinál biztos, margithíd budai hídfõjénél, én ott vettem
gyapinál biztos, margithíd budai hídfõjénél, én ott vettem