Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6424 hozzászólás a témában

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás
A 2011-es FSA SL-K vonal továbbra is elég mutatós design. Örültem volna ha faragnak a tömegen is egy picit, mert amúgy a carbon kormányuk kifejezetten elõnyös paraméterekkel bír.
Feltöltött kép
;) breeze :mad:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ez is egy szempont...

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Én meg annó a 610mm-es kormányomból levágtam 8+8mm-t, de nem bántam meg... Így szarvval eggyütt, ügyeskedés nélkül éppen befér az ajtón, meg vonatra is kényelmesebb a felszállás. :P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
+1
anno levágtam a roox 680as kormányom, 620ra. egész nyáron 76os kormányokkal mentem, azóta keskenynek találom a 71es promat...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

szerváltam Zoom egyenes kormányt, 680 mm-est - kegyetlen széles, ami lejtõzésnél nagyon jól jöhet, viszont lehet vágni kéne belõle, mert kis szarvat is használok. (lockout pótlék nálam) 42 centi a vállszélességem, szerintetek mennyit szükséges (ha egyáltalán szükséges) vágni belõle, hogy kényelmesen/ hatékonyan használjam a végére rögzített szarvakat?

Ne vágd még le.
Tekerj még vele, rendesen pár hónapot. Levágni akármikor lehet.
én is sokkot kaptam a 685ös töl és majdnem levágtam. Most örülök neki.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
elgondolkodtató, köszi. bikemarket-en még olcsóbb:

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerváltam Zoom egyenes kormányt, 680 mm-est - kegyetlen széles, ami lejtõzésnél nagyon jól jöhet, viszont lehet vágni kéne belõle, mert kis szarvat is használok. (lockout pótlék nálam) 42 centi a vállszélességem, szerintetek mennyit szükséges (ha egyáltalán szükséges) vágni belõle, hogy kényelmesen/ hatékonyan használjam a végére rögzített szarvakat?

kb. 8cm-t. :)

Hi,

Ez jó súlyban / árban van. Minõségileg vállalható..?

ALTRIX - HB015 Altrix XC kerékpár kormány - Bringati kerékpár üzlet és szerviz

Igen.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Hi,

Ez jó súlyban / árban van. Minõségileg vállalható..?

ALTRIX - HB015 Altrix XC kerékpár kormány - Bringati kerékpár üzlet és szerviz

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

czmate

czmate

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Viszont a stucnit is lecserélném ami 5°-os, tehát nem lenne sokkal magasabban mint most csak az a kérdés, hogy pontosan mennyivel. Amúgy én is a kisebb felé hajlok. (Hátamnak nincs baja szerencsére)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Szvsz én a kisebbet venném, nekem már így is magasnak tûnik.Mászni elég rossz lesz vele, de ha hátfájós és amúgy is csak túrázgatsz és azért akarsz hajlítottat, mert kényelmesebb lenne, akkor vedd a nagyobbat.Szerintem.

czmate

czmate

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!

Vennék új kormányt és stucnit, ki is néztem a Truvativ Stylo Team-et csak azt nem tudom eldönteni, hogy 20-as vagy 30-as emelkedésû kormányt vegyek. Merevfarú, elöl 100mm-t mozgó montira kéne. Most magas emelkedésû stucni van, egyenes kormánnyal: ilyen. Szerintetek melyik lenne megfelelõbb?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egyébként pedig, régi acél országúti kormányok "markolat" átmérõje: 22.2
És eddig én se tudtam, most dobta ki a google

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy létezik-e 22mm-es markolatú (nem befogóméret) koskormány, vagy 23,6mm-es kormányhoz kompatibilis monti fékváltó?
Kössz

Valószinüleg azért nem válaszolnak mert
1. kompetens nem olvasta
2. nem érdekelte a kérdés
3. nem tudja választ

X. Nem tesszük fel naponta a kérdést míg meg nem kapjuk a választ. Alias türelem. Fórum etikett.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

huru

huru

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy létezik-e 22mm-es markolatú (nem befogóméret) koskormány, vagy 23,6mm-es kormányhoz kompatibilis monti fékváltó?
Kössz

huru

huru

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok
Kössz

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
esetleg. most kell remélni, hogy csak a weblapok nincsenek frissítve :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

há az nem nagyon van. 9-17 dolgozok, de ált. tovább.

telefon ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Köszi mindenkinek!
Annyira nem vészes a dolog, hogy toldani kelljen. Jelenleg van egy 10 mm-es távtartó a stucni alatt, azt kiszedem, alatta van egy kúpos 22 mm magas távtartó, ebbõl le tudok esztergáltatni pár mm-t, de ha találok alacsonyabb stucnit akkor nem kell esztergáltatnom. Picit nagyobb emelkedésû stucnit mindenképpen szeretnék venni, de ha nem lesz alacsonyabb, akkor leszedetek a kúpos távtartóból 2-3 mm-t és kész.
Ezt az FSA-t néztem ki: 70mm, 17 fok.

Szia! FSA OS-150em van , annak 35mm a befogása és 6°-ot emel.

A morcos.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
há az nem nagyon van. 9-17 dolgozok, de ált. tovább.