Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6414 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

még annyi, hogy
25.4es befogojú stucni mennyire tolerálná 26.00ás kormányt? illetve ha 26os befogojut veszek abba bele lehet szorítani egy 25.4es kormányt?

nem lesz jó egyik sem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
még annyi, hogy
25.4es befogojú stucni mennyire tolerálná 26.00ás kormányt? illetve ha 26os befogojut veszek abba bele lehet szorítani egy 25.4es kormányt?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem is ODI van, ilyen buzi csavaros a dugója, valahol megvan...nem tetszik, de a markolat jó nagyon

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Matt, neked írok MSN.

Zsolesz, nézd meg a bowdeneket, nekem az nyöszörgött, de nem zavart, mert tudtam, hogy az.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
keresek 1colos aheades stucnit ~100mm körül olcsón. létezik külön 1colos, vagy csak 1 1/8os szûkítõvel? szûkítõt lehet valahol kapni külön?
más kérdésem egyelõre nincs .)

zsolesz, szedd szét, tisztítsd meg, vagy vidd szerelõhöz.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
szasztok!

Ha elfordítom a kormányt halkan nyöszörög valami a fejcsõ környékén. Mi lehet szerintetek?Csapágy?Csak akkor csinálja, amikor kissé jobban elfordítom mint szoktam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ODI muanyag... ugyis kopoeszkoz. ilyet max az orszagutimba tennek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Sima normál alu dugó (általában esztergátatni szokták)

syncros markolat beépített dugóval. elõbb utóbb úgyis lekopik teljesen. csak addig csúnya:)vagy majd rásegítek csiszolópapírral

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

én egy olyanra vágyom ami mindent bír:)

Sima normál alu dugó (általában esztergátatni szokták)
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Hátha valaki ilyenre vágyik :)

http://www.barplugs4...age/1027689.htm

én egy olyanra vágyom ami mindent bír:)

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Hátha valaki ilyenre vágyik :)

http://www.barplugs4...age/1027689.htm
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ez milyen fajta ez a bumszli kormánycsapágy-csésze? van valakinek valami infója róla? azonkívül hogy ronda, mûködik? :P
Feltöltött kép

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A régi bringámon nekem is fájt a hátam azon 10-rõl 7-centis korm. szárra cseréltem,a mostani bringámon 10 centis van és azon már nem fáj,ráadásul ennek még jóval sportosabb is a geometriája.
www.sintesibikes.com

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
én most 5 cm-rel rövidebb stucnit tettem fel, mert eddig én is csak teljesen legelõre tolt üléssel tudtam menni, elenkezõ esetben majd leszakadt a derekam 10 km után. Most 8 cm stucni és 2 cm elõrébb toltam az ülést (összesen 3 cm a változás kb). Így nem fáj a derekam, kényelmes és van +- 1-2 cm még tovább játszani az üléssel, ha mégsem válna be hosszú távon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem mindenkinek bírja a dereka a sportos geometriát (pl az enyém se). Csak trekking szerû beállítással nem fáj, viszont úgy lassú vagyok, ezért inkább kiállok néhányszor mielõtt még elkezdene fájni.
Ja, és erõs a derekam...

A sebesség mindent megold.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

csak mászáskor érzem, utánna ha egy pár métert kiállva tekerek elmúlik. a mindennapos életben se érzem.
alternatíva lehet még az hogy 75-ös stucni, de 12 fokos (AM szerû fej)
vagy az hogy marad így ahogy van, max elhasználok pár nyerget (90 kiló vagyok most)

Rémhöri: a mászásnál a kormányzást meg tudom majd szokni
a súlypont meg ott lesz mint ahol alapban, elõrehúzott nyereg nélkül szokott lenni.
a súlypontal sosem volt gond semmilyen nyereghelyzetben, nem emelkedett az eleje, és mászásnál ugyan úgy érte a terhelés a lábam.

mivel truva teamed van, ezért gondolom nagybefogós. szerintem nekem olyan stucnim van, amilyet te keresel. syncros am, 80mm, 12fokos, os befogóval. ára sem horror.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
nekem attol mult el a derekfajasom, hogy 5 centit roviditettem a stucnin, meg emeltem a kormanyon, igy kicsit "trekking" jellegu lett az ulespoziciom, de mindehhez hozzatartozik, hogy oreg vagyok, lusta, es pocakos :)
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
csak mászáskor érzem, utánna ha egy pár métert kiállva tekerek elmúlik. a mindennapos életben se érzem.
alternatíva lehet még az hogy 75-ös stucni, de 12 fokos (AM szerû fej)
vagy az hogy marad így ahogy van, max elhasználok pár nyerget (90 kiló vagyok most)

Rémhöri: a mászásnál a kormányzást meg tudom majd szokni
a súlypont meg ott lesz mint ahol alapban, elõrehúzott nyereg nélkül szokott lenni.
a súlypontal sosem volt gond semmilyen nyereghelyzetben, nem emelkedett az eleje, és mászásnál ugyan úgy érte a terhelés a lábam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én orvoshoz mennék.
Egy rövidebb - hosszabb stucni inkább kényelmetlen lesz, mint hogy hátfájást okozzon.
(és igen, lehet tényleg probléma is ilyen tünetekkel)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Próva cseresznye, 80assal érdemes kipróbálni, szintén 5, vagy kisebb emelkedésû stucnival, persze így a nyerget hátrébbtolni.
Mászás nehezebb lesz, mivel egyrészt direktebb lesz a kormányzás, másrészt hátrébb kerül a súlypont, de nem lesz vészes sztem.
Meg még érdemes gyúrni hátra, az sosem árt...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala