Megtudná vki mondani hogy a kormányszár hosszát honnantól és meddig kell mérni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2004. január 17. - 22:21

Írta 2004. január 10. - 12:29

nekem most érkezett meg a pig dhpro, és hát az zárt csapágyas, iljics meg azt mondta, neki sima pig van, és az golyós.
elég disznó a dh pro, 31 mm magas, az alsó csésze 12 mm mélyen van a vázban és acélból van....
elég disznó a dh pro, 31 mm magas, az alsó csésze 12 mm mélyen van a vázban és acélból van....
Írta 2004. január 10. - 11:22

ok!Kössz!Sima pig lesz!Nem sokkal jobb a pig dh pro!Zárt ipari csapágy!és?Garbantartás ahogy mondjátok! ;DEz mindenre vonatkozik
Írta 2004. január 10. - 11:10

uhhh 
rulez optikai tuning az ilyen akarmi, de meg a "sima" pignek is van vedelme...
alul felul gumigyuru. en szemely szerint surun szedem szet a kormanycsapit( szervizbemaszkalas csak a vazzal, villacsere, stb) ilyenkor atzsirozom, meg kitakaritom, es nem is lesz baja.... karban kell tartani, ahogy Jorus is mondta volt.

rulez optikai tuning az ilyen akarmi, de meg a "sima" pignek is van vedelme...
alul felul gumigyuru. en szemely szerint surun szedem szet a kormanycsapit( szervizbemaszkalas csak a vazzal, villacsere, stb) ilyenkor atzsirozom, meg kitakaritom, es nem is lesz baja.... karban kell tartani, ahogy Jorus is mondta volt.
Írta 2004. január 10. - 11:05

kormánycsapágyra? nem lehet, hanem biztos! az a darab izé az ott nem véd szvsz semmit, csak lámának nlznek tõle az okosak, a nem okosak meg májernek, aztán ennyi
Írta 2004. január 09. - 17:41

Hm. Nekem kb. fél év alatt megbarnultak benne a golyók. Persze ez egy alap cucc volt. Lehet, hogy hülyeség a kevláros porvédõ? :

Írta 2004. január 09. - 17:25

A kulcsszó: karbantartás. A 2 éves csapágynak kutya baja félévente átzsírozva.
Írta 2004. január 09. - 17:19

Jutik eszembe. Talán nem pont ide illik, de az xfactor oldalán láttam Token cuccookat. Ez milyen márka? Milyen minõség?
Írta 2004. január 09. - 17:13

Írta 2004. január 09. - 07:48

Azért tettem fel a kérdést mert a pig dh pro-t elhozzák kb 7 ezerbe!Malydnem mint a sima pig bolti árába! ;D a simát meg kb 4500-ért
Írta 2004. január 08. - 19:22

abszolut sikerült
én se tiltakozom olyan nagyon, ha marad egy kis pénz a zsebemben és még jól is járok 
köszi

köszi
Írta 2004. január 08. - 19:08

ok, köszönöm.
én se utaznék ki egy ilyenért, meg semmiért, de elhoznák nekem.
akkor választom a még annál is egyszerûbb módot és itthon megveszem a "simát". a bikediszkontban talán 5400-ért láttam a pig-et, ennél kutassak jobb ajánlatot, vagy ez is már nagyon jó? ok, már látom eggyel feljebb, hogy 6,5-et írtál a simára, akkor az 5000 körüli az jó ár.
én se utaznék ki egy ilyenért, meg semmiért, de elhoznák nekem.
akkor választom a még annál is egyszerûbb módot és itthon megveszem a "simát". a bikediszkontban talán 5400-ért láttam a pig-et, ennél kutassak jobb ajánlatot, vagy ez is már nagyon jó? ok, már látom eggyel feljebb, hogy 6,5-et írtál a simára, akkor az 5000 körüli az jó ár.
Írta 2004. január 08. - 18:28

aha, a simaban csak sima golyok rohangalnak, a dh pro meg egy "iparis", "gyaris", "kozuzemis" vagy tokom tudja mar h hogy hivjak... :-\
a golyosba egy uj golyo szett megkozeliti a 30ft-ot, a dh pro-ba pedig 3-4-5 eft¤2db........, persze kapni meg nem lehet oket.
ja es 3. fele annyi mint a dh pro ;D igaz, ez nem igaz, de mind1.
a dh 10-12, a sima meg 6.5e
a golyosba egy uj golyo szett megkozeliti a 30ft-ot, a dh pro-ba pedig 3-4-5 eft¤2db........, persze kapni meg nem lehet oket.
ja es 3. fele annyi mint a dh pro ;D igaz, ez nem igaz, de mind1.
a dh 10-12, a sima meg 6.5e
Írta 2004. január 08. - 18:19

3fele?
ez mi?
hogyis van
a simaban csak golyok futkosnak?
a proban pedig vmi f.o.s. csapagy van belerakva ugye?
(ilyen angular kontatkt fele)
ez mi?
hogyis van
a simaban csak golyok futkosnak?
a proban pedig vmi f.o.s. csapagy van belerakva ugye?
(ilyen angular kontatkt fele)
Írta 2004. január 08. - 18:14

LOL 
szeretem ezt a vasaroljunk kulfoldon cimu DOLOG-ot.
enis elkezdhetnem h ott fogok vasarolni, de fog a bus fene kiutazni egy ~ 10e erteku cuccert...
amugy meg azert ajanljuk ezt, mert acel, bmx-ekbe van kitalalva, tehat a terhelest jol viseli, stb.
mellesleg meg attol h valami csak "sima", es nem pro, attol meg lehet jobb.
kormanyban is a sima ricsi rizer is jobb mint a pro...
szal mindeossze azert szeretjuk a pig-et, mert
1. az van nekunk,
2 nincs vele baj,
3fele annyi mint a dh pro,
4 acel,
5cserelheto csapagygolyok.....
(6. elegem lett a szar ricsi csapikbol ;D)es igenis jobb abbol a szempontbol, hogy nagyobb futofeluleten szaladnak a golyok, tehat a terhelest jobban szetosztja ez.... es ez picit hosszabb elettartamot tud adni(persze, nem nalam :-X)

szeretem ezt a vasaroljunk kulfoldon cimu DOLOG-ot.
enis elkezdhetnem h ott fogok vasarolni, de fog a bus fene kiutazni egy ~ 10e erteku cuccert...
amugy meg azert ajanljuk ezt, mert acel, bmx-ekbe van kitalalva, tehat a terhelest jol viseli, stb.
mellesleg meg attol h valami csak "sima", es nem pro, attol meg lehet jobb.

kormanyban is a sima ricsi rizer is jobb mint a pro...
szal mindeossze azert szeretjuk a pig-et, mert
1. az van nekunk,
2 nincs vele baj,
3fele annyi mint a dh pro,
4 acel,
5cserelheto csapagygolyok.....
(6. elegem lett a szar ricsi csapikbol ;D)es igenis jobb abbol a szempontbol, hogy nagyobb futofeluleten szaladnak a golyok, tehat a terhelest jobban szetosztja ez.... es ez picit hosszabb elettartamot tud adni(persze, nem nalam :-X)
Írta 2004. január 08. - 18:09

Írta 2004. január 08. - 18:07

thez és a többiek,
miért csak a sima pig-et ajánljátok? csak azért mert az sokkal jobban megéri az árát? vagy -bár az teljesen hülyeség- valamiért a sima mégis jobb, mint a dh pro? mert pl. én No.-ban találtam dh pro-t 20 EUR-ért, ami kb annyi, mint nálunk a bikediszkontban a sima. persze a dh pro-t még el kell postázni, igaz nem Magyarországra, hanem No.-on belül. ennek nem tudom, mennyi lehet a költsége egy ilyen kis méretû és könnû tárgy esetében.
miért csak a sima pig-et ajánljátok? csak azért mert az sokkal jobban megéri az árát? vagy -bár az teljesen hülyeség- valamiért a sima mégis jobb, mint a dh pro? mert pl. én No.-ban találtam dh pro-t 20 EUR-ért, ami kb annyi, mint nálunk a bikediszkontban a sima. persze a dh pro-t még el kell postázni, igaz nem Magyarországra, hanem No.-on belül. ennek nem tudom, mennyi lehet a költsége egy ilyen kis méretû és könnû tárgy esetében.
Írta 2004. január 06. - 18:43

Hát akkor oké!örülök hogy segíthettem!
narancs színûböl kb5cm hosszú és ami roox honlapján van,na az ami nekem van!!baromi jól bírja,a matrica viszont lejött róla :-\DE csak az oldaláról!!
Hát esetleg ha használható inform kéne akko írtam a soproni számot hivd,vagy ímélt nekik,hátha tudnak segíteni!!!
narancs színûböl kb5cm hosszú és ami roox honlapján van,na az ami nekem van!!baromi jól bírja,a matrica viszont lejött róla :-\DE csak az oldaláról!!

Hát esetleg ha használható inform kéne akko írtam a soproni számot hivd,vagy ímélt nekik,hátha tudnak segíteni!!!
Írta 2004. január 05. - 00:52

Kössz már ez is jelent valamit. Bár a Roox-nál a stucnik döntõ többségét Danny's XXX-nek hívják de a színe alapján már azért beazonosítható.