mert amikor kiütögetem akkor csak egy oldalát tudom egyszerre ütni, és az nem hinném hogy jót tesz a fejcsõnek. ha lenne ugyan olyan átmérõjû vas rudamGyûrûm akkor ok, mert azt tudnám ütni.
a bighit a 2-ik bringám,
lehet nevetni

tényleg nem lehet egy vázból kivenni a fejcsapágyat?
A nap mondataközbe megtaláltam ezt a topicot és itt nem off.:
tényleg nem lehet egy vázból kivenni a fejcsapágyat?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ki lehet venni, no problem.közbe megtaláltam ezt a topicot és itt nem off.:
tényleg nem lehet egy vázból kivenni a fejcsapágyat? :confused: bighitbõl kéne és nem szeretném szét k*rni a vázat.
nem konyítok a fejcsõnél lévõ dolgokhoz..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vésõ, kalapács, flex, simán.közbe megtaláltam ezt a topicot és itt nem off.:
tényleg nem lehet egy vázból kivenni a fejcsapágyat? :confused: bighitbõl kéne és nem szeretném szét k*rni a vázat.
nem konyítok a fejcsõnél lévõ dolgokhoz..
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
legalábbis én ilyennel még nem találkoztam
de elõtte értelem szerûen szét kell szedni teljesen, hogy csak a csésze maradjon.
legalábbis én ilyennel még nem találkoztamAha, köszi! Szal a lényeg, hogy a csészék nincsenek menettel rögzítve.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
le lehet természetesen.Abban tudna segíteni nekem valaki, hogy egy régebbi menetes villához tervezett váz fejcsövérõl le kell-e szedni a csapágycsészéket ha A-head rendszerûre szeretném átalakítani és ha igen, akkor milyen szerszámmal?
nagyfater sétabotja...
cinelli? van is? a várban?