2012-re minden Merida karbon bringa és váz gyárilag 90 fokos „Block Head” kormánycsapággyal kerül forgalomba, így a kormányt nem lehet beleütni a felsõcsõbe.
a block head kormánycsapágy micsoda?
2012-re minden Merida karbon bringa és váz gyárilag 90 fokos „Block Head” kormánycsapággyal kerül forgalomba, így a kormányt nem lehet beleütni a felsõcsõbe.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nos, ha az a kcs van benne, ami az általad linkelt specifikációjában szerepel (AiX-03), ...
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Nincs behasítva, és simán le tudom húzni. Szinteresen rá se ment, így meg nem feszül meg...
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
A villánál 0.05-0.15 mm átfedés kell, a homlokcsõnél 0.1-0.25 mm. A szinter elég vastag, totál le kell szedni. Érdemes rendesen megcsinálni, ha túl laza az illesztés akkor kiverõdik elõbb utóbb, ha túl szoros akkor repedhet. A beütés helyett jobb a behúzás egy egyszerû menetes szárral. Fontos továbbá, hogy párhuzamos legyen minden, mert csak akkor lehet rendesen beállítani a kormánycsapágyat, különben mindig kilazul, vagy berágódik.
a szinter réteg általában nem vékony.Frissen, szinterezés után tenném vissza a fejcsapágyat a vázba, de se a villanyak alsó részét, se a fejcsõ belsejét nem maszkolták ki, és nagyon nem tudom beütni a csészét a vázba, illetve a villanyakra se megy rá a rávaló.... Csak én vagyok béna, és szerencsétlenkedem, vagy az a nagyon vékony szinter réteg annyit számít, és le kéne smirglizni? CrMo vázról van szó, és nem szeretném kitenni ott rozsdának... Midnenképpen szeretném itthon megoldani, mert kicsit röhejesnek tartom azt a pénzt, amit szervízben elkérnének egy ilyen mutatványért (1500-2000Ft)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.