régifajta golyos (de mar 1 1/8os ahead) kormanycsapagyak kotyogasa a csapagy vagy a haz kopásától van?
valahol lehet részeket venni hozza vagy csak szettben aruljak?
A csapágyat be lehet állítani.
régifajta golyos (de mar 1 1/8os ahead) kormanycsapagyak kotyogasa a csapagy vagy a haz kopásától van?
valahol lehet részeket venni hozza vagy csak szettben aruljak?
Szerintem cseréld ki, de nem azért, mert lehet, hogy rossz, hanem azért mert benne van a tudatodban, hogy lehet hogy már baja van és ez mentálisan nem tesz jót a bringázásodnak és ez komoly bajokat okozhat.
Most este még alaposan letisztítottam a bicajt, hétvégén úgyis meg akartam tisztítani a nyeregszárat és a váz ezen alkatrészt fogadó csövét, újrakenni stb., na és persze a kormánycsapágyat megpucolni és újrakenni. Átnézem a dolgokat.
Õszintén, fogalmam sincs, mennyire nyúzom ezt a bicajom. AM bicaj 140mm rugóúttal, van, amikor kihasználom, de van, hogy egyszerû döngölt utakon megyek vele, néha csak gurulok aszfalton (terepre ki és vissza sajnos muszáj)... Van, amikor erõsen köves, technikás terepen megyek lefelé és gyakran ugyanígy felfelé, kiállva tekerve, feszegetve a kormányt rendesen. 7e km fölött mértem, amennyit mentem vele, gõzöm sincs, ez sok-e egy kormánynál. De tény, hogy "estek"(?) már vele, konkrétan beszéltem egy sráccal 2-3 hónapja, aki mint tesztbicajt próbálta és elakadt anno a Budai-hegyekben egy fában a kormánnyal és mikor meglátta a bicajom az üzletben ahol vettem (és ahonnan Õ kölcsönözte), rámutatott, jé, ez volt az! :->
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
Csak egy kérdés: 3 éves kormányt, ami AM felhasználás alatt állt érdemes vajon cserélni, biztos ami biztos alapon?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Karcmentes SPECIALIZED Pro stucni és kormány!
csak én látom a karcokat?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers