Ez tutira kényelmes lenne, ami a szögeit illeti, picit tán hosszú is, és ha igaz az adat, még hangyányit könnyebb is az enyémnél. De ha alut akarnék, szerintem megállnék valami olcsóbbnál. Egész sok kormányom van itthon, és talán kettőt vettem újonnan, mondjuk ez igaz - itt is tetten érhető a spórolás ![]()
Most motiváló tényező a súlycsökkentés, és hogy a karbont én is jobb alapanyagnak tartom (tartanám) erre a célra. Ja, meg hogy a jelenlegit sajnos szerencsére levágtam 66 centisre, mert akkor az tűnt jónak, de már örülnék, ha hosszabb lenne kicsivel. Namost ha ez az utolsó ok sincs, akkor végképp mivel indokolnám a cserét, ugye...
Jó, még ide tartozik, tehát elmondom, hogy az 58 centis, alapméretes kormányok idejében vettem 2014 alapanyagú kormányt kettőt is (BBB és Oval), és oda meg vissza voltam tőle, hogy papírvékony falak mellett is merevebbek voltak, mint a gagyi vastag falú kormányaim azelőtt.
És feltűnt, hogy a Procraftból az alu 10e körül pont 2014-ből van... Vagy azt választanám, vagy UNO-t, mert azzal meg tök jó tapasztalataim vannak stucnik terén (kidolgozás, ötletes befogó, súly, ár).
szerk.: közben rájöttem, hogy az R2-nél egy tizessel olcsóbb a PRC szénszálas.
Edited by ZolkoW, 2019. July 02. - 21:24.

Sign In
Create Account

Back to top