lor:
azért kérdezem, mert volt már "iparis"-hoz hasonló kormánycsapim, de a silány minõségû cspágyai tönkrementek, a csapikat lemérve azt kellett látnom, hogy nem szabványosak, így kuka lett a vége. Most olyat szeretnék venni, aminek a csapágyai szabványméretûek. Ha nem lelek ilyet marad a golyós/golyóskosaras megoldás, amit a nem túl jó víz/sár-tûrése miatt nem igazán szeretnék, hacsak nem tudtok ajánlani olyat, aminél ezt a problémát megoldották...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2004. július 29. - 09:36
Írta 2004. július 29. - 09:07
Ötlet: ha beleragasztom/olvasztom a csapágyakat a csészébe?
Ezt az olvasztást, hogy viteleznéd ki? :
Ragasztani ragasztóval, olvasztani ónnal.
Lehet, megpróbálom, ha ki kell dobni akkor tökmindegy.
Írta 2004. július 28. - 19:05
xian
pl funn, chris king, race face, szertem a b+ is az
regi fsa extrem
bar tobbniyre van egy kis perem/letores kikepezve aminel kozpontositva van a csapagy.
pl funn, chris king, race face, szertem a b+ is az
regi fsa extrem
bar tobbniyre van egy kis perem/letores kikepezve aminel kozpontositva van a csapagy.
Írta 2004. július 28. - 18:49
Írta 2004. július 28. - 17:58
Ezt az olvasztást, hogy viteleznéd ki? :
Írta 2004. július 28. - 12:09
Személy szerint én még nem találkoztam olyan kormánycsapival amiben SZABVÉNYMÉRET mélyhornyú g.csapágy lett volna. Ti tudtok ilyet?
edit/ide kapcsolódik:
A WTB Momentum C és a C GG milyen csapikat tartalmaz? Golyóskosaras, vagy "iparis"? Utóbbi esetben kapható bele csere-csapi?
edit/ide kapcsolódik:
A WTB Momentum C és a C GG milyen csapikat tartalmaz? Golyóskosaras, vagy "iparis"? Utóbbi esetben kapható bele csere-csapi?
Írta 2004. július 28. - 11:52
Egy illetve jelen esetben kettõ jó minõségû csapágy szvsz többe van (~4-5 eFt/db) mintha veszel egy vadi új kormánycsapágyat. Ráadásul még nem is biztos, hogy az eredeti alapján találnak neked valót. És akkor most menjünk át a miért (nem) jó a B+ topicba. :
Írta 2004. július 28. - 11:09
Szóval büdös lesz? ;D
Tehát f*s az egész, mennyi lenne a belevaló csapágy?
Vagy megpróbáljam amit pár oldallal elõbb írtatok, golyókat neki?
Nem akarom kidobni, ahhoz még fiatal
Tehát f*s az egész, mennyi lenne a belevaló csapágy?
Vagy megpróbáljam amit pár oldallal elõbb írtatok, golyókat neki?
Nem akarom kidobni, ahhoz még fiatal
Írta 2004. július 28. - 10:38
Írta 2004. július 28. - 08:20
Bírja meddig bírja, utána ígyis úgyis kuka
Bírja meddig bírja, utána ígyis úgyis kuka
Írta 2004. július 27. - 20:02
DH-XS elsõ széria vagy kotyog vagy szorul, nem a bele való csapi van a csészében. kuka.
második jó, arról ismered meg, hogy KOYO csapi van benne.
második jó, arról ismered meg, hogy KOYO csapi van benne.
Írta 2004. július 27. - 19:05
Szerintem azért lehetett leértékelve mert elsõ szériás és ha a második jobb,az elsõtõl mindenki meg akar szabadulni.Nem tudom lehet e benne csapágyat cserélni,sztem nem de halvány lila gõzöm sincs hozzá.Az új csapágyak drágábbak lennének mint egy új kormánycsapágy.
Írta 2004. július 27. - 13:19
Idén vettem újonnan, de le volt értékelve.
Beállítva egy ideig jó, nem szorul, nem lötyög, csak kis idõ után lazul ki.
Új csapággyal sem lehet vele mit kezdeni?
Beállítva egy ideig jó, nem szorul, nem lötyög, csak kis idõ után lazul ki.
Új csapággyal sem lehet vele mit kezdeni?
Írta 2004. július 27. - 13:02
Mikori a fejcsapágy?Mert ennek a fejcsapágynak nemrég jött ki a második szériája pontosan azért mert az elsõ hol lógott hol szorult.Egyik ismerõsömnek pl szorult mindig és nem is tud vele mit csinálni.Ha neked is elsõ szériás van akkor ott a hiba,nem is lehet vele mit csinálni
Írta 2004. július 27. - 12:44
Szimplavállas a villa.
Úgy húztam meg a csapit, hogy se nem lötyögött, se nem szorult, aztán a korm.szárat erõsen meghúztam.
Ez egy Acor Head Lock. Próbáljam meg a menetrögzítõt?
Azt, hogy a head lock kilazult-e tudja a t*köm.
Úgy húztam meg a csapit, hogy se nem lötyögött, se nem szorult, aztán a korm.szárat erõsen meghúztam.
Ez egy Acor Head Lock. Próbáljam meg a menetrögzítõt?
Azt, hogy a head lock kilazult-e tudja a t*köm.
Írta 2004. július 27. - 12:25
A V-feknek nem sok koze van hozza. Ennek nem szabadna kilazulnia. Duplavallas vagy szimplavallas villa? A headlock-od kilazul?
Igazabol ha a Headlock nem lazul le, akkor semmikepp nem szabad a kormanycapagynak sem, mivel nincs hova. nem is ertem a dolgot. A headlock ket vege behatarolja az osszes kozte levo cuccot, igy egyik csak ugy tud lelazulni es elmozdulni ha a masik osszemegy... ( fejcso, stucni, felso vall duplavallasnal... ) Erdekes eset. Biztos hogy jol meg volt huzva?
Igazabol ha a Headlock nem lazul le, akkor semmikepp nem szabad a kormanycapagynak sem, mivel nincs hova. nem is ertem a dolgot. A headlock ket vege behatarolja az osszes kozte levo cuccot, igy egyik csak ugy tud lelazulni es elmozdulni ha a masik osszemegy... ( fejcso, stucni, felso vall duplavallasnal... ) Erdekes eset. Biztos hogy jol meg volt huzva?
Írta 2004. július 27. - 09:11
A B+ DH XS kom.csapim állandóan kilazul az elsõ(V)fék használata közben. Head Lockom van. Mit tegyek? Igen, használni akarom az elsõ fékem ;D
Írta 2004. július 27. - 01:50
Írta 2004. július 27. - 00:33
Hali!
Kérdés: régi 1"os menetes kormánycsapágyat hogyan kell szétkapni és milyen szerszámok kellenek hozzá?
Danke!
Kérdés: régi 1"os menetes kormánycsapágyat hogyan kell szétkapni és milyen szerszámok kellenek hozzá?
Danke!
Írta 2004. július 01. - 00:04
én nem tudok róla, hogy a B+-nak lenne oversized kormányrendszere...
egyébként a truvativ szeritnem azért az árért jó
egyébként a truvativ szeritnem azért az árért jó