...alul felül egynyolcados nyak?
dereng.
De annyira mégse teljesen olyan,mert ha jól olvasom,akkor egynyolcados nyakkal használja a fiú a villát.
Tehát alul-felül egynyolcados csapi kell neki.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Szerintem vegyél egy olcsóbb 1.5-ös meg egy olcsóbb 1/1/8-os kormi csapágyat és a kettõbõl hozd össze.
Milyen a fejcsöve a gépnek?
Az a fajta,mint a Cube gépeken,hogy a csõ mérete végig egyenletes,vagy az a fajta,mint a specko gépeken,hogy alul széles felül véknyabb?
Ha elõzõ,ahhoz tudok FSA csapágyat.
Ha utóbbi,akkor két csapágyból összerakható.
ki foglak ábránditani. szerintem itthon nincs ilyen.Sziasztok
Remedybe keresek felintegralt kormanycsapagyat, Tapered, felul 1 1/8, alul 1.5, de 1 1/8-os nyakkal hasznalnam, tehat az 1.5-ot szukitenem kell.
Ma korbejartam egy rakat boltot, de sehol sem talaltam, azt mondjak gyakorlatilag remenytelen.
Esetleg tud valaki Budapesten barhol, ahol kaphatnek?
Koszi
a fejcsõszög miatt "csuklik be" a kormány. ezen csak alacsonyabb villa segítene.Sziasztok!
Tegnap érkezett meg az új bringám, egy Kona Dawg! Van pár fontos apróság vele ami nagyban hozzájárulna h jobban össze tudjak szokni a géppel!
Van egy olyan érzés a kormányzásnál, hogy egy bizonyos szögön ha túlfordítom akkor átesik/becsuklik a kormány! Az a kérdés, hogy ez a hosszú kormányszár miatt van, vagy pedig a lapos fejcsõszög miatt? Mindneképpen közelebb és magasabbra kell hoznom a kormányt, mer sajnos rossz a csuklóm, és minél kevésbé kellene terhelnem!
Sajnos nem találtam rövidebb, és magasra húzott stucnit eddig! A kérdés, hogy létezik-e ilyen? vagy pedig stucni+kormány cserére is szükség lesz?
Illetve vékonynak érzem a markolatot, ami szintén zavar, ez vastagabb markolattal orvosolható? vagy pedig a kormányvégek vastagsága is külömbözõ lehet? Még csak kezdõ bringás vagyok, megköszönném a segítséget!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
úgy tudom, hogy csak kormány és talán kormányszáruk volt - már ami a lightot illetiElõre is köszi!
Jut eszembe; gyártanak õk más 'light' cuccokat is? Neyeregcsövet pl.?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
utánakérdezekBasszus...köszi. Feketére lenne szükségem. (Azt sem tudtam hogy létezik fehér; nem túl erõs a marketing)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ezt értem,de azt nem, hogy ez a kettõ ,hogy passzol egymáshoz.
Ha nekem a stucnim 60 mm hosszan fogja a villanyakat,akkor ha 30 milliméterig ér bele a villanyak,pont sehol se van a felsõ csavartól.
Magyarul mindannyian hülyeséget mondunk ,amíg nem tudjuk milyen szélesen fogja Dante stucnija a villanyakat.
köszi az infokat
még szemezek a Ritchey 10d kormányokkal is. ebben van egy elõre kurfli, emiatt esetleg kell rövidebb stucnival számolni, vagy annál is jó lesz a már megszokott méret?
Egyébként ,hogy jött ki pont 30 mm?
A sebesség mindent megold.