Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Please log in to reply
6418 replies to this topic

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Megtudná vki mondani hogy a kormányszár hosszát honnantól és meddig kell mérni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem most érkezett meg a pig dhpro, és hát az zárt csapágyas, iljics meg azt mondta, neki sima pig van, és az golyós.
elég disznó a dh pro, 31 mm magas, az alsó csésze 12 mm mélyen van a vázban és acélból van....

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
ok!Kössz!Sima pig lesz!Nem sokkal jobb a pig dh pro!Zárt ipari csapágy!és?Garbantartás ahogy mondjátok! ;DEz mindenre vonatkozik

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
uhhh ;)
rulez optikai tuning az ilyen akarmi, de meg a "sima" pignek is van vedelme...
alul felul gumigyuru. en szemely szerint surun szedem szet a kormanycsapit( szervizbemaszkalas csak a vazzal, villacsere, stb) ilyenkor atzsirozom, meg kitakaritom, es nem is lesz baja.... karban kell tartani, ahogy Jorus is mondta volt.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
kormánycsapágyra? nem lehet, hanem biztos! az a darab izé az ott nem véd szvsz semmit, csak lámának nlznek tõle az okosak, a nem okosak meg májernek, aztán ennyi

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hm. Nekem kb. fél év alatt megbarnultak benne a golyók. Persze ez egy alap cucc volt. Lehet, hogy hülyeség a kevláros porvédõ? ::)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A kulcsszó: karbantartás. A 2 éves csapágynak kutya baja félévente átzsírozva.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Jutik eszembe. Talán nem pont ide illik, de az xfactor oldalán láttam Token cuccookat. Ez milyen márka? Milyen minõség?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
No. Annak a sima pig-nek osz van-é vajjjjon valami por/víz-védelme? ::)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Azért tettem fel a kérdést mert a pig dh pro-t elhozzák kb 7 ezerbe!Malydnem mint a sima pig bolti árába! ;D a simát meg kb 4500-ért

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
abszolut sikerült :) én se tiltakozom olyan nagyon, ha marad egy kis pénz a zsebemben és még jól is járok ;)
köszi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
boven jo, foleg amit kapsz erte....(marmint a penzert) 6.5 kiskeraron mellesleg.
es akkor ugylatom sikerult meggyozni ;D
mellesleg ez az alkatresz mar remelem tul fog engem elni, mert az eddigi ricsik nem tettek meg nekem ezt a szivesseget >:( >:( :-\ :'(

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
ok, köszönöm.
én se utaznék ki egy ilyenért, meg semmiért, de elhoznák nekem.
akkor választom a még annál is egyszerûbb módot és itthon megveszem a "simát". a bikediszkontban talán 5400-ért láttam a pig-et, ennél kutassak jobb ajánlatot, vagy ez is már nagyon jó? ok, már látom eggyel feljebb, hogy 6,5-et írtál a simára, akkor az 5000 körüli az jó ár.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
aha, a simaban csak sima golyok rohangalnak, a dh pro meg egy "iparis", "gyaris", "kozuzemis" vagy tokom tudja mar h hogy hivjak... :-\
a golyosba egy uj golyo szett megkozeliti a 30ft-ot, a dh pro-ba pedig 3-4-5 eft¤2db........, persze kapni meg nem lehet oket.
ja es 3. fele annyi mint a dh pro ;D igaz, ez nem igaz, de mind1.
a dh 10-12, a sima meg 6.5e

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
3fele?
ez mi?

hogyis van
a simaban csak golyok futkosnak?
a proban pedig vmi f.o.s. csapagy van belerakva ugye?
(ilyen angular kontatkt fele)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
LOL ;)
szeretem ezt a vasaroljunk kulfoldon cimu DOLOG-ot.
enis elkezdhetnem h ott fogok vasarolni, de fog a bus fene kiutazni egy ~ 10e erteku cuccert...
amugy meg azert ajanljuk ezt, mert acel, bmx-ekbe van kitalalva, tehat a terhelest jol viseli, stb.
mellesleg meg attol h valami csak "sima", es nem pro, attol meg lehet jobb. ;)
kormanyban is a sima ricsi rizer is jobb mint a pro...
szal mindeossze azert szeretjuk a pig-et, mert
1. az van nekunk,
2 nincs vele baj,
3fele annyi mint a dh pro,
4 acel,
5cserelheto csapagygolyok.....
(6. elegem lett a szar ricsi csapikbol ;D)es igenis jobb abbol a szempontbol, hogy nagyobb futofeluleten szaladnak a golyok, tehat a terhelest jobban szetosztja ez.... es ez picit hosszabb elettartamot tud adni(persze, nem nalam :-X)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
6eur

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
thez és a többiek,
miért csak a sima pig-et ajánljátok? csak azért mert az sokkal jobban megéri az árát? vagy -bár az teljesen hülyeség- valamiért a sima mégis jobb, mint a dh pro? mert pl. én No.-ban találtam dh pro-t 20 EUR-ért, ami kb annyi, mint nálunk a bikediszkontban a sima. persze a dh pro-t még el kell postázni, igaz nem Magyarországra, hanem No.-on belül. ennek nem tudom, mennyi lehet a költsége egy ilyen kis méretû és könnû tárgy esetében.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hát akkor oké!örülök hogy segíthettem!
narancs színûböl kb5cm hosszú és ami roox honlapján van,na az ami nekem van!!baromi jól bírja,a matrica viszont lejött róla :-\DE csak az oldaláról!! :D
Hát esetleg ha használható inform kéne akko írtam a soproni számot hivd,vagy ímélt nekik,hátha tudnak segíteni!!!

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Kössz már ez is jelent valamit. Bár a Roox-nál a stucnik döntõ többségét Danny's XXX-nek hívják de a színe alapján már azért beazonosítható.