Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
egy ismerõs (SchnellThomas) u.ezt csinálta, vagyis monti vázhoz tett országúti kormányt, de kénytelen volt canti féket feltenni, úgy használható volt a rendszer...:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

akos_

akos_

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Csak szeretem a koskormányt, de egy cyclocrossra nincs pénzem. Totál amatõr szinten.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valószinüleg igen, csak a tárcsafék mûködése kicsit fura lesz. az országúti kar nem ugyanannyi bovdent húz mint a montis fékkar.
de mi a célod vele?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

akos_

akos_

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!

Rá lehet tenni egy Kellys Exquisite -re egy országúti koskormányt, fékváltókarokkal?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pontosítva?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

baseldon

baseldon

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
vki mondja meg, hogy kell a szivacsot felhuzni a kanyargos kormanyszarra!!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
aki használ integrált fejcsapágyas bringát, találkozott már valami hátrányával? mert elvileg nagyobb terhelést ró a fejcsõre ez a rendszer a hagyományosnál

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
így jártál :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
integrált csapágyat fogadó fejcsõbõl lehet valahogy rendes ahead 1-1/8-adosat csinálni? lehet hülye kérdés, viszont nem nagyon bízok az integrált fejcsapágyakban...

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
üdv mindenki!

ritchey matrix pro kormit tervezek szerezni, carbon-alu. van vele kapcsolatban valami tapasztalatotok?
sérülékenység, tartósság, merveség, valami.

köszi elõre is!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
30,2mm a b+, cane creek, altrix csapágy belsõ átmérõje.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

opcionális kérdés: mekkora szokott lenni az "ipair csapágyas" fejcsapágyakban a csapágy belsõ átmérõje? (1 1/8"?)

sose mértem még le, de sztem 30 as.
abból indultam ki hogy a villanyak ugye 28.6
belsö átm: 30 mm --> 0.7 mm nyivel nagyobb sugarú mint a nyak, és ez kb reális is...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Easton EA50 (90mm, 26.00befogós) stucni beépítési magasságat ha valaki esetleg tudja, árulja el lécci.
köszönöm

ha valakinek szüksége lenne rá: 40mm

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nincs meg valakinek a fiók mélyén az, hogy egy Hungary:A Galaxis fejcsapágyba milyen paraméterû csapágyak kellenek? :)

opcionális kérdés: mekkora szokott lenni az "ipair csapágyas" fejcsapágyakban a csapágy belsõ átmérõje? (1 1/8"?)

Balie

Balie

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

jó lehet, de hasonló paraméterekel van merida x-mission pro is.

Köszi a válaszokat, Merida X-Mission lesz.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az NS bikes Surge vázába belemegy-e egy 25mm-es beépítési mélységû kormcsapi?
mert errõl sehol nem találtam infót...remélem valaki látott már ilyet közelrõl!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Easton EA50 (90mm, 26.00befogós) stucni beépítési magasságat ha valaki esetleg tudja, árulja el lécci.
köszönöm

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A magellan félintegrált kormánycsapágyai általában cane creek márkájúak és mindegyiknek ugyanolyan az alsó kúpja. Ipari csapágyas? Ha igen, mérd le a csapágy külsõ, belsõ átmérõjét és a magasságát vagy azt, ami a csapágyra van írva és lehet meg tudom mondani milyen kormánycsapágyad van.

A sebesség mindent megold.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

Pont alsó kúpot fogok esztergálni a héten. Írj rám méreteket, rajzot priviben, és csinálom. Acélból tudok csak, vagy kemény fekete mûanyagból.

Ha ki tudnám deríteni, hogy biztosan csak az hiányzik, akkor esetleg mûködhetne ez az esztergálós megoldás.
Próbálkozom.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

A Magellánnál azon kívül, hogy félintegrált, egyéb info nincs, így félõ, hogy tényleg cserés lesz a dolog.

:/

ezesetben: nincs valakinek egy használható kormánycsapágya számomra...olcsópénzért? (:

Más: Akadna egy robbantott ábrája akárkinek egy ilyesmi fejcsapágyról? Jó lenne tudni, hogy csak 1 alkotóelem hiányzik-e. Bár szerintem tuti, hogy csak az a bizonyos legalsó rész nincs meg, amit rá kell ütni a villára.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"